| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
vladp Turist
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 20
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 8:07 pm Titlul subiectului: Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? |
|
|
|
Ma intereseaza si pe mine la ce agentie de turism din Bucuresti gasesc cele mai bune oferte de vacanta pe litoral in Tunisia. Prefer doar agentiile cu oferte serioase chiar daca pretul este putin mai mare.
Care statiune din Tunisia credeti ca este mai potrivita pentru o familie cu 2 copii?
Multumesc. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
applepie
Data înscrierii: 28/Mai/2007 Mesaje: 3
|
Trimis: Lun Mai 28, 2007 8:21 pm Titlul subiectului: Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? |
|
|
|
Din cate am cautat anul trecut, cele mai bune oferte ni s-au parut a fi la Tunisiana - www.tunisiana.ro.
Port el Kantaoui pare a fi cea mai buna locatie, inclusiv pentru familiiie cu copii. |
|
|
| Sus |
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 08, 2007 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mie Iun 27, 2007 9:43 am Titlul subiectului: Re: Unde gasesc cele mai bune oferte pentru litoral Tunisia? |
|
|
|
| applepie a scris: | Din cate am cautat anul trecut, cele mai bune oferte ni s-au parut a fi la Tunisiana - www.tunisiana.ro.
Port el Kantaoui pare a fi cea mai buna locatie, inclusiv pentru familiiie cu copii. |
Evitati aceasta agentie de Turism. Servicii extrem de proaste , aproape totul se plateste desi ai "all inclusive" etc. _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
calu
Data înscrierii: 16/Ian/2008 Mesaje: 2 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 16, 2008 2:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
de mirare ca spui asta .
nu agentia face conditiile din hotel ( ce este cuprins in all inclusive )
ea poate sa iti dea doar un sfat in alegerea hotelului .
pentru restul exista GOOGLE .
eu am fost multumit de ei . |
|
|
| Sus |
|
 |
marc_mihai
Data înscrierii: 12/Sep/2008 Mesaje: 2
|
Trimis: Vin Sep 12, 2008 8:26 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Agentia de turism Best Reisen primeste o mare bila neagra din partea mea.V-ar placea sa mergeti in Tunisia pentru a vizita Sahara si sa primiti un mesaj la ora 4 dimineata in ziua plecarii prin care va anunta ca v-au anulat rezervarea in excursia de Sahara.Si asta pentru a face favor unui alt turist care s-a gandit tarziu ca vrea sa mearga si el.Eu am patit asa ceva.Daca vreti si voi sa patiti din astea alegeti agentia Best Reisen. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|