Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Zone prin care nu trebuie sa ajungi in Bucuresti!

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 7:17 pm    Titlul subiectului: Zone prin care nu trebuie sa ajungi in Bucuresti! Răspunde cu citat (quote)

Care sunt zonele in care nu trebuie sa ajungeti in bucuresti?
Care-s cartierele rau famate in care nu trebuie sa ajungem?
invincibila_armada
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 10:31 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te referi la cartierele Rahova,Militari, Matasari, Ferentari,Bobocica, Chibrit, Balta Alba, Selejean si Pantelimon? Daca da, sa stii ca astea-s.
In general, Ferentariul e cel mai rau, mai ales pe la z-uri.
matei_iurea
Turist

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 7:21 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In general, cam toate cartierele marginase sunt periculoase, dar trebuie avut in vedere ca Bucurestiul in sine, e periculor. De altfel, se afla printre orasele cu o criminalitate foarte foarte ridicata!
deuxiemmereg
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 8:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De Bucuresti spune voi ca e oras periculos? Laughing Laughing Laughing
Sa vedeti Marseille pe timp de noapte cum e. Nici macar vagaboandele nu mai au curaj sa mai iasa pe strazi noaptea. Nu exagerez, dar comparat cu acest oras, sau stiu eu, cu Frankfurt sau suburbiile Parisului, cartierele bucurestene sunt ca o adiere de vant.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
liviu76
Turist

Data înscrierii: 21/Mai/2009

MesajTrimis: Joi Mai 21, 2009 12:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Bucurestiul nu este un oras periculos in adevaratul sens al cuvantului. Daca te comporti normal si cu bun simt vei fi OK
Sus
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

stau de cateva luni in bucuresti si nu mi se pare periculos... nu mai periculos decat e sa fii printre oameni saraci si fara respect/frica de lege oriunde in lume Razz
cris23
Turist

Data înscrierii: 12/Mar/2010

MesajTrimis: Mar Mar 16, 2010 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Stau de cativa ani in Bucuresti si pot sa spun ca o singura data am avut probleme, trecand pe langa stadionul Giulesti inainte de un meci, cand m-a strigat cineva. Asta e tot. Chiar si cartierele rau-famate, cum ar fi Rahova, Ferentari, Pantelimon, sunt sigure in timpul zilei si deseori chiar si noaptea. Pe masura ce s-au inaugurat complexe comerciale, gen Cora, si a inceput o circulatie mai intensa in zona, a devenit mult mai bine.
Bucurestiul e periculos doar pentru cine nu stie sa evite situatiile problema, cu gasti adunate la scara blocului, cersetorii agresivi si alte exemple.
Sus
Chelu

Data înscrierii: 31/Oct/2010
Locație: Undeva in Romania.

MesajTrimis: Dum Oct 31, 2010 2:20 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sunt in totalitate d-acord cu userul de mai sus.
Bucuresti e un oras dur dar nici chiar atat de dur.
Traveller
Turist

Data înscrierii: 31/Ian/2011

MesajTrimis: Lun Ian 31, 2011 7:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu e periculos, dar ce rost are sa vezi cocalarii facand gratare printre blocuri? Laughing

In Bucuresti, ca sa fiu sincera nu prea ai ce vedea ([pana si muzeele- celde istorie e 3 sferturi inchis, Antipa era in renovare- raman muzeul de arta si cel de geologie). Ca si plimbare , singurul parc i\pe care il recomand e Herastrau(cismigiu e prea mic si aglomerat).

Mai bine va duceti la Cluj sau Timisoara. Smile
Sus
Gabriel S
Turist

Data înscrierii: 01/Mar/2011

MesajTrimis: Mie Mar 02, 2011 8:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In general Rahova, Ferentari (zetari). Dar asta nu inseamna neaparat ca celelalte cartiere sunt foarte selecte.

In general in zonele sarace si infractionalitatea este mai ridicata, ca peste tot
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Mie Mar 02, 2011 8:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu cred ca ai de ce sa te sperii. Daca ai un comportament ok si nu esti cu gura mare, nu are nimeni nimic cu tine.
Raluca
Turist

Data înscrierii: 14/Feb/2011

MesajTrimis: Mie Mar 09, 2011 5:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cum spunea si altcineva mai sus, Ferentari, Rahova si zona aceea din Colentina spre Complexul Europa.
Cea mai sigura este zona centrala si semicentrala.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bucuresti Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ce trebuie sa stii inainte de a pleca la munte 0
Nu sunt mesaje noi In care dintre tarile vizitate ati emigra? 8
Nu sunt mesaje noi Tari care inca cer viza... 10