Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

" Vama veche" a Bulgariei?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Iuli_denisa
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 12:11 pm    Titlul subiectului: " Vama veche" a Bulgariei? Răspunde cu citat (quote)

Exista o statiune in Bulgaria in genul Vamii de la noi din tara? Tot am impresia ca Vama noastra e acaparata de " consumism" si " modernism"
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Sâm Iun 16, 2007 5:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu sunt sigur daca exista, dar e interesant ce trebuia sa se intample anul trecut: un mare festival rock la Varna, cu nume grele din Europa si State, plus intrunire moto, care din pacate nu s-a mai tinut, din anumite motive financiare cu parfum balcanic Wink . Pentru cei scarbiti de Vama Veche, nu uitati ca (inca) exista Noua Vama - Sulina Very Happy , si in plus are si mare, si Delta. Adevarul e ca as trage o raita cu motorul pe litoralul bulgaresc, la sud de Burgas inca n-am fost, poate, cine stie, gasim noi ceva Cool
derek
Turist expert

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iun 19, 2007 3:33 pm    Titlul subiectului: Re: " Vama veche" a Bulgariei? Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
Exista o statiune in Bulgaria in genul Vamii de la noi din tara? Tot am impresia ca Vama noastra e acaparata de " consumism" si " modernism"

Daca nu exista ar trebui inventat Very Happy Daca e sa fim seriosi , stim ca tinerii rebeli prefera corturile , muzica cat cuprinde in noapte langa un foc , pe plaja. Pacat ca Vama Veche a inceput sa se umple de tot felul de ...si de...
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Dianora
Turist

Data înscrierii: 07/Feb/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Feb 07, 2009 6:41 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imediat ce treci granita.. De la Durankulak incolo este o adevarata Vama. Acum depinde de tine sa iti gasesti propriul locusor. Dar cam toate satucele au o plaja faina mai ales intre Durankulak si Shabla unde zona este recunoscuta in special pentru mersul cu cortul.
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 6:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu de ce prefera oamenii sa mearga cu cortul in vacanta la Mare!
Exclamation Question
Daca m-as duce la Mare as face rezervare la Hotel nu sa ma duc cu acele corturi ca atunci cand merg de la Mare sa am spatele rupt in doua! Sad
Sus
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 6:32 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Boogdi a scris:
Nu stiu de ce prefera oamenii sa mearga cu cortul in vacanta la Mare!
Exclamation Question
Daca m-as duce la Mare as face rezervare la Hotel nu sa ma duc cu acele corturi ca atunci cand merg de la Mare sa am spatele rupt in doua! Sad

Exista solutii: saltele pneumatice sau masaj, amandoua preferabil.
Nu ai de unde sa stii de ce prefera unii sa mearga cu cortul pana nu incerci.
Sus
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Apr 16, 2009 7:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

sau sa stai tu deasupra:))) Embarassed
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Vin Apr 17, 2009 5:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Matei.....asta da gluma , dar yo sa stau deaspura! Laughing Question
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Bulgaria Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Noi oferte "Plateste unul merg doi" 0
Nu sunt mesaje noi Hotel "Astoria" pe litoralul Bulgaresc 0
Nu sunt mesaje noi Toate "celelalte" destinatii din Romania 0