| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 11:46 am Titlul subiectului: Unde sa ne cazam? |
|
|
|
In acest topic , vor fi recomandari , impresii , sfaturi despre locurile unde merita se ne cazam. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Sâm Iun 23, 2007 9:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Recomandarea mea pentru cei care merg in mamaia este Hotel Ambasador. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 6:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu din Mamaia recomand Hotel Perla. In rest..prefer sa ma cazez la pensiuni |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Lun Iun 25, 2007 3:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
De la Baile Felix recomand Hotel Termal. Servicii foarte bune. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Dum Noi 29, 2009 7:03 am Titlul subiectului: in sighisoara |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
dddany_boy
Data înscrierii: 31/Ian/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Dum Ian 31, 2010 10:33 am Titlul subiectului: Re: Unde sa ne cazam? |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
turo
Data înscrierii: 27/Mai/2010 Mesaje: 2 Locație: Mamaia
|
Trimis: Joi Mai 27, 2010 1:48 pm Titlul subiectului: De ce nu Apartamente In Statiunea Mamaia ? |
|
|
|
Noi va recomandam sa incercati un alt tip de cazare in Statiunea Mamaia. Va propunem sa consultati ofertele de cazare pe in regim hotelier la unitati de cazare gen apartamente cu 2 si 3 camere de lux. Apartamentele sunt complet utilate si mobilate, fac parte din ansambluri rezidentiale construite la distante cuprinse intre 60 si 100 m fata de mare. Ofertele de cazare in Statiunea Mamaia de acest gen sunt recomandate familiilor cu copii care doresc sa aiba bucatarie proprie sau grupurilor de turisti care doresc sa evite aerul de hotel.
Preturile raportate la bugetul pentru vacanta alocat per turist sunt mult mai avantajoase in comparatie cu preturile practicate la camerele de hotel.
Se pot efectua rezervari din timp, avansul care este necesar sa se achite pentru confirmarea rezervarii este de doar 20%.
Convinge-te si tu de avantajul acestor oferte dupa ce consulti website-ul nostru. _________________ Oferte Cazare Mamaia - Rezervari pe www.turo.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
rouademunte Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2010 Mesaje: 5 Locație: Baile Herculane
|
Trimis: Mie Iul 14, 2010 1:09 am Titlul subiectului: Incercati si Baile Herculane |
|
|
|
Baile Herculane,este statiunea balneara care va ofera 5 in 1 adica: bai termale ,munte cu traseele lui turistice,anioni,stranduri termale si obiective turiste.Va asteptam cu drag la Pensiunea RouaDeMunte ! _________________ Baile Herculane,ofera turistilor sai pe langa baile termale sulfuroase si iodate si prilejul de a vizita importante si cunoscute obiective turistice.Va asteptam cu drag la Pensiunea RouaDeMunte.
http://rouademunte.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 11:19 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Uff, cata reclama. Ce fain ar fi daca nu toti propietarii de pensiuni ar face posturi doar de dragul reclamei.
eu m-am intors de curand din Delta. Am stat in satul Crisan, la pensiunea Ovidiu. A fost super ok, cu peisaje frumoase si servicii ok. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
turisticus
Data înscrierii: 20/Ian/2011 Mesaje: 3 Locație: arad
|
Trimis: Vin Ian 28, 2011 11:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ultima cazare:
Curtea de Arges - Casa Pelerinul, chiar in spatele Mansatirii.
Pt a ajunge acolo trebuie sa intrati in parcarea de langa manastire si de acolo mai sunt vreo 200 m. _________________ Calatorii frumoase!
si daca nu puteti calatori in realitate incercati virtual in jocul:
www.turisticus.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
deltarustic Turist
Data înscrierii: 25/Mai/2011 Mesaje: 9 Locație: MAHMUDIA
|
Trimis: Mie Mai 25, 2011 10:21 pm Titlul subiectului: Re: Unde sa ne cazam? |
|
|
|
| Alice a scris: | | In acest topic , vor fi recomandari , impresii , sfaturi despre locurile unde merita se ne cazam. |
Pentru un sejur in Delta Dunarii, va recomand Pensiunea Delta Rustic in Mahmudia. www . deltarustic . ro |
|
|
| Sus |
|
 |
mariosbt Turist
Data înscrierii: 18/Aug/2011 Mesaje: 7 Locație: România
|
Trimis: Joi Aug 18, 2011 7:54 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca doriti in Botosani va recomand Pensiunea Bianca. Servicii de calitate la pret minim |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 7:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Vin Noi 11, 2011 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Pentru o excursie cu gasca la munte ec recomndati ...??? _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|