|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
flydream Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2009 Mesaje: 6 Locație: Bucharest
|
Trimis: Vin Oct 23, 2009 12:46 pm Titlul subiectului: Zboruri ieftine spre Austria |
|
|
|
Blue Air incearca sa exploateze la maxim exodul de iarna spre statiunile din Austria. Au scos din grafic cursele spre Berlin, ca sa dubleze numarul curselor spre Viena si Salzburg.
"In cadrul orarului de iarna numarul curselor Blue Air pentru destinatia Viena se multiplica, ajungand la 12 pe saptamana. Vor fi operate 2 curse pe zi in intervalul luni-vineri si cate o cursa pe zi sambata si duminica."
Transportul echipamentului de ski se face gratuit pana la Salzburg.
In plus, "pasagerii care au deja bilete cumparate de la Sky Europe pe ruta Bucuresti-Viena sau Viena-Bucuresti pot acum calatori cu Blue Air. Biletele Blue Air pe aceasta ruta au un tarif fix pentru pasagerii Sky Europe, de doar 59 EUR/segment cu toate taxele incluse, numarul locurilor fiind limitat."
http://smartflying.ro/Oferte-Speciale/Viena |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Lun Noi 30, 2009 10:56 pm Titlul subiectului: Re: Zboruri ieftine spre Austria |
|
|
|
| flydream a scris: | Blue Air incearca sa exploateze la maxim exodul de iarna spre statiunile din Austria. Au scos din grafic cursele spre Berlin, ca sa dubleze numarul curselor spre Viena si Salzburg.
"In cadrul orarului de iarna numarul curselor Blue Air pentru destinatia Viena se multiplica, ajungand la 12 pe saptamana. Vor fi operate 2 curse pe zi in intervalul luni-vineri si cate o cursa pe zi sambata si duminica."
Transportul echipamentului de ski se face gratuit pana la Salzburg.
In plus, "pasagerii care au deja bilete cumparate de la Sky Europe pe ruta Bucuresti-Viena sau Viena-Bucuresti pot acum calatori cu Blue Air. Biletele Blue Air pe aceasta ruta au un tarif fix pentru pasagerii Sky Europe, de doar 59 EUR/segment cu toate taxele incluse, numarul locurilor fiind limitat."
http://smartflying.ro/Oferte-Speciale/Viena |
Da, am fost si eu cu Blue Air saptamana trecuta spre Viena, zborurile au fost ok, la timp, no problem. Din primavara, va incepe sa opereze la Bucuresti si Air Berlin / Fly Niki din Viena (mai repede cred ca va fi Fly Niki) _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
addana Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 12 Locație: Milano
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 12:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Asta e o strategie f. buna, pentru ca iarna companiile aeriene au in general mai putini pasageri decat vara.
Vad pe aceasta lista de zboruri ieftine Bucuresti-Viena ca in afara de Blue Air, Condor si Air Berlin mai ofera zboruri ieftine spre Viena, insa nu sunt zboruri directe. Oricum, se merita sa vizitati site-urile lor, poate gasiti o oferta mai buna! |
|
|
| Sus |
|
 |
mihaistanciulescu
Data înscrierii: 15/Iul/2010 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 19, 2010 7:19 pm Titlul subiectului: eu aici am gasit bilete ieftine de avion |
|
|
|
Si eu am avut problema asta.. tot nu gaseam bilete ieftine si siteurile companiilor aeriene ma dadeau peste cap. Pe aerolines.ro eu am gasit toate rutele de care aveam nevoie. Si am economisit si timp _________________ mika |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|