| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:43 pm Titlul subiectului: Vine Euro 2008, ce facem? |
|
|
|
Daca se califica baietii nostri,ma gandesc sa ma duc sa i incurajez la fata locului la anul, in Austria si in Elvetia.Stiti cumva de cand se vor pune in vanzare biletele? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Sundin Turist
Data înscrierii: 10/Iun/2007 Mesaje: 21
|
Trimis: Dum Iun 10, 2007 2:40 pm Titlul subiectului: Re: Vine Euro 2008, ce facem? |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Daca se califica baietii nostri,ma gandesc sa ma duc sa i incurajez la fata locului la anul, in Austria si in Elvetia.Stiti cumva de cand se vor pune in vanzare biletele? |
Cu siguranta agentiile noastre de turism vor pune in vanzare pachete care sa includa si drumul spre austria si elvetia si bilete de meci . Dar mai inatai sa ne calificam noi si sa stim cu cine jucam ...si de-abia dupa se vor face si biletele.
Hai Romania !!! |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 7:51 am Titlul subiectului: |
|
|
|
eh,stai linistit,ne calificam de data asta. Eu unul chiar o sa ma duc sa i incurajez la Euro, nu vreau sa ratez ocazia de a impusca 2 iepui dintr-o lovitura  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 10:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu inca astept sa vad pe ce loc terminam Nu cred ca o sa imi permit un concediu la Euro 2008 , dar cu siguranta voi vedea meciurile la TV.
Stie cineva , aproximativ , cam cat ar costa un pachet de cateva zile in Austria si Elvetia ?! _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Dum Iun 17, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru ce perioada in Austria si Elvetia? Vara? Iarna? Sau te referi la un pachet pentru vara viitoate, sa vezi si meciurile ( eventualele meciuri)? |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 10:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| SkinBlue a scris: | | Pentru ce perioada in Austria si Elvetia? Vara? Iarna? Sau te referi la un pachet pentru vara viitoate, sa vezi si meciurile ( eventualele meciuri)? |
Pentru meciuri , despre asta era vorba. Nu prea ma pasioneaza ski-ul desi lcuiesc intr-o zona de munte. In schimb as fii dispus sa platesc pentru un meci al nationalei... _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
mihai Turist
Data înscrierii: 09/Iun/2007 Mesaje: 47
|
Trimis: Mar Iul 17, 2007 10:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Lasa ca in 2012 o sa fie mai aproape de noi ...in Ucraina . Putea sa fie si mai aproape (Ungaria) ...dar asta e |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 166 Locație: In inima ei...
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 9:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| mihai a scris: | | Lasa ca in 2012 o sa fie mai aproape de noi ...in Ucraina . Putea sa fie si mai aproape (Ungaria) ...dar asta e |
Mda....si peste cat timp va avea loc in Romania ?  _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 11:46 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| none a scris: | | mihai a scris: | | Lasa ca in 2012 o sa fie mai aproape de noi ...in Ucraina . Putea sa fie si mai aproape (Ungaria) ...dar asta e |
Mda....si peste cat timp va avea loc in Romania ?  |
Cand crezi ca o sa avem si noi vreo 10 stadioane la nivel european ?!
Atunci o sa se organizeze si la noi ...  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 3:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mda , nu stiam ca aceasta este conditia. Totusi pana acum cate avem ? Doar stadionul Stelei ? ( sau nici ala ?! ) _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| none a scris: | | Mda , nu stiam ca aceasta este conditia. Totusi pana acum cate avem ? Doar stadionul Stelei ? ( sau nici ala ?! ) |
Nu era aia conditia. NU stiu daca este vorba de 10 stadioane sau de 20 sau de 30 sau de 100. Cert este ca avem nevoie de multe stadioane care sa fie acceptate pentru jocuri in Europa. Spre exemplu stadionul Stelei , stadionul de la Piatra Neamt , Stadionul Rapidului .... sunt acceptate. Dar sunt cu foarte putine locuri. Acum construiesc in Bucuresti nu stiu ce mare stadion  _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
none Turist expert
|
Trimis: Mie Iul 18, 2007 4:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Despre Stadionul National cred ca este vorba . Lia Manoliu.... _________________ I like it... |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Joi Iul 19, 2007 6:12 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| none a scris: | | Despre Stadionul National cred ca este vorba . Lia Manoliu.... |
Da , cred ca de ala e vorba. Nu mai retin exact pentru ca nu m-a interesat problema asta niciodata asa de mult. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
ady Turist expert
Data înscrierii: 06/Iun/2007 Mesaje: 55
|
Trimis: Sâm Dec 08, 2007 1:19 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca am avea 4-5 stadioane klumea ( 2 in Bucuresti - Ghencea si asta nou cese vaface ; 1 in Constanta , 1 la piatra Neamt si inca unu la Cluj ) am putea sa organizam lejer de tot un Mondial sau European alaturi de Ungaria ( nu Bulgaria ca aia sunt si mai rau ca noi ...macar Ungaria are 1-2 stadione bune ) |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|