Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Viza pentru Ucraina?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
hot_diana_frumoasa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 9:50 am    Titlul subiectului: Viza pentru Ucraina? Răspunde cu citat (quote)

Salut, inainte de Pasti, as vrea sa fac o vizita la niste rude in KIEV. De unde imi pot lua viza pentru Ucraina? Sau trebuie neaparat viza?
invincibila_armada
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 10:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

nu mai trebuie viza din 2008. Din cate stiu, viza se lua contra-cost din Suceava, dar acum ca nu mai e obligatorie, nu mai ai nevoie.
Ai grija sa ai toate actele cum trebuie si rovinietele la zi. In rest, ai grija sa ai bancnote mici sa dai "traditia" la politisti.
Daca faci asa, o sa fie totul ok.
matei_iurea
Turist

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 7:27 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

100% corect. Pentru cei care ajungeti pe acolo, nu uitati sa burdusiti portbagajele cu detergent si mancare - ulei, zahar, faina- . De ce? Pentru ca sunt mult mai ieftine acolo si daca nu le tineti pentru voi, macar le puteti vinde mai departe fara probleme.
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2009 10:54 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ei, acum ca a trecut Pastele, te-ai intors? Daca da, a mai fost necesara sau e asa cum au zis colegii de forum?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mateea
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Apr 28, 2009 9:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar ma bate si pe mine gandul sa merg acolo. Este sigur? Nu stiu de ce ma astept sa fie banditi la fiecare colt de strada...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Viza 4
Nu sunt mesaje noi Pentru Germania 0
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje viza pentru egipt 6
Nu sunt mesaje noi Pericole pentru Turisti si pentru Agentiile de Turism 0
Nu sunt mesaje noi Tari care inca cer viza... 10