|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Vin Dec 19, 2008 12:35 am Titlul subiectului: Unde v-a placut cel mai mult in Grecia? |
|
|
|
Vreau sa merg in Grecia anul viitor dar sunt atat de multe insule si zone renumite incat e greu de ales. Pe continent poti vizita Atena, Meteora, muntele Olimp, etc. dar toata lumea zice ca in insule e cel mai frumos (Mykonos, Rhodos, Creta, Corfu, Santorini, etc). Astept niste pareri de la cei care au fost in mai multe zone eventual cu observatii de ce le-a placut o anumita zona (relaxare, distractie, arta, cultura, istorie, etc) _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Vin Dec 19, 2008 3:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
E cam problema mare cu Grecia daca ai la dispozitie o singura vacanta
In opinia mea este imposibil sa vezi destul din Grecia intr-un singur an. In functie de cat de multi iti place sa te plimbi cand esti in vacanta, cred ca trebuie intre 2 si 5 ani (vacante) pt. a vedea cat de cat ceea ce poate oferi Grecia.
Pt. vizitatori ce nu au timp, cred ca poti sa incepi cu o prima vacanta in partea de nord, unde se ajunge usor cu masina (Paralia Katerini de ex. - de unde ai acces si la obiectivele din nordul Greciei: meteora, Olimp, Salonic, chiar si obiectivele din Halkidiki etc - precum si cu putin efort la Atena - unde e bine sa dormi o noapte daca esti cazat in Paralia). In anul urmator poti sa alegi una dintre insule. |
|
|
| Sus |
|
 |
utopium Turist
Data înscrierii: 18/Dec/2008 Mesaje: 30 Locație: Cluj-Napoca
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 12:54 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Problema e ca din Cluj e cam departe chiar si Paralia Katerini (imi ia vreo 10 ore doar sa ies din Romania cred) si as prefera sa merg cu avionul. Din ce am vazut, Corfu e printre cele mai accesibile insule ca pret ... asa ca m-ar tenta. Totusi am gasit si Santorini la pret comparabil cu Corfu (e drept ca era ceva hotel ieftin din Santorini cu mic dejun comparat cu un hotel mai scump din Corfu cu demipensiune). In Corfu mi s-a parut interesanta ca si peisaj statiunea Paleokastrisa, cu o gramada de golfulete, peninsule, dealuri/stanci. Santorini iese probabil cu tot cu masa cu vreo 25% mai scump, mai ales daca vrei un hotel cu piscina si conditii mai bunicele. Mykonos am inteles ca e renumit, dar se pare ca mai mult pentru viata de noapte. Despre Rhodos si Creta nu stiu foarte multe, decat ca s-a filmat Zorba Grecul acolo (in Creta) si ca este ceva palat antic renumit (Cnossos?). Faza e ca trebuie sa studiezi foarte mult ca sa-ti dai seama care zona merita vizitata pentru ca una e renumita pentru muzee, alta pentru plaje, alta pentru manastiri, alta pentru palate, alta pentru viata de noapte ... Poate pentru un tanar de 18-20 de ani Mykonos e super pentru ca e distractie multa, dar pe mine (care am peste 30) poate m-ar incanta ceva mai linistit, cu peisaje superbe si relaxare. _________________ Blog foto turistice |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Sâm Dec 20, 2008 2:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cu avionul este intr-adevar mai usor. Eu as alege pt. inceput ori mainland, adica zona Salonic, Paralia Katerini sau o insula, Creta sau Rodos. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|