| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 8:53 am Titlul subiectului: Unde va petreceti concediu vara asta? |
|
|
|
Eu personal ma voi duce la mare , in Mamaia 1 saptamana si apoi la munte in Predeal. Dupa voi vedea... |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 8:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu voi merge in Franta 8 zile , si apoi la mare la bulgari. _________________ Cu respect ,
Bogdan |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 8:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
La mare in Grecia , si apoi la shopping in Parndorf. |
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 9:44 am Titlul subiectului: |
|
|
|
La mare la Bulgari, la munte la noi si cateva zile si pe litoralul nostru |
|
|
| Sus |
|
 |
george Turist expert
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 51
|
Trimis: Joi Iul 05, 2007 1:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
la mare, in Grecia, Sithonia, Neos Marmaras + in Delta Dunarii, la pescuit  |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Inca nu sunt sigur daca voi mai avea concediu vara asta pentru ca o sa fiu foarte aglomerat pana prin septembrie . Insa daca fac rost de vreo 10 zile libere probabil la mare , sau eventual un tur al Romaniei , probabil niste shooting... _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
el insusi
Data înscrierii: 25/Mai/2009 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Mai 25, 2009 9:08 pm Titlul subiectului: Re: Unde va petreceti concediu vara asta? |
|
|
|
| Cosmin a scris: | | Eu personal ma voi duce la mare , in Mamaia 1 saptamana si apoi la munte in Predeal. Dupa voi vedea... |
Te costa la fel de mult sa mergi in Grecia. Skiathos sau Santorini nu sunt destinatii scumpe si ai ce vedea. http : // cambesteanu. blogspot. com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
Anastasia
Data înscrierii: 29/Iul/2009 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iul 29, 2009 5:18 pm Titlul subiectului: Concediu in Lioret de Mar, in Spania |
|
|
|
Cred ca anul acesta am sa aleg Spania si mai exact Lioret de Mar. Cel mai mult m-au impresionat Gradinile de Santa Clotilde. Mi-am spus ca trebuie neaparat sa merg sa le vad. Sper sa am parte de un concediu extraordinar.
Apropo, a fost cineva pe acolo? Poate imi da si mie ceva sfaturi! Sunt multi romania acolo? Sper sa nu am parte de surprize, acesta fiind primul meu concediu in Spania.
Concediu placut la toata lumea va doresc!
O zi buna! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|