| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: Week end in afara Bucurestiului |
|
|
|
Imi sugerati si mie o destinatie de week end, la cel mult 200 kn de Bucuresti. Ce vreau ? aer curat, bineinteles si multe obiective turistice
Ultima modificare efectuată de către SkinBlue la Mie Iun 20, 2007 7:05 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 7:49 pm Titlul subiectului: Re: Week end in afara Bucurestiului |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Imi sugerati si mie o destinatie de week end, la cel mult 200 kn de Bucuresti. Ce vreau ? aer curat, bineinteles si multe obiecte turistice |
La maxim 200 km de Bucuresti , si aer curat ar fi o statiune montana . Sinaia , Predeal ( dar care sunt sigur ca le-ai vizitat deja) sau mai aproape Breaza. |
|
|
| Sus |
|
 |
florinn Turist
Data înscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Sâm Dec 22, 2007 1:44 pm Titlul subiectului: Pensiunea Liana, Arges |
|
|
|
iti recomand ceva unde se ajunge relativ repede (autostrada bucuresti - pitesti si inca un pic dupa) cu conditii de cazare excelente (verificate la fata locului intr-un weekend) si cu multa, multa liniste si aer curat
Pensiunea Liana din Arges, intr-o localitate de linga Cimpulung, Bughea de Jos
eviti aglomeratia de pe Valea Prahovei, de pe DN1
e bine daca poti sa o inchiriezi in intregime pentru weekend, sint vreo 6 camere cu o mare sala de mese |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Dum Dec 30, 2007 4:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce preturi sunt la aceasta pensiune ? _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
florinn Turist
Data înscrierii: 13/Dec/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Dum Dec 30, 2007 6:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
vezi ca e link catre pagina pensiunii si gasesti acolo toate informatiile |
|
|
| Sus |
|
 |
de-weekend Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Oct 06, 2009 10:17 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
irinaM
Data înscrierii: 07/Apr/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Apr 07, 2010 1:12 pm Titlul subiectului: Ruse |
|
|
|
Orasul Ruse care este situat la granita cu Romania, via Giurgiu |
|
|
| Sus |
|
 |
kleine_aurica Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2010 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Sep 07, 2010 7:26 am Titlul subiectului: Hotel Slanic |
|
|
|
In Slanic Prahova poti vizita Salina Unirea, Grota Miresei, Baia Baciului. Pentru mai multe detalii accesati link-ul din semnatura. Distanta dintre Bucuresti si Slanic este de aproximativ 125 de km. |
|
|
| Sus |
|
 |
alina23
Data înscrierii: 03/Dec/2010 Mesaje: 2 Locație: bucuresti
|
Trimis: Vin Dec 03, 2010 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Muntii Apuseni ,Detunatele ,Rosia Montana ..... suna bine ca destinatie si e foarte frumos .....recomand cazare la Pensiunea Carmen _________________ http://www.pensiuneacarmen.com vacanta in muntii apuseni |
|
|
| Sus |
|
 |
Turism247_ro Turist
Data înscrierii: 02/Ian/2011 Mesaje: 5 Locație: Turism247.ro
|
Trimis: Dum Ian 02, 2011 8:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| alina23 a scris: | | Muntii Apuseni ,Detunatele ,Rosia Montana ..... suna bine ca destinatie si e foarte frumos .....recomand cazare la Pensiunea Carmen |
Cred ca vroia undeva mai aproape... _________________ Litoral Turcia 2011 |
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Sâm Ian 15, 2011 12:23 pm Titlul subiectului: Destinatie in afara Bucurestiului |
|
|
|
Va recomandam Baile Olanesti ca destinatie de vacanta. La doar 200 km de Bucuresti, statiunea reprezinta alternativa perfecta la obisnuitul Brasov. In Olanesti beneficiati de cazare la preturi foarte bune, aer curat, liniste, posibilitatea de a vizita multe obiective turistice: Rezervatia Buila Vanturarita, Rezervatia Lacul cu Nuferi, Rezervatia Manzu, Radita, Manastirile Iezer, Pahomie, Patrunsa, Manastirea Frasinei singura manastire din tara in care nu au voie femeile, asemenea Muntelui Athos.
Pentru detalii cazare si alte informatii accesati www.cazare-olanesti.org _________________ www.romania-destinatie-turistica.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
scrigroup
Data înscrierii: 28/Sep/2011 Mesaje: 2
|
Trimis: Mie Sep 28, 2011 8:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
TurulDeWeekend Turist
Data înscrierii: 12/Sep/2011 Mesaje: 22
|
Trimis: Dum Oct 16, 2011 8:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Dum Oct 23, 2011 8:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Foarte multe optiuni dintre care sa alegi, si sa aleg si eu..   _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|