Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

VILA DIAMANT - EFORIE SUD

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
p_pretty10

Data înscrierii: 10/Aug/2010

MesajTrimis: Mar Aug 10, 2010 1:27 pm    Titlul subiectului: VILA DIAMANT - EFORIE SUD Răspunde cu citat (quote)

Nu recomand nimanui aceasta vila!!!! Eu am fost anul acesta acolo, saptamana 02-07 august 2010 si mi-am blestemat zilele. Pretul camerei este de 100 de ron, nu ai aer conditionat si daca ai norocul sa te cazeze cu copil la ultimul etaj, te sufoci! Apa nu are presiune, vrei nu vrei faci dus scotian la greu. In plus iti ia o juma de ora sa strangi apa din baie cu un mop de 2 lei care nu strange nimic, altfel, risti sa iti spargi capul in baie. Pe noi ne-au cazat in prima faza pe partea cu soarele si cand am vazut ce caldura poate fi, am rugat sa ne schimbe pe cealalta parte, ei bine atunci a intervenit administratora care ne-a facut numai mutre ca vezi Doamne ea face curat, da cand am ajuns noi in vila, la baie cada era plina de nisip, wc-ul murdar, un amarat de sapun cu par pe el era aruncat acolo, nu ai hartie igienica, nu ti-se schimba punga de gunoi si nici macar nu ti-se pun la dispozitie pungi, mai mult noi am fost nevoiti sa ne cumparam mop ca sa strangem apa din baie. si ca sa fie tacamul complet, dupa ce mi-am spalat copilul cu apa rece (ca nu era apa calda) am ajuns cu toti aks raciti cobza si de 3 zile eu nu reusesc sa imi pun copilul pe picioare din cauza febrei. Am fost nevoiti la vila diamant sa dormim cu geamurile si usile deschise si ne-am intors toti cu raceli si otite. Pe net sunt puse poze cu gradina, insa nu ai acces acolo ca-i privat. Tot pe net spun ca au loc de joaca pt copii, ei bine eu nu l-am vazut. Balansoarul este amplasat chiar langa scara si daca incerci sa te dai in el, evident ca se loveste de scara si iti trece cheful de leganat. Deci, daca tineti la vacanta voastra, nu mergeti acolo.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
sergiiuy0

Data înscrierii: 24/Mar/2011

MesajTrimis: Joi Mar 24, 2011 3:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ti-ai mancat nervii intr-o vacanta in care ar fi trebuit sa te distrezi.
Pacat. Altadata sa cauti bine bine
crama
Turist expert

Data înscrierii: 10/Feb/2011
Locație: Predeal

MesajTrimis: Mar Mar 29, 2011 8:01 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mda, o aventura cam neplacuta.. Vezi ca sunt ceva siteuri pe care se gasesc informatii despre diferite locuri de cazare. Inainte sa mai pleci pe undeva te poti informa si poti cauta un loc de cazare bun.
cr1s71n200

Data înscrierii: 13/Iul/2011

MesajTrimis: Mie Iul 13, 2011 7:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

crama a scris:
Mda, o aventura cam neplacuta.. Vezi ca sunt ceva siteuri pe care se gasesc informatii despre diferite locuri de cazare. Inainte sa mai pleci pe undeva te poti informa si poti cauta un loc de cazare bun.

Pe acele site-uri poti vedea si imagini cu unitatea de cazare inainte sa ajungi acolo. Pacat sa foarte multa lume pleaca la drum cu ochii inchisi
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Joi Iul 14, 2011 12:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Postati in cat mai multe locuri atunci cand ceva este bine , dar si cand ceva este rau . Doar asa se poate face diferenta intre locatii .

PS . va asteptam si pe www.inlume.ro cu impresii de vacanta , bune sau rele Smile
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Dum Noi 20, 2011 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mss pentru sfat... Very Happy Very Happy Very Happy
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La mare Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi pensiuni eforie sud 0
Nu sunt mesaje noi vile eforie sud 0
Nu sunt mesaje noi cazare eforie sud 0
Nu sunt mesaje noi Eforie Nord 10
Nu sunt mesaje noi Revelion 2008 pe litoral - Vila CASA CU LEI *** Eforie Nord 1