Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Vacanta in Tara lui Mos Craciun

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cereri de oferta destinatii speciale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:24 am    Titlul subiectului: Vacanta in Tara lui Mos Craciun Răspunde cu citat (quote)

Cat costa o vacanta de o saptamana in Laponia ?
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Agentia Perfect Tour, pretul pleaca de la 1.400 euro/pers. Pachetul include biletul de avion, 6 nopti de cazare in cabane cu conditii de hotel de patru stele in statiunea Levi, micul dejun, masa festiva de Ajun, un dejun la sosire, vizita in satul lui Mos Craciun.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Laura
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De asemenea, La Agentia Premier Tour pretul este de 1.650 euro/pers. Tariful cuprinde patru nopti la hotel de patru stele, cu mic dejun, transport cu avionul, 4 cine la hotel, cina festiva din Ajun, excursia si pranzul in satul lui Mos Craciun.
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:29 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Hmm...destul de costisitoare o astfel de excursie , dupa parerea mea...
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:31 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce se poate face in Laponia ? Ce se poate vedea in afara de satul lui Mos Craciun ?
Cosmin
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dane , poti participa si la safari cu reni sau husky . De asemenea , puteti admira Aurora Boreala ( personal , numai la tv sau in reviste am putut sa o admir...)
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cat de frig este in Laponia ? Ma intereseaza mai ales noaptea...
Cosmin
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:40 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laponia beneficiaza in luna decembrie de doar cinci ore de lumina zilnic, intre 10.00 si 15.00. Temperaturile variaza de la 12 grade ziua la -40 grade noaptea.
E bine sa stiti ca la sosirea in Laponia veti primi imbracaminte termoizolanta (care se inapoiaza la plecare), dar e indicat sa aveti la dumneavoastra pulovere de lana si sosete groase
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok multumesc de sfaturi Cosmine. Acum ramane sa discut cu nevasta-mea si copiii si poate ne facem vacanta de Craciun in Laponia.
Laura
VIP

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 9:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De asemenea , mai poti vedea si Snow Village - orasul facut numai din gheata: de la restaurant, hoteluri la paturi si decoratiuni
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cereri de oferta destinatii speciale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Propunere revelion 2011 in tara basmului, Maramures 2
Nu sunt mesaje noi Craciun la Munte 8
Nu sunt mesaje noi Oferte revelion 2010 in toata tara! 0