|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vilavenus
Data înscrierii: 12/Iun/2009 Mesaje: 3 Locație: Constanta
|
Trimis: Vin Iun 12, 2009 11:08 am Titlul subiectului: Vacanta in Venus |
|
|
|
Vila Marmaris este situata in statiunea Venus, la aprox. 2 minute de mers pe jos pana la plaja, intr-o zona linistita si placuta. Vila este dispusa pe parter, un etaj si mansarda avand urmatoarea componenta:- 3 dormitoare cu paturi matrimoniale;- living cu canapea extensibila;- bucatarie complet echipata;- 3 bai cu chiuveta si dus, una pe fiecare etaj. In curtea casei este amplasat un balansoar la umbra copacilor ce creeaza un ambient natural racoros, un gratar, un loc de servit masa cu acces la o bucatarie complet utilata.Este un loc extraordinar pentru un concediu de cateva zile alaturi de un grup de prieteni. Recomand vila din toata inima.Vila are o capacitate de 6-8 persoane si un pret foarte bun (350ROn/zi/toata vila). _________________ www.vilavenus.com |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
vilavenus
|
Trimis: Lun Iun 15, 2009 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
vilavenus
|
Trimis: Mar Iun 16, 2009 6:12 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|