|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
andreea.ct
Data înscrierii: 22/Iul/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Iul 22, 2008 2:46 pm Titlul subiectului: Vila Bran |
|
|
|
Am citit 2 comentarii apropo de locatia "Vila Bran" si cum doar ce m'am intors de acolo vreau sa'mi exprim si eu parerea.
De cand am ajuns acolo am fost intampinati cu zambete si multa politete.Camerele sunt curate,frumos aranjate.Cu adevarat nu exista mai multi ponei ci doar unul,insa tiin sa spun ca acel ponei a "venit" la program pt a amuza copii nerabdatori.Am putut sa ma dau cu tiroliana,sa trac cu arcul,sa fac echitatie fara sa platesc nimic in plus.Sa nu mai vb ca absolut oricand doreai te puteai duce sa joci un biliard,un tenis de camp sau ping-pong,sau daca vroiai sa scapi de kg in plus ai amenajat o sala de forta.In fiecare zi erau organizate concursuri atat pt copii cat si pt cei mari,iar seara la restaurantul de la stana puteai participa la spectacolele traditionale si nu numai organizate pt relaxarea turistilor (discoteca,foc de tabara cu vin fiert oferit din partea casei).Toate aceastea au fost incluse in pret.Cat despre angajatii de acolo tiin sa mentionez ca sunt profesionisti cu adevarat.In fiecare zi ne'au intrebat cum ne simtim,au fost atenti cu noi sa nu ne lipseasca nimic,servirea a fost ireprosabila (personal tanar angajat plin de viata) iar despre mancare ce sa zic??? EXCEPTIONALA.
Asta s'a intamplat in concediul nostru(al meu si al prietenilor mei) si cu siguranta vom mai merge acolo deoarece ne'am simtit ffffff bine. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|