| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
bogdancrtz
Data înscrierii: 05/Aug/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Aug 05, 2009 1:12 pm Titlul subiectului: Vreau sa ma duc la munte!Unde? |
|
|
|
Salut!
Numele meu este Bogdan si sunt din Ploiesti.Pana acum munte pt mine insemna: mers cu masina pana la pensiune/hotel, plimbat prin imprejurimi(max 500m de cazare),macare, bautura la pensiune si dupa aceea acasa.
De data aceasta asi vrea sa plec cu trenul, dar la o cabana de prin munti.Vreau sa vizitez cascade, cetati, castele,sa fac traseuri(dar mai usoare)sa merg mult, sa fac miscare, dar nu stiu unde sa ma duc.Daca poate sa imi spuna si mie cineva cateva locuri frumoase pe care sa le pot vizita i-as fi recunoscator.Multumesc!
Mentionez ca vreau sa fie cat mai aproape de Ploiesti(max 100km) |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
adi_l59 Turist
Data înscrierii: 25/Ian/2009 Mesaje: 12
|
Trimis: Vin Aug 07, 2009 1:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru drumetii v-as recomanda Muntii Apuseni. Trasee ce includ pesteri, cascade, izbucuri, varfuri muntane. |
|
|
| Sus |
|
 |
craciuninvest Turist
Data înscrierii: 12/Aug/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Mie Aug 12, 2009 9:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Salut, eu ti-as recomanda sa mergi in Maramures in Borsa la Cabana Izvorul lui Dragos departe de centrul orasului e frumos. Iti recomand pensiunea asta deoarece este aproape de Cascada Cailor, care este foarte frumoasa cu apa cristalina, este un lac in imprejurimi, este si rezervatia muntii Rodnei, sunt o gramada de obiective turistice in zona. Traseele nu sunt grele si este exact cam ce vrei tu. Cel mai bine suna la pensiune si iti dau ei toate detaliile. Vacanta placuta sa ai |
|
|
| Sus |
|
 |
romturism.info Turist expert
Data înscrierii: 11/Noi/2008 Mesaje: 79
|
Trimis: Joi Aug 13, 2009 10:14 am Titlul subiectului: Re: Vreau sa ma duc la munte!Unde? |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
AlexCalator Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 9:05 am Titlul subiectului: Bucegii |
|
|
|
Mie imi plac Bucegii asa ca ii recomand. Si ca punct de plecare Busteniul. Are foarte multe trasee si desi multe sunt arhicunoscute, exista si unele superbe inca ascunse.
Iti recomand sa intrebi de "Poteca lui Raducu" sau de "la Portita". |
|
|
| Sus |
|
 |
de-weekend Turist
Data înscrierii: 14/Sep/2009 Mesaje: 30 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Sep 14, 2009 12:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
vila_crocus Turist
Data înscrierii: 06/Oct/2009 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Oct 06, 2009 10:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
acum e perfect in poiana Brasov, nu mai e asa aglomerat , inca e cald , preturile la cazare au scazut ....Noi va asteptam oricand _________________ Vila de 4 stele in Poiana Brasov , curte frumos amenajata , terasa , foisor , foc de tabara
www.vila-crocus.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
palfi.andrei Turist
Data înscrierii: 21/Aug/2009 Mesaje: 21 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Oct 07, 2009 1:56 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
o escapada reusita in opinia mea ar fi sa mergi in busteni..te cazezi la poalele muntelui..pe undeva pe langa cimitir(oricat de sinistru ar suna..cazarea este super)..apoi o iei usor la pas..sau cu telecabina spre babe...poti urca pe jepi..insa trebuie sa ai ceva antrenament...merita din plin traseul..este ft frumos...si cred k te incadrezi si in cei 100 de km dispus sa ii parcurgi...have fun _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mar Oct 13, 2009 10:13 am Titlul subiectului: mergi la olanesti |
|
|
|
poti sa mergi in baile olanesti, sa te cazezi la vila bonsai de exemplu 0745996691, si de acolo sa faci excursii la manastirile din jur care sunt destul de numeroase: Frasinei, Pahomie, Iezer, Patrunsa, Schitul Brad, poti sa vizitezi si palatul lui ceausescu, etc
bafta |
|
|
| Sus |
|
 |
radian
Data înscrierii: 26/Noi/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Noi 26, 2009 10:11 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Iti dau o idee si o sa-mi multumesti. Daca iti place muntele, sti sa respecti natura si urasti manelaria iata un pont . Cabana Frasin din zona Rucar unde poti face trasee in Piatra craiului, papusa-iezer, leaota si Bucegi. |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 7:00 am Titlul subiectului: in bucegi |
|
|
|
am facut drumetii cu mare placere si sete in jurul brasovului, dar poate cel mai fain in muntii bucegi a fost la cabana Malaiesti : drumul variat, greu pe final, si cabana e intr-un loc ferit pe toate partile de culmi, e genial. si pe drum treci pe langa numeroase cabane _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
SimonaGL Turist
Data înscrierii: 09/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 5:24 pm Titlul subiectului: Re: Vreau sa ma duc la munte!Unde? |
|
|
|
| bogdancrtz a scris: | Salut!
Numele meu este Bogdan si sunt din Ploiesti.Pana acum munte pt mine insemna: mers cu masina pana la pensiune/hotel, plimbat prin imprejurimi(max 500m de cazare),macare, bautura la pensiune si dupa aceea acasa.
De data aceasta asi vrea sa plec cu trenul, dar la o cabana de prin munti.Vreau sa vizitez cascade, cetati, castele,sa fac traseuri(dar mai usoare)sa merg mult, sa fac miscare, dar nu stiu unde sa ma duc.Daca poate sa imi spuna si mie cineva cateva locuri frumoase pe care sa le pot vizita i-as fi recunoscator.Multumesc!
Mentionez ca vreau sa fie cat mai aproape de Ploiesti(max 100km) |
EU ITI RECOMAND SA TE DUCI LA O AGENTIE DE TURISM din numeroase motive printre care se numara si faptul ca ei au mai multe unitati de cazare, in cazul in care pozele de pe internet nu corespund cu realitatea ai de unde recupera banii altfel fara existenta unui contract nu primesti nimic inapoi si faptul ca poti pleca la drum linistit ca unitatea de cazare e platita, existenta si te asteapta cu masa pusa  |
|
|
| Sus |
|
 |
SimonaGL Turist
Data înscrierii: 09/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 5:28 pm Titlul subiectului: completare |
|
|
|
de asemenea pot completa faptul ca pensiunile sunt verificate de catre agentia de turism si de catre sistemul national inainte sa i se ofere nr de margarete + lucrul poate la fel de important ca si conditiile de cazare si uitasem sa il spun este PRETUL.
prin contract agentia de turism se angajeaza sa foloseasca respectiva unitate de cazare. astfel tariful spre agentie este mult mai mic decat tariful de receptie .
Puteti testa pe pielea d-voastra la orice agentie si la pensiune in paralel
Va urez concedii placute si Sarbatori Fericite |
|
|
| Sus |
|
 |
sighisoara Turist
Data înscrierii: 26/Ian/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Ian 30, 2010 5:07 pm Titlul subiectului: Incearca la Borsa |
|