| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
flowerpowerd Turist
Data înscrierii: 04/Aug/2008 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 04, 2008 12:09 pm Titlul subiectului: viza pentru egipt |
|
|
|
vara viitoare as dori sa merg in egipt. As dori sa stiu daca am nevoie de viza |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ladyiulia Turist
Data înscrierii: 19/Oct/2008 Mesaje: 6 Locație: alexandria-egypt
|
Trimis: Dum Oct 19, 2008 11:58 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
buna...raspunsul la intrebarea ta este afirmativ...da , iti trebuie viza ptr egipt si exista mai multe moduri de a o obtine...cine doreste mai multe detalii este binevenit sa-mi trimita mesaj..pe curand ! |
|
|
| Sus |
|
 |
Vera08
Data înscrierii: 15/Dec/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Lun Dec 15, 2008 10:43 am Titlul subiectului: |
|
|
|
viza de intrare in tara o obtii pe aeroport, in Egipt. Platesti ca orice turist 19€ pt o viza de 15$. Asta ca sa fie clar de la inceput cum stau lucrurile acolo. |
|
|
| Sus |
|
 |
ladyiulia Turist
|
Trimis: Lun Dec 15, 2008 2:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mai multe informatii gasiti pe forumul romanilor din Egipt care va pot da tot felul de informatii folositoare despre calatoria dvs. , viza , vizitarea piramidelor si altor monumente, bucataria egipteana .
Ultima modificare efectuată de către ladyiulia la Sâm Ian 10, 2009 5:54 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
ladyiulia Turist
|
Trimis: Sâm Ian 10, 2009 5:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
viza costa 15 $ , doar in cazul in care nu esti informat si te lasi pacalit platesti mai mult. |
|
|
| Sus |
|
 |
Vera08
Data înscrierii: 15/Dec/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Feb 04, 2009 11:10 am Titlul subiectului: Atentie! |
|
|
|
| ladyiulia a scris: | | Mai multe informatii gasiti pe forumul romanilor din Egipt care va pot da tot felul de informatii folositoare despre calatoria dvs. , viza , vizitarea piramidelor si altor monumente, bucataria egipteana . |
Va sfatuiesc sa nu accesati acest site. Pe linga faptul ca e xenofob si devine trivial daca nu ridici in slavi Egiptul, e si generator de spam-uri. |
|
|
| Sus |
|
 |
ladyiulia Turist
|
Trimis: Mie Feb 04, 2009 8:00 pm Titlul subiectului: acest forum nu este alt camp de batalie |
|
|
|
Dna Vera imi pare rau ca ati ajuns pe acest forum sa vorbiti asa despre mine si despre munca mea...eu personal nu v-am jignit cu nimic , v-am vorbit foart frumos inca de la inceput atit prin emailuri si prin mesajele de pe forum desi dvs mi-ati vorbit foarte ironic cand nici macar nu ma cunosteati datorita numelui meu ..nu mi se pare firesc sa veniti pe acest forum care nu are legatura cu discutiile dvs de pe alt forum si sa va razbunati.Nici acest forum nu este un camp de batalie si as vrea sa respectam si munca acestui administrator si pe cea a moderatorilor .
Eu am incercat mereu sa ajut oamenii care mi-au cerut ajutorul si niciodata nu am jignit pe nimeni si nici nu am alergat prin alte parti sa ma razbun.Nu trimit nimanui spamuri , nu ridic in slavi Egiptul si nic nu sunt xenofoba.Eu peste tot unde am postat am exemplificat mesajele mele cu experienta pe care eu am trait-o in Egipt si la un moment dat v-am raspuns si dvs cu foarte mult respect cum este viata in Egipt vazuta asa cum eu o traiesc zi de zi aici in Egipt ! ba mai mult va ziceam sincer cit de rau imi pare ca ati avut o experienta asa neplacuta si va ziceam ca daca veti reveni poate veti avea mai mult noroc.
Bafta va doresc in urmatoarele calatorii si inca o data cine are nevoie de sfaturi despre Egipt sa ma intrebe , eu am descris Egiptul si cu rele si cu bune ! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|