Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Vila Smarald Sinaia ****

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
mcnegoita
Turist

Data înscrierii: 27/Aug/2007

MesajTrimis: Lun Aug 27, 2007 9:34 am    Titlul subiectului: Vila Smarald Sinaia **** Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua,

Cu regret va informez ca am avut neplacerea de a face rezervari la Vila Smarald Sinaia care asa cum mentioneaza proprietarul si cum este mentionat si in autorizatiile de functionare etc.ar corespunde standardelor de 4 stele.
Realitatea este alta: miros greoi in dormitor si bucatarie, apartamentul cu lenjerie neschimbata, vasela in bucatarie murdara, terasa exterioara cu gresie sparta, curte neamenajata, gratar din curte infect , fara frigidere in toate camerele, fara telefon in camere si fara room-service asa cum mentioneaza anumiti operatori care o promoveaza.
La toate acestea adaugam neseriozitatea proprietarului care dupa ce am descarcat bagaje in camere, a sosit si nu a recunoscut tarifele discutate telefonic anterior cu persoane responsabile la aceasta vila, majorand tarifele si solicitand si 100 RON/zi pentru utilizarea bucatariei. Doream sa stam de miercuri pana sambata si ne-a spus ca vineri trebuie sa plecam ca are alta rezervare. In concluzier am fost nevoiti sa strangem tot si sa plecam in alta locatie.

Asa ceva este inadmisibil , sa nu ai cuvant, sa te porti cu turistii in ultimul hal.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Sep 04, 2007 8:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Domnule mcnegoita am inteles cu totii ca aceasta vila nu este in standarde , nu e nevoie de ne bombardati toate posturile cu aceeasi informatie.

Multumesc
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Vila noua deschisa in Sinaia 3
Nu sunt mesaje noi Cazare ieftina Sinaia ! Pensiunea Vila UnGratar 0
Nu sunt mesaje noi Restaurante in Sinaia 5