Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Vreau sa ma duc la munte!Unde?

Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
gabriel

Data înscrierii: 30/Iun/2010

MesajTrimis: Lun Ian 09, 2012 12:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sa nu care cumva sa mergeti la Busteni - Hotel ( motel, nu e limpede ce e ) SFINX ! Am fost eu. La intoarcere ma batea gandul sa-l reclam pe hotul ala, insa m-am mai calmat; cu toate ca trebuie cineva sa o faca! Pe scurt, la SFINX totul e la " max": cea mai murdara camera de hotel, cea mai murdara baie, cele mai murdare tacamuri ( ATENTIE, au o problema mare cu igiena ), cea mai proasta ciorba mancata vreodata, cea mai proasta cafea posibila, cel mai penibil meniu de revelion, etc. Ati mai pomenit mic dejul fara ceai sau cafea? Totul e posibil la SFINX...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
myturist
Turist

Data înscrierii: 09/Feb/2012

MesajTrimis: Joi Feb 09, 2012 4:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost acest an de 3 ori la Sinaia.. E prea frumos acolo.. e lume.. e atmosfera... deci nu monoton.. lume civilizata .... si cred ca mai merg si anul asta de 2 ori sigur ! Very Happy
enkidu
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2012

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2012 8:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Anul asat categoric la munte, si inca suntem in cautare de locatii, am gasit aici ceva, lasam marea pentru munte http://www.rezervari-camere.ro/predeal/cazare-in-predeal.html
Laughing [/url]
Sus
enkidu
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2012

MesajTrimis: Mie Apr 18, 2012 8:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sper sa nu dau la prima mea experienta(ca nu am mai fost la munte cu familia), de un hotel rau.... Sad
Sus
aditza001cc
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2009

MesajTrimis: Lun Mai 21, 2012 8:00 pm    Titlul subiectului: Va recomand Baile Olanesti Răspunde cu citat (quote)

statiunea este intr-o zona extrem de frumoasa, inconjurata de paduri, de locuri frumoase.
in statiune au fost inaugurate doua piscine cu apa termala, aveti posibilitatea organizarii de excursii, posibilitatea de plimbare cu atv-uri in natura....
in zona sunt multe manastiri pe care le puteti vizita.
iar hotelurile si pensiunile au preturi extrem de bune
doriangrayro

Data înscrierii: 16/Mai/2012

MesajTrimis: Mar Mai 22, 2012 12:34 pm    Titlul subiectului: Eu merg la Pestera Răspunde cu citat (quote)

Va recomand ca loc de munte Satul Pestera, aflat cum mergeti din Brasov spre Campulung, in Moiceciu faceti dreapta. Este un sat pe creasta muntelui cu un peisaj superb...Puteti sa stati fie la Pensiunile de acolo ...fie la cort langa o stana de ciobani. Singur nu este prea recomandat.

Penru corturi si alte articole puteti intra aici http://corturi.biz/
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Unde sa ne cazam? 14
Nu sunt mesaje noi Nudism , unde ?! 12