Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

zapada la munte

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Sâm Ian 24, 2009 10:47 am    Titlul subiectului: zapada la munte Răspunde cu citat (quote)

se pare ca anul acesta nu prea avem pe unde sa schiem, majoritatea partiilor cunoscute nu mai au zapada, am gasit pe situl jurnalul.ro imagini live de pe mai multe partii de schi din tara .... sper sa mai ninga, anul acesta am fost doar o singura data la schi... si am o pofta
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
iubaretzu
Turist

Data înscrierii: 11/Aug/2008

MesajTrimis: Lun Feb 02, 2009 7:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai e zapada pe nicaieri... Crying or Very sad
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Lun Feb 02, 2009 8:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

din fericire la sfarsitul sapatamanii trecute a nins la Straja, chiar destul de mult (30-40 cm), suficent ca sa se poata schia in conditii bune. Sambata am testat si eu zapada a fost o zi potrivita pentru schi.
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 9:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

se pare ca iarna nu se lasa "invinsa", din fericire avem din nou zapada chiar din abundenta, se pare ca sezonul de schi abia incepe Laughing
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Vin Feb 13, 2009 8:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

mai bine asa. ca ma ofticam ca am schimbat degeaba cauciucuri de iarna la masini Smile
Sus
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 7:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti_adm a scris:
mai bine asa. ca ma ofticam ca am schimbat degeaba cauciucuri de iarna la masini Smile

eu numai ce mi-am luat schiuri noi... am prins o super oferat la 50% si imi era frica ca nu o sa le probez pana anul viitor, la cat a nins cred ca o sa ma bucur de ele si weekendul viitor.

Ieri am fost la o statiune mai putin cunoscuta din jut Hunedoara, Rausor, nu se compara cu Straja sau alte statiuni ma refer la partiile de schi. Aici sunt doar doua nu prea recomandate pt incepatori. A fost foarte frumos a nins toata ziua, dar din pacate foarte multa lume... coada mare la teleschi. Preturile la cazare foarte acceptabile, la fel si serviciile.
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 11:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ce bine e de oamenii care nu trebe sa piarda uneori si doua ore pt. a iesi din Bucuresti spre munte ...Smile
Sus
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Lun Feb 16, 2009 1:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

ti_adm a scris:
ce bine e de oamenii care nu trebe sa piarda uneori si doua ore pt. a iesi din Bucuresti spre munte ...Smile

eu fac 2 ore pana la Straja, intr-o ora ajung la Rausor, 1,5 ore in Parang si vreo 3 ore pana la Arieseni Very Happy .... asa fara sa ma grabesc foarte tare
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 1:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cand sunt in Vale, ajung in 10 minute pana la telescaun. Din Timisoara fac in jur de 3-4 ore, depinde cum e drumul.
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Inca un weekend cu sapada, la Straja zapada este de aproximativ 1 m ... , in weekend sa schiat foarte bine desi au fost multi turisti... speram sa mai tina, macar vreo 2 weekenduri.
arieseni-apuseni
Turist

Data înscrierii: 12/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Mar 12, 2009 12:12 pm    Titlul subiectului: Zapada la Arieseni Răspunde cu citat (quote)

La Arieseni este zapada si se poate scki, chiar azi s-a reimprospatat zapada dupa cateva ore de ninsoare cu fulgi mari si lenesi!
romturism.info
Turist expert

MesajTrimis: Vin Mar 13, 2009 9:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da se pare ca ninge in mai multe locuri si sezonul de schi se intinde spre bucuria iubitorilor de schi si nu numai Laughing
absolutep0wer

Data înscrierii: 26/Mar/2009

MesajTrimis: Joi Apr 02, 2009 9:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salutare,sunt nou aici si vroiam sa va salut pe toti!
palapetre
Turist

Data înscrierii: 08/Mai/2009

MesajTrimis: Vin Mai 08, 2009 3:24 pm    Titlul subiectului: Re: zapada la munte Răspunde cu citat (quote)

ramane pe altadata.....combinam ce putem.. Laughing
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 12:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

salutare si din partea mea Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Drumetii pe munte 0
Nu sunt mesaje noi Week-end la Munte? 8
Nu sunt mesaje noi Craciun la Munte 8