| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 2:58 pm Titlul subiectului: vile in sinaia |
|
|
|
Imi poate recomanda cineva o vila in Sinaia , unde cazarea nu depaseste de 1 mil / noapte / la o camera cu 2 paturi ? |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Cristin Turist expert
Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 86
|
Trimis: Lun Aug 13, 2007 4:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Vila Gabriel si Vila Marald stiam ca astea sunt pana intr-un milion pe noapte camera dubla |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Mar Aug 14, 2007 2:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai fost cazata la vreo una dintre ele ?  |
|
|
| Sus |
|
 |
mcnegoita Turist
Data înscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 9:20 am Titlul subiectului: vila Smarald 4 stele Sinaia |
|
|
|
Cu regret va informez ca am avut neplacerea de a face rezervari la Vila Smarald Sinaia care asa cum mentioneaza proprietarul si cum este mentionat si in autorizatiile de functionare etc.ar corespunde standardelor de 4 stele.
Realitatea este alta: miros greoi in dormitor si bucatarie, apartamentul cu lenjerie neschimbata, vasela in bucatarie murdara, terasa exterioara cu gresie sparta, curte neamenajata, gratar din curte infect , fara frigidere in toate camerele, fara telefon in camere si fara room-service asa cum mentioneaza anumiti operatori care o promoveaza.
La toate acestea adaugam neseriozitatea proprietarului care dupa ce am descarcat bagaje in camere, a sosit si nu a recunoscut tarifele discutate telefonic anterior cu persoane responsabile la aceasta vila, majorand tarifele si solicitand si 100 RON/zi pentru utilizarea bucatariei. Doream sa stam de miercuri pana sambata si ne-a spus ca vineri trebuie sa plecam ca are alta rezervare. In concluzier am fost nevoiti sa strangem tot si sa plecam in alta locatie. |
|
|
| Sus |
|
 |
Cristin Turist expert
Data înscrierii: 04/Iul/2007 Mesaje: 86
|
Trimis: Lun Aug 27, 2007 11:22 am Titlul subiectului: |
|
|
|
am fost si eu cu ceva timp in urma dar nu a fost asa.... |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
|
Trimis: Vin Aug 31, 2007 12:28 pm Titlul subiectului: Re: vila Smarald 4 stele Sinaia |
|
|
|
| mcnegoita a scris: | Cu regret va informez ca am avut neplacerea de a face rezervari la Vila Smarald Sinaia care asa cum mentioneaza proprietarul si cum este mentionat si in autorizatiile de functionare etc.ar corespunde standardelor de 4 stele.
Realitatea este alta: miros greoi in dormitor si bucatarie, apartamentul cu lenjerie neschimbata, vasela in bucatarie murdara, terasa exterioara cu gresie sparta, curte neamenajata, gratar din curte infect , fara frigidere in toate camerele, fara telefon in camere si fara room-service asa cum mentioneaza anumiti operatori care o promoveaza.
La toate acestea adaugam neseriozitatea proprietarului care dupa ce am descarcat bagaje in camere, a sosit si nu a recunoscut tarifele discutate telefonic anterior cu persoane responsabile la aceasta vila, majorand tarifele si solicitand si 100 RON/zi pentru utilizarea bucatariei. Doream sa stam de miercuri pana sambata si ne-a spus ca vineri trebuie sa plecam ca are alta rezervare. In concluzier am fost nevoiti sa strangem tot si sa plecam in alta locatie. |
Iti multumesc pentru recomandare . O sa ma "feresc" de aceasta vila... |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Mar Sep 04, 2007 8:35 am Titlul subiectului: |
|
|