Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Zarnesti, vila Garofita Pietrei Craiului

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Ian 15, 2010 10:11 am    Titlul subiectului: Zarnesti, vila Garofita Pietrei Craiului Răspunde cu citat (quote)

Impreuna cu sotia mea, si cu alti prieteni , am decis facem revelionul la munte. Am decis sa mergem la Vila Garofita Pietrei Craiului, din Zarnesti ( o statiune langa Bran, la vreo 28 km de Brasov).
Pretul a fost de 200 ron pe camera ( cu tv + baie in camera)
Greseala noastra a fost ca am ales camerele din mansarda, care sunt foarte mici, si incomode pentru persoanele inalte, de aceea nu va sfatuiesc sa alegeti aceste camere.
De asemenea, daca ne vom intoarce candva in Zarnesti cu siguranta nu vom mai sta la aceasta vila, pentru ca atat noi cat si ceilalti care au mai stat acolo au avut cateva discutii cu proprietarii vilei,familia Garnita.
Cat despre statiune, este okay, poate prea mica, nu ai ce face, insa noi ne-am hotarat tarziu ca am vrea sa mergem la munte si doar aici am mai gasit cazare la un pret okay.
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Ian 18, 2010 6:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai urcat cu telecabina din Poiana Brasov? Daca da, ce tarif a fost? Era zapada sus?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Ian 18, 2010 6:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, doar am urcat pentru ca daca vroiam sa si coboram trebuia sa stam sus doar vreo 10 minute pentru ca atunci era ultima telecabina.
Pretul pentru o urcare/adult este de 18 RON.
Nu se fac reduceri pentru studenti.
Era zapada sus, a fost super.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Piatra Craiului 3
Nu sunt mesaje noi Vila Nagy Lak III-VII 0
Nu sunt mesaje noi [ Chestionar ] Pensiunea Fata Pietrei,Cheile Ramet,jud Alba,Muntii Trascau 0
Nu sunt mesaje noi trasee piatra craiului 11
Nu sunt mesaje noi Piatra Craiului - financiar ? 2