Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Week end in afara Bucurestiului

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Week end in afara Bucurestiului Răspunde cu citat (quote)

Imi sugerati si mie o destinatie de week end, la cel mult 200 kn de Bucuresti. Ce vreau ? aer curat, bineinteles si multe obiective turistice

Ultima modificare efectuată de către SkinBlue la Mie Iun 20, 2007 7:05 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 7:49 pm    Titlul subiectului: Re: Week end in afara Bucurestiului Răspunde cu citat (quote)

SkinBlue a scris:
Imi sugerati si mie o destinatie de week end, la cel mult 200 kn de Bucuresti. Ce vreau ? aer curat, bineinteles si multe obiecte turistice

La maxim 200 km de Bucuresti , si aer curat ar fi o statiune montana . Sinaia , Predeal ( dar care sunt sigur ca le-ai vizitat deja) sau mai aproape Breaza.
Sus
florinn
Turist

Data înscrierii: 13/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 22, 2007 1:44 pm    Titlul subiectului: Pensiunea Liana, Arges Răspunde cu citat (quote)

iti recomand ceva unde se ajunge relativ repede (autostrada bucuresti - pitesti si inca un pic dupa) cu conditii de cazare excelente (verificate la fata locului intr-un weekend) si cu multa, multa liniste si aer curat
Pensiunea Liana din Arges, intr-o localitate de linga Cimpulung, Bughea de Jos

eviti aglomeratia de pe Valea Prahovei, de pe DN1
e bine daca poti sa o inchiriezi in intregime pentru weekend, sint vreo 6 camere cu o mare sala de mese
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 4:19 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce preturi sunt la aceasta pensiune ?
florinn
Turist

Data înscrierii: 13/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Dec 30, 2007 6:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vezi ca e link catre pagina pensiunii si gasesti acolo toate informatiile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Oct 06, 2009 10:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

informatii de weekend puteti gasi la mine pe blog

http://de-weekend.blogspot.com/

o zi buna
irinaM

Data înscrierii: 07/Apr/2010

MesajTrimis: Mie Apr 07, 2010 1:12 pm    Titlul subiectului: Ruse Răspunde cu citat (quote)

Orasul Ruse care este situat la granita cu Romania, via Giurgiu
Sus
kleine_aurica
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2010

MesajTrimis: Mar Sep 07, 2010 7:26 am    Titlul subiectului: Hotel Slanic Răspunde cu citat (quote)

In Slanic Prahova poti vizita Salina Unirea, Grota Miresei, Baia Baciului. Pentru mai multe detalii accesati link-ul din semnatura. Distanta dintre Bucuresti si Slanic este de aproximativ 125 de km.
Sus
alina23

Data înscrierii: 03/Dec/2010
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Vin Dec 03, 2010 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Muntii Apuseni ,Detunatele ,Rosia Montana ..... suna bine ca destinatie si e foarte frumos .....recomand cazare la Pensiunea Carmen
Turism247_ro
Turist

Data înscrierii: 02/Ian/2011
Locație: Turism247.ro

MesajTrimis: Dum Ian 02, 2011 8:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

alina23 a scris:
Muntii Apuseni ,Detunatele ,Rosia Montana ..... suna bine ca destinatie si e foarte frumos .....recomand cazare la Pensiunea Carmen

Cred ca vroia undeva mai aproape...
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Sâm Ian 15, 2011 12:23 pm    Titlul subiectului: Destinatie in afara Bucurestiului Răspunde cu citat (quote)

Va recomandam Baile Olanesti ca destinatie de vacanta. La doar 200 km de Bucuresti, statiunea reprezinta alternativa perfecta la obisnuitul Brasov. In Olanesti beneficiati de cazare la preturi foarte bune, aer curat, liniste, posibilitatea de a vizita multe obiective turistice: Rezervatia Buila Vanturarita, Rezervatia Lacul cu Nuferi, Rezervatia Manzu, Radita, Manastirile Iezer, Pahomie, Patrunsa, Manastirea Frasinei singura manastire din tara in care nu au voie femeile, asemenea Muntelui Athos.
Pentru detalii cazare si alte informatii accesati www.cazare-olanesti.org
scrigroup

Data înscrierii: 28/Sep/2011

MesajTrimis: Mie Sep 28, 2011 8:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Brasov, sinaia predeal, vrancea
sunt pe acolo multe zone frumoase
sau marea neagra
TurulDeWeekend
Turist

Data înscrierii: 12/Sep/2011

MesajTrimis: Dum Oct 16, 2011 8:05 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

hmmm langa bucuresti ia sa vedem Smile

Palatul Mogosoaia
Masivul Ciucas - sunt doar 140km pana acolo
Padurea Comana
Weekend Rasnov

Bine sunt mai multe destinatii tot ce trebuie sa faci este sa cauti mai atent Smile
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Dum Oct 23, 2011 8:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Foarte multe optiuni dintre care sa alegi, si sa aleg si eu..Very HappyVery HappyVery Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ungaria.... un week-end? 13
Nu sunt mesaje noi Zilele Bucurestiului 2011 1
Nu sunt mesaje noi Un week nd la munte, in doi 11