Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Vreau sa ma duc la munte!Unde?

Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
bogdancrtz

Data înscrierii: 05/Aug/2009

MesajTrimis: Mie Aug 05, 2009 1:12 pm    Titlul subiectului: Vreau sa ma duc la munte!Unde? Răspunde cu citat (quote)

Salut!
Numele meu este Bogdan si sunt din Ploiesti.Pana acum munte pt mine insemna: mers cu masina pana la pensiune/hotel, plimbat prin imprejurimi(max 500m de cazare),macare, bautura la pensiune si dupa aceea acasa.
De data aceasta asi vrea sa plec cu trenul, dar la o cabana de prin munti.Vreau sa vizitez cascade, cetati, castele,sa fac traseuri(dar mai usoare)sa merg mult, sa fac miscare, dar nu stiu unde sa ma duc.Daca poate sa imi spuna si mie cineva cateva locuri frumoase pe care sa le pot vizita i-as fi recunoscator.Multumesc!

Mentionez ca vreau sa fie cat mai aproape de Ploiesti(max 100km)
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
adi_l59
Turist

Data înscrierii: 25/Ian/2009

MesajTrimis: Vin Aug 07, 2009 1:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru drumetii v-as recomanda Muntii Apuseni. Trasee ce includ pesteri, cascade, izbucuri, varfuri muntane.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
craciuninvest
Turist

Data înscrierii: 12/Aug/2009

MesajTrimis: Mie Aug 12, 2009 9:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Salut, eu ti-as recomanda sa mergi in Maramures in Borsa la Cabana Izvorul lui Dragos departe de centrul orasului e frumos. Iti recomand pensiunea asta deoarece este aproape de Cascada Cailor, care este foarte frumoasa cu apa cristalina, este un lac in imprejurimi, este si rezervatia muntii Rodnei, sunt o gramada de obiective turistice in zona. Traseele nu sunt grele si este exact cam ce vrei tu. Cel mai bine suna la pensiune si iti dau ei toate detaliile. Vacanta placuta sa ai
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
romturism.info
Turist expert

Data înscrierii: 11/Noi/2008

MesajTrimis: Joi Aug 13, 2009 10:14 am    Titlul subiectului: Re: Vreau sa ma duc la munte!Unde? Răspunde cu citat (quote)

bogdancrtz a scris:

eu iti recomand sa faci o vizita in Muntii Retezat, dar nu se incadreaza in cei 100 km, cred eu ca nu iti ramane decat sa alegi o locatie de pe valea Prahovei
AlexCalator
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:05 am    Titlul subiectului: Bucegii Răspunde cu citat (quote)

Mie imi plac Bucegii asa ca ii recomand. Si ca punct de plecare Busteniul. Are foarte multe trasee si desi multe sunt arhicunoscute, exista si unele superbe inca ascunse.
Iti recomand sa intrebi de "Poteca lui Raducu" sau de "la Portita".
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 12:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as recomanda cu mare mare caldura Retezat Smile
vila_crocus
Turist

Data înscrierii: 06/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Oct 06, 2009 10:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

acum e perfect in poiana Brasov, nu mai e asa aglomerat , inca e cald , preturile la cazare au scazut ....Noi va asteptam oricand
palfi.andrei
Turist

Data înscrierii: 21/Aug/2009
Locație: bucuresti

MesajTrimis: Mie Oct 07, 2009 1:56 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o escapada reusita in opinia mea ar fi sa mergi in busteni..te cazezi la poalele muntelui..pe undeva pe langa cimitir(oricat de sinistru ar suna..cazarea este super)..apoi o iei usor la pas..sau cu telecabina spre babe...poti urca pe jepi..insa trebuie sa ai ceva antrenament...merita din plin traseul..este ft frumos...si cred k te incadrezi si in cei 100 de km dispus sa ii parcurgi...have fun
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Mar Oct 13, 2009 10:13 am    Titlul subiectului: mergi la olanesti Răspunde cu citat (quote)

