|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
gabriel
Data înscrierii: 30/Iun/2010 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Ian 09, 2012 12:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sa nu care cumva sa mergeti la Busteni - Hotel ( motel, nu e limpede ce e ) SFINX ! Am fost eu. La intoarcere ma batea gandul sa-l reclam pe hotul ala, insa m-am mai calmat; cu toate ca trebuie cineva sa o faca! Pe scurt, la SFINX totul e la " max": cea mai murdara camera de hotel, cea mai murdara baie, cele mai murdare tacamuri ( ATENTIE, au o problema mare cu igiena ), cea mai proasta ciorba mancata vreodata, cea mai proasta cafea posibila, cel mai penibil meniu de revelion, etc. Ati mai pomenit mic dejul fara ceai sau cafea? Totul e posibil la SFINX... |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
myturist Turist
Data înscrierii: 09/Feb/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Joi Feb 09, 2012 4:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am fost acest an de 3 ori la Sinaia.. E prea frumos acolo.. e lume.. e atmosfera... deci nu monoton.. lume civilizata .... si cred ca mai merg si anul asta de 2 ori sigur !  _________________ Oferte Cazare Litoral |
|
|
| Sus |
|
 |
enkidu Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 8:01 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
enkidu Turist
Data înscrierii: 17/Apr/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Mie Apr 18, 2012 8:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Sper sa nu dau la prima mea experienta(ca nu am mai fost la munte cu familia), de un hotel rau....  |
|
|
| Sus |
|
 |
aditza001cc Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Lun Mai 21, 2012 8:00 pm Titlul subiectului: Va recomand Baile Olanesti |
|
|
|
statiunea este intr-o zona extrem de frumoasa, inconjurata de paduri, de locuri frumoase.
in statiune au fost inaugurate doua piscine cu apa termala, aveti posibilitatea organizarii de excursii, posibilitatea de plimbare cu atv-uri in natura....
in zona sunt multe manastiri pe care le puteti vizita.
iar hotelurile si pensiunile au preturi extrem de bune _________________ www.cazare-litoral.co |
|
|
| Sus |
|
 |
doriangrayro
Data înscrierii: 16/Mai/2012 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Mai 22, 2012 12:34 pm Titlul subiectului: Eu merg la Pestera |
|
|
|
Va recomand ca loc de munte Satul Pestera, aflat cum mergeti din Brasov spre Campulung, in Moiceciu faceti dreapta. Este un sat pe creasta muntelui cu un peisaj superb...Puteti sa stati fie la Pensiunile de acolo ...fie la cort langa o stana de ciobani. Singur nu este prea recomandat.
Penru corturi si alte articole puteti intra aici http://corturi.biz/ |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|