| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 5:49 am Titlul subiectului: Zona Neamtului |
|
|
|
E cineva de aici din zona Neamtului? Intreb pentru ca am in plan sa ajung si prin zona aceea in lunile care urmeaza si eram curios sa vad ce mai e de vizitat, in afara de clasicele(baraj, colibele haiducilor, urcat pe ceahlau)?
Si,eventual, stiti si vreo pensiune buna si niste tarife?
Merci anticipat. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 6:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Cred ca nu ai mai fost de mult timp. S-au schimbat multe.
Trebuie sa mergi neaparat cu telegondola pe deasupra orasului, sau sa vizitezi noul strand care s-a facut. Ai sa ramai cu siguranta incantat de ce a facut nea Pinalty pe aici.
Despre cazare ce sa zic, depinde cati bani ai. Eu unul, daca as fi in locul tau, as alege pensiunea "Alexia". E la vreo 3-4 km de oras si ai tot ce vrei in camera + niste servicii de calitate. Acum, daca ai nevoie de detalii, da-mi un mesaj privat si iti spun mai multe. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Sâm Apr 04, 2009 5:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
face treaba nea' Pinalty, huh?
ultima oara cand am fost in zona, acum vreo 2 ani. M am cazat la pensiunea Flora. e la vreo 6 km spre Bicaz,undeva pe partea stanga. Camerele nu erau cine stie ce,dar erau curate si patul era dublu:"> si nu scartaia. _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
elful.prietenos Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:42 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| hot_diana_frumoasa a scris: | face treaba nea' Pinalty, huh?
|
face,din cate se vede. Am fost weekendul trecut acolo si am ramas placut suprins. By the way, sa incercati sa mancati sus la "Restaurantul gospodinelor". Super mancare! Super priveliste! _________________ silva tirri! |
|
|
| Sus |
|
 |
palapetre Turist
Data înscrierii: 08/Mai/2009 Mesaje: 8
|
Trimis: Vin Mai 08, 2009 3:33 pm Titlul subiectului: Re: Zona Neamtului |
|
|
|
daca vrei sa afli mai multe despre <a href="http://turismneamt.wordpress.com">turism in neamt</a>, poti sa citesti multe articole despre manastiri, orase, zone de vizitat etc. pe site-ul asta http://turismneamt.wordpress.com |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|