Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Unde sa ne cazam?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 11:46 am    Titlul subiectului: Unde sa ne cazam? Răspunde cu citat (quote)

In acest topic , vor fi recomandari , impresii , sfaturi despre locurile unde merita se ne cazam.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ruthless
VIP

MesajTrimis: Sâm Iun 23, 2007 9:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Recomandarea mea pentru cei care merg in mamaia este Hotel Ambasador.
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 6:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu din Mamaia recomand Hotel Perla. In rest..prefer sa ma cazez la pensiuni
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Lun Iun 25, 2007 3:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

De la Baile Felix recomand Hotel Termal. Servicii foarte bune.
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 7:03 am    Titlul subiectului: in sighisoara Răspunde cu citat (quote)

in Sighisoara e o pensiune criminala, cu mobilier si atmosfera de epoca, paturi cu baldachin si tot felul de detalii care chiar te fac sa iesi din cotidian (mai ales sa simti ca ai parasit bucurestiul Razz )
Vila asta : http://www.protravel.ro/viewUnitDetails.action?id=25
dddany_boy

Data înscrierii: 31/Ian/2010

MesajTrimis: Dum Ian 31, 2010 10:33 am    Titlul subiectului: Re: Unde sa ne cazam? Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:
In acest topic , vor fi recomandari , impresii , sfaturi despre locurile unde merita se ne cazam.

Eu unul as avea 2 recomandari de unde m-am cazat: vila predelut bran http://www.cazareturist.ro/bran_moeciu-cazare_bran-vila_predelut-358.html, iar cealalta ar fi pensiunea delfinul dubova http://www.cazareturist.ro/cazanele_dunarii-cazare_dubova-pensiunea_delfinul-518.html
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
turo

Data înscrierii: 27/Mai/2010
Locație: Mamaia

MesajTrimis: Joi Mai 27, 2010 1:48 pm    Titlul subiectului: De ce nu Apartamente In Statiunea Mamaia ? Răspunde cu citat (quote)

Noi va recomandam sa incercati un alt tip de cazare in Statiunea Mamaia. Va propunem sa consultati ofertele de cazare pe in regim hotelier la unitati de cazare gen apartamente cu 2 si 3 camere de lux. Apartamentele sunt complet utilate si mobilate, fac parte din ansambluri rezidentiale construite la distante cuprinse intre 60 si 100 m fata de mare. Ofertele de cazare in Statiunea Mamaia de acest gen sunt recomandate familiilor cu copii care doresc sa aiba bucatarie proprie sau grupurilor de turisti care doresc sa evite aerul de hotel.
Preturile raportate la bugetul pentru vacanta alocat per turist sunt mult mai avantajoase in comparatie cu preturile practicate la camerele de hotel.
Se pot efectua rezervari din timp, avansul care este necesar sa se achite pentru confirmarea rezervarii este de doar 20%.
Convinge-te si tu de avantajul acestor oferte dupa ce consulti website-ul nostru.
rouademunte
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2010
Locație: Baile Herculane

MesajTrimis: Mie Iul 14, 2010 1:09 am    Titlul subiectului: Incercati si Baile Herculane Răspunde cu citat (quote)

Baile Herculane,este statiunea balneara care va ofera 5 in 1 adica: bai termale ,munte cu traseele lui turistice,anioni,stranduri termale si obiective turiste.Va asteptam cu drag la Pensiunea RouaDeMunte !
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Adresa AIM Codul Yahoo Messenger
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 11:19 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Uff, cata reclama. Ce fain ar fi daca nu toti propietarii de pensiuni ar face posturi doar de dragul reclamei.

eu m-am intors de curand din Delta. Am stat in satul Crisan, la pensiunea Ovidiu. A fost super ok, cu peisaje frumoase si servicii ok.
turisticus

Data înscrierii: 20/Ian/2011
Locație: arad

MesajTrimis: Vin Ian 28, 2011 11:36 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ultima cazare:
Curtea de Arges - Casa Pelerinul, chiar in spatele Mansatirii.
Pt a ajunge acolo trebuie sa intrati in parcarea de langa manastire si de acolo mai sunt vreo 200 m.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
deltarustic
Turist

Data înscrierii: 25/Mai/2011
Locație: MAHMUDIA

MesajTrimis: Mie Mai 25, 2011 10:21 pm    Titlul subiectului: Re: Unde sa ne cazam? Răspunde cu citat (quote)

Alice a scris:

Pentru un sejur in Delta Dunarii, va recomand Pensiunea Delta Rustic in Mahmudia. www . deltarustic . ro
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
mariosbt
Turist

Data înscrierii: 18/Aug/2011
Locație: România

MesajTrimis: Joi Aug 18, 2011 7:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca doriti in Botosani va recomand Pensiunea Bianca. Servicii de calitate la pret minim
Sus
adriana_s
Turist

Data înscrierii: 07/Sep/2011

MesajTrimis: Joi Sep 08, 2011 7:09 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ce recomandari aveti pentru Sinaia?
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pentru o excursie cu gasca la munte ec recomndati ...???
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Discutii generale Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi La mare ....dar unde ? 30
Nu sunt mesaje noi Unde sa ma cazez 8
Nu sunt mesaje noi Unde ne cazam in Croatia? Rezervari online, pensiuni... 0