| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 12:11 pm Titlul subiectului: " Vama veche" a Bulgariei? |
|
|
|
Exista o statiune in Bulgaria in genul Vamii de la noi din tara? Tot am impresia ca Vama noastra e acaparata de " consumism" si " modernism" |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Sâm Iun 16, 2007 5:45 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu sunt sigur daca exista, dar e interesant ce trebuia sa se intample anul trecut: un mare festival rock la Varna, cu nume grele din Europa si State, plus intrunire moto, care din pacate nu s-a mai tinut, din anumite motive financiare cu parfum balcanic . Pentru cei scarbiti de Vama Veche, nu uitati ca (inca) exista Noua Vama - Sulina , si in plus are si mare, si Delta. Adevarul e ca as trage o raita cu motorul pe litoralul bulgaresc, la sud de Burgas inca n-am fost, poate, cine stie, gasim noi ceva  _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
derek Turist expert
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 111
|
Trimis: Mar Iun 19, 2007 3:33 pm Titlul subiectului: Re: " Vama veche" a Bulgariei? |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | Exista o statiune in Bulgaria in genul Vamii de la noi din tara? Tot am impresia ca Vama noastra e acaparata de " consumism" si " modernism" |
Daca nu exista ar trebui inventat Daca e sa fim seriosi , stim ca tinerii rebeli prefera corturile , muzica cat cuprinde in noapte langa un foc , pe plaja. Pacat ca Vama Veche a inceput sa se umple de tot felul de ...si de... |
|
|
| Sus |
|
 |
Dianora Turist
Data înscrierii: 07/Feb/2009 Mesaje: 24 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Feb 07, 2009 6:41 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Imediat ce treci granita.. De la Durankulak incolo este o adevarata Vama. Acum depinde de tine sa iti gasesti propriul locusor. Dar cam toate satucele au o plaja faina mai ales intre Durankulak si Shabla unde zona este recunoscuta in special pentru mersul cu cortul. _________________ http://dj-dia.blogspot.com/ - blog de turism si altele |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 6:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu de ce prefera oamenii sa mearga cu cortul in vacanta la Mare!
Daca m-as duce la Mare as face rezervare la Hotel nu sa ma duc cu acele corturi ca atunci cand merg de la Mare sa am spatele rupt in doua!  |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 6:32 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Boogdi a scris: | Nu stiu de ce prefera oamenii sa mearga cu cortul in vacanta la Mare!
Daca m-as duce la Mare as face rezervare la Hotel nu sa ma duc cu acele corturi ca atunci cand merg de la Mare sa am spatele rupt in doua!  |
Exista solutii: saltele pneumatice sau masaj, amandoua preferabil.
Nu ai de unde sa stii de ce prefera unii sa mearga cu cortul pana nu incerci. |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 16, 2009 7:02 pm Titlul subiectului: |
|
|