|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
anne`mary
Data înscrierii: 21/Oct/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Oct 21, 2008 8:10 am Titlul subiectului: viena in ianuarie |
|
|
|
buna ziua,
este prima oara cand scriu pe acest site si cu siguranta nu va fi si ultima oara. Am hotarat cu un grup de prieteni sa facem un traseu Budapesta-viena- Praga cu masina, in perioada 27/28 decembrie- 8/9 ianuarie. Am auzit insa ca la inceputul lui ianuarie in viena (caci acolo o sa ne prinda anul nou) este totul inchis. Prin totul se intelege: magazine, obiective turistice etc. Este adevarat? Daca este sa fie asa, atunci cred ca o sa amanam calatoria.
multumesc |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
manuela
Data înscrierii: 09/Feb/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Lun Feb 09, 2009 3:15 pm Titlul subiectului: viena in octombrie |
|
|
|
buna. am programat o minivacanta in viena in octombrie. fiind pentru prima data cand merg in viena, poate sa imi spuna cineva cum e de regula vremea acolo la mijloc de octombrie?
as vrea sa mai stiu si cam care ar fi un buget mediu pentru 5 zile, avand in vedere ca ma intereseaza orasul exclusiv din punct de vedere al obiectivelor turistice.
multumesc. |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Mar Feb 10, 2009 12:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu am fost decat de doua ori vara si vremea a fost buna. Legat de buget, depinde foarte mult de pretentiile tale. Eu calculez Viena in categoria oraselor de 150 de euro/zi pentru 2 persoane, asta incluzand cazare (3 stele +), masa (mic dejun la hotel + 2 mese la restaurant sau fastfood, dar fara sa exagerezi) , transport, ceva vizite (16 euro de persoana de ex la Schonbrunn - cu tot cu urcarea la Gloriette, dar exista si tur mai scump care include camerele lui Sissi, gradina Zoo, etc - desi poti vizita gradinile gratuit). Daca vrei sa mananci si sa bei fara grija preturilor, atunci probabil ca e nevoie de mai multi bani. Sigur ca poti sa stai si intr-un hostel mai ieftin, sa cumperi sandwich-uri de la Billa sau sa mananci mai mult la fastfood si sa iesi sub 100 de euro pe zi 2 persoane. Pentru o singura persoana evident costul pe persoana e mai mare pentru ca o camera single costa mai mult pe persoana. McDonalds-urile costa aproape dublu ca la noi (dar nu toate produsele), o prajitura sau o bere la un restaurant e vreo 4-6 euro, un fel principal incepe de pe la 7-8 euro dar in general e 12-15 euro. Desi sunt destule de vazut in Viena, dupa parerea mea 5 zile e un pic cam mult (eu am preferat sa merg si la Salzburg, Innsbruck, munte, etc). Eu personal as imparti 5 zile in 3 la Viena si 2 la Salzburg (asta daca nu ai cumva intentia sa mergi la opera/concerte in Viena sau sa vizitezi toate muzeele disponibile). _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
crinutz Turist
Data înscrierii: 06/Feb/2012 Mesaje: 9
|
Trimis: Lun Feb 06, 2012 2:12 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
@ anne`mary
cum a fost excuris, poti revenii cu detalii te rog?
in secial cu partea de Praga ?
multumesc _________________ patuturi copii |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|