| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
TurulDeWeekend Turist
Data înscrierii: 12/Sep/2011 Mesaje: 24
|
Trimis: Mie Oct 05, 2011 8:43 am Titlul subiectului: Un weekened cu surprize la Rasnov |
|
|
|
Nu e chiar "la munte" dar am avut un weekend placut in ciuda zonei aglomerate la Rasnov _________________ Turul de weekend: Destinatii de weekend si vacanta ! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
alex_r Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 9:26 am Titlul subiectului: |
|
|
|
poti sa dai mai multe detalii despre weeken-ul cu surprize (placute din cate am inteles)? _________________ bilete avion budapesta |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Mar Oct 25, 2011 1:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Am fost si noi la cetatea de la Rasnov. In aceeasi zi am ajuns si la Pestera Fundata. Am ramas foarte placut impresionati de modul in care a fost amenajata. Poteca spre intrarea din pestera este f bine delimitata, si are banci pe margine, pentru cei care doresc sa se odihneasca.
Pestera este micuta dar f bine aranjata. Am inteles ca se tin si concerte in fiecare weekend acolo. Din pacate nu am ajuns sa vedem unul pentru ca eram cu copii mici si nu ar fi avut rabdare sa stea.
Merita vazuta pestera.
Impreuna cu Cetatea de la Rasnov si eventual cu o mica plimbare spre Plaiul Foii poate fi considerata o solutie de "plimbare de weekend". _________________ Cazare in Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
Gabriel S Turist
Data înscrierii: 01/Mar/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Noi 11, 2011 1:23 pm Titlul subiectului: Merita o vizita |
|
|
|
Cetatea Rasnov nu este la fel de mediatizata ca si Castelul Bran, dar este cel putin la fel de frumoasa (chiar mai interesanta in opinia mea).
Sper sa apara ma multe unitati care oferca cazare in Rasnov, o cazare cu servicii de calitate. _________________ Acum este mai usor sa-ti gasesti Cazare la Pensiuni/ Hoteluri |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Sâm Noi 12, 2011 4:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Te poti distra bine pe acolo...???? _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Noi 16, 2011 9:49 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca nu gasesti ceva sa iti placa in Rasnov poti oricand sa dai o fuga pana la Brasov. _________________ Cazare in Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Lun Dec 12, 2011 1:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu nu am ajuns niciodata acolo si vad ca toata lumea pare incantata de locul acesta! Iata ca este o varianta, nu chiar pentru sarbatori dar pentru un concediu de cateva zile...in plus, personal imi place sa calatoresc cu masina prin tara mai mult vara, e mult mai frumos, peisajele sunt altfel... _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
djtatoo
Data înscrierii: 18/Mar/2012 Mesaje: 1 Locație: brasov
|
Trimis: Dum Mar 18, 2012 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Rasnovul e o zona care"creste"din punct de vedere turistic.Avantajele ar fii ca va puteti caza in citeva pensiuni noi la preturi inca "promotionale"",zona este frumoasa si linistita.Daca nu cautati cluburi si party-uri pina dimineata la 5,vizitati zona Rasnovului pentru 1- 2 zile de liniste ,peisaje superbe indiferent de anotimp si oameni calzi si primitori _________________ http://blogbrasov.blogspot.com |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|