Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Wizzair

Du-te la pagina Anterioară  1, 2

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Aug 28, 2007 11:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Hehe, ati vazut ca vor sa i interzica sa mai zboare de pe baneasa? Au fost niste peripetii in ultimele zile Very Happy

Cum adica ? Spune tot ce stii despre asta... Shocked Shocked
RPDorin

Data înscrierii: 21/Oct/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 8:14 pm    Titlul subiectului: Salut...help me pls... :) Răspunde cu citat (quote)

Am si eu nevoie de putin ajutor...vreau si eu sa plec pe la sfarsitul lui noiembrie pe afara...si in fine... am intrat pe wizzair.com ca sa ma uit informativ de pretz si ...acum e problema...pe unde prin Bucuresti m-as putea duce ca sa iau biletul cu cash?si eventual sa fie acelasi pretz ca cel de pe site sau aproximativ...?si daca imi gaseste cineva o oferta catre Barcelona cu plecare e pe 18 noiembrie(sau ceva de genu) si intoarcere cam pe 2 decembrie...i-as multumi mult... Smile
mariuspa

Data înscrierii: 22/Oct/2007

MesajTrimis: Lun Oct 22, 2007 1:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ai un card? De ce vrei sa-l iei cu cash?
Boala clasica la romani... ne e frica sa ne folosim cardurile Very Happy
Eu mi-am luat tot pentru Barcelona cu cardul si n-au fost probleme
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 8:24 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am zburat si eu prima data cu Wizzair.

Per total, experienta a fost foarte ok.

Pilotul a fost roman, cea ce se traduce in decolari si aterizari mult mai line decat cu alte companii (KLM de exemplu).

Singura experienta nasoala a fost la check-in pe Baneasa. Adika era super aglomerat, ca un fel de gara de nord inainte de Craciun sau Paste...practic am stat aproape o ora la o coada groasa pt. a face checkin, ceea ce nu a fost prea incantator Smile

PS. Am zburat la Bruxelles, pe Charleroi. Aeroportul este cam la 40 de km de Bruxelles, exista insa curse regulate de autobuz catre oras pt. cine nu este asteptat cu masina.
Sus
Heidi

Data înscrierii: 12/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Noi 12, 2009 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am inteles..Toate bune si frumoase pana apare vreun incident, gen cel mai recent de pe 9 Noiembrie, cu avionul care s-a intors la sol urmand o intarziere de 28 de ore!!!
In perioada asta s-au ocupat cei de la Wizz de bietii oameni? Adica au asigurat mase (cam 3), acces la telefoane ca sa isi anunte familiile, cazare...ca s-a intrat si in noapte.. ?? Sunt niste reguli clar stabilite cu privire la drepturile pasagerilor in situatii de genul...

Nu se stie...
Sus
Ando

Data înscrierii: 20/Noi/2009

MesajTrimis: Vin Noi 20, 2009 7:32 am    Titlul subiectului: Wizzair sunt niste mari smecheri!! Răspunde cu citat (quote)

Heidi a scris:
Am inteles..Toate bune si frumoase pana apare vreun incident, gen cel mai recent de pe 9 Noiembrie, cu avionul care s-a intors la sol urmand o intarziere de 28 de ore!!!
In perioada asta s-au ocupat cei de la Wizz de bietii oameni? Adica au asigurat mase (cam 3), acces la telefoane ca sa isi anunte familiile, cazare...ca s-a intrat si in noapte.. ?? Sunt niste reguli clar stabilite cu privire la drepturile pasagerilor in situatii de genul...

Nu se stie...

S-au ocupat pe naiba!
Tocmai am dat de un articol bazat pe o investigatie facuta la Wizzair, care a descoperit ca Wizz nu au birou in Romania, lucreaza numai cu intermediari care ofera bietului pasager numai niste informatii aruncate acolo sa fie, si mai si taxeaxa cu 1 euro!! minutul daca vrei sa suni la singura lor linie telefonica, sa te plangi de ceva.

Platesti low-cost, dar toate problemele provocate de ei tot te determina sa scoti din buzunar pt taxi, mancare, poate chiar cazare si ajungi sa platesti un bilet full-price, pt niste servicii de toate jena, nervi si toate cele!!

