Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

viena in ianuarie

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
anne`mary

Data înscrierii: 21/Oct/2008

MesajTrimis: Mar Oct 21, 2008 8:10 am    Titlul subiectului: viena in ianuarie Răspunde cu citat (quote)

buna ziua,
este prima oara cand scriu pe acest site si cu siguranta nu va fi si ultima oara. Am hotarat cu un grup de prieteni sa facem un traseu Budapesta-viena- Praga cu masina, in perioada 27/28 decembrie- 8/9 ianuarie. Am auzit insa ca la inceputul lui ianuarie in viena (caci acolo o sa ne prinda anul nou) este totul inchis. Prin totul se intelege: magazine, obiective turistice etc. Este adevarat? Daca este sa fie asa, atunci cred ca o sa amanam calatoria.
multumesc
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
manuela

Data înscrierii: 09/Feb/2009

MesajTrimis: Lun Feb 09, 2009 3:15 pm    Titlul subiectului: viena in octombrie Răspunde cu citat (quote)

buna. am programat o minivacanta in viena in octombrie. fiind pentru prima data cand merg in viena, poate sa imi spuna cineva cum e de regula vremea acolo la mijloc de octombrie?
as vrea sa mai stiu si cam care ar fi un buget mediu pentru 5 zile, avand in vedere ca ma intereseaza orasul exclusiv din punct de vedere al obiectivelor turistice.
multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Feb 10, 2009 12:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu am fost decat de doua ori vara si vremea a fost buna. Legat de buget, depinde foarte mult de pretentiile tale. Eu calculez Viena in categoria oraselor de 150 de euro/zi pentru 2 persoane, asta incluzand cazare (3 stele +), masa (mic dejun la hotel + 2 mese la restaurant sau fastfood, dar fara sa exagerezi) , transport, ceva vizite (16 euro de persoana de ex la Schonbrunn - cu tot cu urcarea la Gloriette, dar exista si tur mai scump care include camerele lui Sissi, gradina Zoo, etc - desi poti vizita gradinile gratuit). Daca vrei sa mananci si sa bei fara grija preturilor, atunci probabil ca e nevoie de mai multi bani. Sigur ca poti sa stai si intr-un hostel mai ieftin, sa cumperi sandwich-uri de la Billa sau sa mananci mai mult la fastfood si sa iesi sub 100 de euro pe zi 2 persoane. Pentru o singura persoana evident costul pe persoana e mai mare pentru ca o camera single costa mai mult pe persoana. McDonalds-urile costa aproape dublu ca la noi (dar nu toate produsele), o prajitura sau o bere la un restaurant e vreo 4-6 euro, un fel principal incepe de pe la 7-8 euro dar in general e 12-15 euro. Desi sunt destule de vazut in Viena, dupa parerea mea 5 zile e un pic cam mult (eu am preferat sa merg si la Salzburg, Innsbruck, munte, etc). Eu personal as imparti 5 zile in 3 la Viena si 2 la Salzburg (asta daca nu ai cumva intentia sa mergi la opera/concerte in Viena sau sa vizitezi toate muzeele disponibile).
crinutz
Turist

Data înscrierii: 06/Feb/2012

MesajTrimis: Lun Feb 06, 2012 2:12 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

@ anne`mary

cum a fost excuris, poti revenii cu detalii te rog?

in secial cu partea de Praga ?

multumesc
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Austria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Excursie la Viena 0
Nu sunt mesaje noi Revelion la Viena 10
Nu sunt mesaje noi Shopping Ianuarie- Marile Reduceri 0