Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia?

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Tunisia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
vladp
Turist

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 8:07 pm    Titlul subiectului: Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? Răspunde cu citat (quote)

Ma intereseaza si pe mine la ce agentie de turism din Bucuresti gasesc cele mai bune oferte de vacanta pe litoral in Tunisia. Prefer doar agentiile cu oferte serioase chiar daca pretul este putin mai mare.
Care statiune din Tunisia credeti ca este mai potrivita pentru o familie cu 2 copii?
Multumesc.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
applepie

Data înscrierii: 28/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Mai 28, 2007 8:21 pm    Titlul subiectului: Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? Răspunde cu citat (quote)

Din cate am cautat anul trecut, cele mai bune oferte ni s-au parut a fi la Tunisiana - www.tunisiana.ro.
Port el Kantaoui pare a fi cea mai buna locatie, inclusiv pentru familiiie cu copii.
Sus
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Iun 08, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu iti recomand sa arunci o privire si pe oferta asta
http://www.1turism.ro/index.php?unde=vacante&tid=199667
Sus
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 27, 2007 9:43 am    Titlul subiectului: Re: Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? Răspunde cu citat (quote)

applepie a scris:
Din cate am cautat anul trecut, cele mai bune oferte ni s-au parut a fi la Tunisiana - www.tunisiana.ro.
Port el Kantaoui pare a fi cea mai buna locatie, inclusiv pentru familiiie cu copii.

Evitati aceasta agentie de Turism. Servicii extrem de proaste , aproape totul se plateste desi ai "all inclusive" etc.
calu

Data înscrierii: 16/Ian/2008
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mie Ian 16, 2008 2:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de mirare ca spui asta .
nu agentia face conditiile din hotel ( ce este cuprins in all inclusive )
ea poate sa iti dea doar un sfat in alegerea hotelului .
pentru restul exista GOOGLE .
eu am fost multumit de ei .
Sus
marc_mihai

Data înscrierii: 12/Sep/2008

MesajTrimis: Vin Sep 12, 2008 8:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Agentia de turism Best Reisen primeste o mare bila neagra din partea mea.V-ar placea sa mergeti in Tunisia pentru a vizita Sahara si sa primiti un mesaj la ora 4 dimineata in ziua plecarii prin care va anunta ca v-au anulat rezervarea in excursia de Sahara.Si asta pentru a face favor unui alt turist care s-a gandit tarziu ca vrea sa mearga si el.Eu am patit asa ceva.Daca vreti si voi sa patiti din astea alegeti agentia Best Reisen.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Tunisia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cele mai bune oferte de rent a car!! 12
Nu sunt mesaje noi Cele mai bune locuri de team-building. 6
Nu sunt mesaje noi Cele mai bune oferte ale companiilor de zbor low cost. 3