|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Vin Ian 15, 2010 10:11 am Titlul subiectului: Zarnesti, vila Garofita Pietrei Craiului |
|
|
|
Impreuna cu sotia mea, si cu alti prieteni , am decis facem revelionul la munte. Am decis sa mergem la Vila Garofita Pietrei Craiului, din Zarnesti ( o statiune langa Bran, la vreo 28 km de Brasov).
Pretul a fost de 200 ron pe camera ( cu tv + baie in camera)
Greseala noastra a fost ca am ales camerele din mansarda, care sunt foarte mici, si incomode pentru persoanele inalte, de aceea nu va sfatuiesc sa alegeti aceste camere.
De asemenea, daca ne vom intoarce candva in Zarnesti cu siguranta nu vom mai sta la aceasta vila, pentru ca atat noi cat si ceilalti care au mai stat acolo au avut cateva discutii cu proprietarii vilei,familia Garnita.
Cat despre statiune, este okay, poate prea mica, nu ai ce face, insa noi ne-am hotarat tarziu ca am vrea sa mergem la munte si doar aici am mai gasit cazare la un pret okay. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 6:10 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai urcat cu telecabina din Poiana Brasov? Daca da, ce tarif a fost? Era zapada sus? |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Ian 18, 2010 6:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, doar am urcat pentru ca daca vroiam sa si coboram trebuia sa stam sus doar vreo 10 minute pentru ca atunci era ultima telecabina.
Pretul pentru o urcare/adult este de 18 RON.
Nu se fac reduceri pentru studenti.
Era zapada sus, a fost super. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|