Vedeti aici : http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-11-19&id=261987 inainte sa alegeti sa zburati cu Wizz.
Slava Domunului ca ne mai deschide si noua ochii cineva din cand in cand!
Sus
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 1:46 pm    Titlul subiectului: Re: Wizzair sunt niste mari smecheri!! Răspunde cu citat (quote)

Ando a scris:
Heidi a scris:

Nu se stie...

S-au ocupat pe naiba!
Tocmai am dat de un articol bazat pe o investigatie facuta la Wizzair, care a descoperit ca Wizz nu au birou in Romania, lucreaza numai cu intermediari care ofera bietului pasager numai niste informatii aruncate acolo sa fie, si mai si taxeaxa cu 1 euro!! minutul daca vrei sa suni la singura lor linie telefonica, sa te plangi de ceva.

Platesti low-cost, dar toate problemele provocate de ei tot te determina sa scoti din buzunar pt taxi, mancare, poate chiar cazare si ajungi sa platesti un bilet full-price, pt niste servicii de toate jena, nervi si toate cele!!

Vedeti aici : http://www.ziua.ro/display.php?data=2009-11-19&id=261987 inainte sa alegeti sa zburati cu Wizz.
Slava Domunului ca ne mai deschide si noua ochii cineva din cand in cand!

Ala e un articol de santaj a la Ziua care are nevoie de publicitate. Am zburat de zeci de ori cu low costuri din toata lumea, cu Wizz Air-ul de 3 ori (un dus intors Bucuresti - Charleroi si un Bergamo - Bucuresti) si mi s-a parut ok. Despre birou in Romania, RyanAir-ul care opereaza aproape 1000 curse pe zi in vreo 30 de tari nu are decat un birou in UK si atat, asta este modelul de business al low cost. Drepturile pasagerilor stipulate de UE sunt insa egale si la low cost si la high cost si presupun ca au fost indeplinite de Wizz
Ionela

Data înscrierii: 05/Mar/2010

MesajTrimis: Vin Mar 05, 2010 4:10 pm    Titlul subiectului: Rompetrol-Wizzair Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua! Anul trecut am alimentat de la Rompetrol si prin tragere la sorti am castigat 2 vouchere de la Wizzair. Intrebarea mea este daca a auzit cineva de promotia prin care am castigat biletele "Escala la Rompetrol" si daca a zburat cineva cu biletele castigate. As vrea sa stiu daca se mai platesc si alte taxe, daca nu e teapa, daca mi se pot trimite biletele pe mail fara sa sun, am vazut ca taxele de telefon sunt mai mari decat costul biletelor. Daca ma poate lamuri cineva ar fi perfect. Va multumesc anticipat.
Sus
unknownface

Data înscrierii: 01/Iun/2010

MesajTrimis: Mie Iun 02, 2010 6:51 am    Titlul subiectului: wizzair - sau cum sa scoti bani fara sa te poata acuza nimen Răspunde cu citat (quote)

27 mai Bucuresti. Plec spre treviso cu o valiza de mana PLUS geanta (ca de... sunt femeie si am nevoie de toate maruntisurile). Prietena cu, care calatoream avea o geanta pentru aparat foto si valiza de mana. Nici o problema.
31 mai Treviso. Nu se permite imbarcarea decat cu UN SINGUR BAGAJ DE MANA. (10kg) Si acum ce faci? compacteaza daca poti! Arunca aparatul canon sau transforma o valiza de mana in bagaj de cala contra sumei de 30 euro. Simplu ca buna ziua!
Eu suspectez ca este o tehnica bine pusa la punct ca la plecare sa te lase sa te imbarci cu "supranumerar" (daca o geanta se poate considera asa), iar la intoarcere sa te taxeze!
aveti mare grija si luati "ad literam" tot ce scrie pe bilet. Se acopera bine Wink
Sus
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 11:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oameni buni, astea sunt regulile low cost-ului. Nu va opreste nimeni din mersul la alte firme care au alte reguli dar care taxeaza si mai mult.

eu am zburat acum vreo cateva luni din Milano pana in Bucuresti. Au aterizat chiar mai devreme cu un minut si ceva fata de cat era programat, si nu au fost niciun fel de probleme.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2
Pagina 2 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum