|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
shobeck
Data înscrierii: 10/Dec/2007 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Dec 10, 2007 12:24 pm Titlul subiectului: Vand 2 bilete de avion - Bucuresti Baneasa-Barcelona +invers |
|
|
|
Hello!
am 2 bilete de avion pe care tre sa le vand urgent - este vorba despre:
- un bilet Bucuresti Baneasa - Barcelona, 26 Decembrie, ora 19:20 (pret bilet: 90 Euro+40Euro - taxa de schimbarea numelui, care se plateste printr-un card Visa sau MasterCard).
- un bilet Barcelona - Bucuresti Baneasa pe 8 Ianuarie, ora 22:10 (pret bilet: 70 Euro+taxa de schimbare a numelui).
Va rog frumos:
1.
Daca stiti vreo persoana interesata, dati-i ID-ul meu de messenger (p_ana_flo@yahoo.com) sau trimiteti-mi chiar voi mesaje pentru mai multe detalii.
2. Daca mai stiti pe ce alte forum-uri as putea posta anuntul acesta... Spuneti-mi si mie pe care anume (chiar nu stiu unde as putea sa ma scriu...)
Nr telefon: 0727 27 5555
Va multumesc anticipat |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|