poti sa mergi in baile olanesti, sa te cazezi la vila bonsai de exemplu 0745996691, si de acolo sa faci excursii la manastirile din jur care sunt destul de numeroase: Frasinei, Pahomie, Iezer, Patrunsa, Schitul Brad, poti sa vizitezi si palatul lui ceausescu, etc

bafta
Sus
radian

Data înscrierii: 26/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Noi 26, 2009 10:11 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iti dau o idee si o sa-mi multumesti. Daca iti place muntele, sti sa respecti natura si urasti manelaria iata un pont . Cabana Frasin din zona Rucar unde poti face trasee in Piatra craiului, papusa-iezer, leaota si Bucegi.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 7:00 am    Titlul subiectului: in bucegi Răspunde cu citat (quote)

am facut drumetii cu mare placere si sete in jurul brasovului, dar poate cel mai fain in muntii bucegi a fost la cabana Malaiesti : drumul variat, greu pe final, si cabana e intr-un loc ferit pe toate partile de culmi, e genial. si pe drum treci pe langa numeroase cabane
SimonaGL
Turist

Data înscrierii: 09/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Dec 09, 2009 5:24 pm    Titlul subiectului: Re: Vreau sa ma duc la munte!Unde? Răspunde cu citat (quote)

bogdancrtz a scris:
Salut!
Numele meu este Bogdan si sunt din Ploiesti.Pana acum munte pt mine insemna: mers cu masina pana la pensiune/hotel, plimbat prin imprejurimi(max 500m de cazare),macare, bautura la pensiune si dupa aceea acasa.
De data aceasta asi vrea sa plec cu trenul, dar la o cabana de prin munti.Vreau sa vizitez cascade, cetati, castele,sa fac traseuri(dar mai usoare)sa merg mult, sa fac miscare, dar nu stiu unde sa ma duc.Daca poate sa imi spuna si mie cineva cateva locuri frumoase pe care sa le pot vizita i-as fi recunoscator.Multumesc!

EU ITI RECOMAND SA TE DUCI LA O AGENTIE DE TURISM din numeroase motive printre care se numara si faptul ca ei au mai multe unitati de cazare, in cazul in care pozele de pe internet nu corespund cu realitatea ai de unde recupera banii altfel fara existenta unui contract nu primesti nimic inapoi si faptul ca poti pleca la drum linistit ca unitatea de cazare e platita, existenta si te asteapta cu masa pusa Smile
Sus
SimonaGL
Turist

Data înscrierii: 09/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Dec 09, 2009 5:28 pm    Titlul subiectului: completare Răspunde cu citat (quote)

de asemenea pot completa faptul ca pensiunile sunt verificate de catre agentia de turism si de catre sistemul national inainte sa i se ofere nr de margarete + lucrul poate la fel de important ca si conditiile de cazare si uitasem sa il spun este PRETUL.

prin contract agentia de turism se angajeaza sa foloseasca respectiva unitate de cazare. astfel tariful spre agentie este mult mai mic decat tariful de receptie .

Puteti testa pe pielea d-voastra la orice agentie si la pensiune in paralel

Va urez concedii placute si Sarbatori Fericite
Sus
sighisoara
Turist

Data înscrierii: 26/Ian/2010

MesajTrimis: Sâm Ian 30, 2010 5:07 pm    Titlul subiectului: Incearca la Borsa Răspunde cu citat (quote)

Incearca in Maramures la Borsa, e super
Sus
sapinto
Turist

Data înscrierii: 27/Feb/2010

MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 7:20 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

muntii din Maramures mi se par superbi Smile
dar nu se incadreaza nici pe departe in cei 100 km
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2, 3, 4  Următoare
Pagina 1 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Nudism , unde ?! 11
Nu sunt mesaje noi La mare ....dar unde ? 30