| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 7:17 pm Titlul subiectului: Zone prin care nu trebuie sa ajungi in Bucuresti! |
|
|
|
Care sunt zonele in care nu trebuie sa ajungeti in bucuresti?
Care-s cartierele rau famate in care nu trebuie sa ajungem? _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Te referi la cartierele Rahova,Militari, Matasari, Ferentari,Bobocica, Chibrit, Balta Alba, Selejean si Pantelimon? Daca da, sa stii ca astea-s.
In general, Ferentariul e cel mai rau, mai ales pe la z-uri. _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 7:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
In general, cam toate cartierele marginase sunt periculoase, dar trebuie avut in vedere ca Bucurestiul in sine, e periculor. De altfel, se afla printre orasele cu o criminalitate foarte foarte ridicata! _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 8:30 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
De Bucuresti spune voi ca e oras periculos?
Sa vedeti Marseille pe timp de noapte cum e. Nici macar vagaboandele nu mai au curaj sa mai iasa pe strazi noaptea. Nu exagerez, dar comparat cu acest oras, sau stiu eu, cu Frankfurt sau suburbiile Parisului, cartierele bucurestene sunt ca o adiere de vant. |
|
|
| Sus |
|
 |
liviu76 Turist
Data înscrierii: 21/Mai/2009 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Mai 21, 2009 12:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Bucurestiul nu este un oras periculos in adevaratul sens al cuvantului. Daca te comporti normal si cu bun simt vei fi OK |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 8:37 am Titlul subiectului: |
|
|
|
stau de cateva luni in bucuresti si nu mi se pare periculos... nu mai periculos decat e sa fii printre oameni saraci si fara respect/frica de lege oriunde in lume  _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
cris23 Turist
Data înscrierii: 12/Mar/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Mar 16, 2010 12:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Stau de cativa ani in Bucuresti si pot sa spun ca o singura data am avut probleme, trecand pe langa stadionul Giulesti inainte de un meci, cand m-a strigat cineva. Asta e tot. Chiar si cartierele rau-famate, cum ar fi Rahova, Ferentari, Pantelimon, sunt sigure in timpul zilei si deseori chiar si noaptea. Pe masura ce s-au inaugurat complexe comerciale, gen Cora, si a inceput o circulatie mai intensa in zona, a devenit mult mai bine.
Bucurestiul e periculos doar pentru cine nu stie sa evite situatiile problema, cu gasti adunate la scara blocului, cersetorii agresivi si alte exemple. |
|
|
| Sus |
|
 |
Chelu
Data înscrierii: 31/Oct/2010 Mesaje: 4 Locație: Undeva in Romania.
|
Trimis: Dum Oct 31, 2010 2:20 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sunt in totalitate d-acord cu userul de mai sus.
Bucuresti e un oras dur dar nici chiar atat de dur. _________________ Sunt buimacit ca deh, daca toti aveau mintea acasa a mea se plictisea singura in deplasare. |
|
|
| Sus |
|
 |
Traveller Turist
Data înscrierii: 31/Ian/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Ian 31, 2011 7:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu e periculos, dar ce rost are sa vezi cocalarii facand gratare printre blocuri?
In Bucuresti, ca sa fiu sincera nu prea ai ce vedea ([pana si muzeele- celde istorie e 3 sferturi inchis, Antipa era in renovare- raman muzeul de arta si cel de geologie). Ca si plimbare , singurul parc i\pe care il recomand e Herastrau(cismigiu e prea mic si aglomerat).
Mai bine va duceti la Cluj sau Timisoara.  |
|
|
| Sus |
|
 |
Gabriel S Turist
Data înscrierii: 01/Mar/2011 Mesaje: 19
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 8:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In general Rahova, Ferentari (zetari). Dar asta nu inseamna neaparat ca celelalte cartiere sunt foarte selecte.
In general in zonele sarace si infractionalitatea este mai ridicata, ca peste tot _________________ Acum este mai usor sa-ti gasesti Cazare la Pensiuni/ Hoteluri |
|
|
| Sus |
|
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mie Mar 02, 2011 8:41 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Raluca Turist
Data înscrierii: 14/Feb/2011 Mesaje: 13
|
Trimis: Mie Mar 09, 2011 5:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cum spunea si altcineva mai sus, Ferentari, Rahova si zona aceea din Colentina spre Complexul Europa.
Cea mai sigura este zona centrala si semicentrala. _________________ Hoteluri Bucuresti |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|