Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Wizzair

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 11:54 am    Titlul subiectului: Wizzair Răspunde cu citat (quote)

A zburat cineva cu Wizzair ? Ce impresii v-au lasat?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 11:57 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am zburat de cateva ori de la Frankfurt la Budapesta. Nu a avut intarzieri iar zborul a fost super.
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 11:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

O remarca ce trebuie facuta la Wizz , este ca nu se dau locuri , asa ca unde te asezi acela este locul tau.
DaNN
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Asa ca la autobuz? Laughing Daca nu apuc loc , si stau in picioare? Rolling Eyes ( just kidding)
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:34 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am o foarte buna parere despre aceasta companie. In luna mai , un bilet Bucuresti- Roma ( dus - intors ) m-a costat doar 160 RON.
Sus
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Doar 160 RON ? Shocked As face si eu o plimbare pana la Roma si in-apoi. Rolling Eyes
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 30, 2007 5:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pai trebuie sa iti cumperi bileletele din timp , nu asa peste noapte.
De exemplu , daca vrei sa iti rezervi de acum un bilet pentru Viena in septembrie te costa in jur de 50 de Euro.
Sus
george
Turist expert

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 11:06 am    Titlul subiectului: Wizair Răspunde cu citat (quote)

Cred ca wizair este ok. E mai noua compania pe piata din ro si de accea probabil ca opiniile sunt mai putine. Wizair nu cred ca are cum sa fie mai slaba decat celilalti operatori lowcost. Pentru mai multe detalii mergeti aici: http://wizzair.com/default.asp?slid=clear&language=RO
Sus
mihai
Turist

Data înscrierii: 09/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Aug 01, 2007 2:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut destul de multe calatorii cu ei din Cluj/Bucuresti la Budapesta si sunt ok . Sunt seriosi
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Aug 02, 2007 7:14 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am cumparat un bilet la Wizzair ptr. sfarsitul lui Iulie pana la Roma si m-a costat 126 RON. un chilipir , zic eu. Deh, low cost Very Happy
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Lun Aug 06, 2007 9:46 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Wizzair? Mi se pare bataie de joc faptul ca va trebui sa platesc 3 euro pentru fiecare bagaj.Ba mai mult, daca nu i platesc in momentul rezervarii, o sa platesc 6 Euro Twisted Evil
Halal companie !
Sus
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 4:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles ca Wizzair va lansa doua noi curse din Targu Mures spre Dormund si Londra. Pe mine , ma intereseaza sa ajung in Dormund...stie cineva cand lanseaza aceste curse?
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Lun Aug 20, 2007 4:16 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru Dormund va trebui sa astepti pana la sfarsitul lunii februarie 2008...daca vroiai inspre Londra , in octombrie puteai zbura cu un avion al acestei companii...
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Dum Aug 26, 2007 1:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am o parere foarte buna despre wizz air romania Wink
SkinBlue
VIP

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2007 2:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hehe, ati vazut ca vor sa i interzica sa mai zboare de pe baneasa? Au fost niste peripetii in ultimele zile Very Happy
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum