Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Vulcanii Noroiosi

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 2:11 pm    Titlul subiectului: Vulcanii Noroiosi Răspunde cu citat (quote)

Pana acum am tot auzit vorbindu se despre ei si mi se pare ca este un fenomen interesant. Totusi, nu as vrea sa bat drumul pana acolo doar pentru asta. Mai e ceva interesant de vazut pe acolo?
Si cum e la Vulcanii astia? Rolling Eyes
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca te intereseaza vulcanii noroiosi atunci cred ca sunt singurele atractii din zona , anume in localitatea Berca , judetul Buzau. Nu cred sa fie si alte locuri prea interesante de vizitat in regiune.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 2:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

derek a scris:
Daca te intereseaza vulcanii noroiosi atunci cred ca sunt singurele atractii din zona , anume in localitatea Berca , judetul Buzau. Nu cred sa fie si alte locuri prea interesante de vizitat in regiune.

Adevarat , nu prea sunt. Gasesti ceva informatii in legatura cu vulcanii aici :

http://www.itinerar.ro/Vulcanii/ - sunt destule detalii , inclusiv amanunte pentru un eventual drum.
DaNN
VIP

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 4:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nici io nu am vizitat pana acum Vulcanii Noroiosi si nici nu cred ca am sa-i vizitez prea curand...
Sus
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Vin Iun 22, 2007 7:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mie mi se par destul de interesanti. Nu am reusit sa ii vizitez , dar daca o sa am vreodata timpul , banii si cheful sa merg pana acolo sigur o voi face , pentru ca e unul dintre fenomenele interesante de la noi din tara. Eu zic [,] ca e o zona care merita vazuta.
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 11:38 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea este ca se merita sa vizitam vulcanii noroiosi. Este un fenomen unic in Europa si nu se stie cat va mai dura. Am inteles ca vulcanii s-au schimbat. (craterele sunt mai mici in diametru si nu asa inalte ca un vulcan)
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Dum Iul 15, 2007 11:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da , merita sa mergi intr-un week-end acolo...
derek
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 4:33 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
Parerea mea este ca se merita sa vizitam vulcanii noroiosi. Este un fenomen unic in Europa si nu se stie cat va mai dura. Am inteles ca vulcanii s-au schimbat. (craterele sunt mai mici in diametru si nu asa inalte ca un vulcan)

Imi poti spune si mie unde ai citit chestia cu vulcanii , faptul ca nu o sa mai tina ? stiam si eu ca s-au schimbat , dar nu stiam nimic de faptul ca o sa piara. Eventual un link ceva..daca poti sa ma ajuti.

Merci
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Laura
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 18, 2007 7:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu mai stiu pe unde am citit , dar cand voi gasi iti voi trimite un link aici sau pe PM.
florinn
Turist

Data înscrierii: 13/Dec/2007

MesajTrimis: Sâm Dec 22, 2007 1:27 pm    Titlul subiectului: vulcanii noroiosi si alte obiective turistice Răspunde cu citat (quote)

sint mai multe lucruri de vazut in zona pe linga vulcani
mai este Muzeul Chihlimbarului, Barajul Siriu, asezarile rupestre de la Alunis, Focul Viu de la Lopatari si nu numai
Zona este foarte frumoasa si inca nu foarte dezvoltata turistic
Gasesti aici citeva oferte de cazare in Buzau
Sper in timp sa se diversifice oferta, zona are potential turistic foarte mare
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
geo_imob

Data înscrierii: 10/Mai/2008

MesajTrimis: Sâm Mai 10, 2008 5:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la vulcanii mai mergeti 50km , până la Siriu si aveti ce vedea.

Hartă senzitivacu obiective turistice si imagini .
Sus
MariOvidiuDanny
Turist expert

Data înscrierii: 06/Ian/2009

MesajTrimis: Mie Feb 25, 2009 5:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vulcanii noroioși sunt o rezervație botanică și geologică aflată pe raza comunei Berca, Buzău.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii din Romania Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi campare si vizitare la vulcani noroiosi paclele mari 3
Nu sunt mesaje noi La vulcanii noroiosi ? 10
Nu sunt mesaje noi Distractii la Vulcanii Noroiosi 1