Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Un weekened cu surprize la Rasnov

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
TurulDeWeekend
Turist

Data înscrierii: 12/Sep/2011

MesajTrimis: Mie Oct 05, 2011 8:43 am    Titlul subiectului: Un weekened cu surprize la Rasnov Răspunde cu citat (quote)

Nu e chiar "la munte" dar am avut un weekend placut in ciuda zonei aglomerate la Rasnov
alex_r
Turist

Data înscrierii: 13/Oct/2011

MesajTrimis: Joi Oct 13, 2011 9:26 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

poti sa dai mai multe detalii despre weeken-ul cu surprize (placute din cate am inteles)?
laleaneagra
Turist

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Mar Oct 25, 2011 1:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost si noi la cetatea de la Rasnov. In aceeasi zi am ajuns si la Pestera Fundata. Am ramas foarte placut impresionati de modul in care a fost amenajata. Poteca spre intrarea din pestera este f bine delimitata, si are banci pe margine, pentru cei care doresc sa se odihneasca.
Pestera este micuta dar f bine aranjata. Am inteles ca se tin si concerte in fiecare weekend acolo. Din pacate nu am ajuns sa vedem unul pentru ca eram cu copii mici si nu ar fi avut rabdare sa stea.
Merita vazuta pestera.
Impreuna cu Cetatea de la Rasnov si eventual cu o mica plimbare spre Plaiul Foii poate fi considerata o solutie de "plimbare de weekend".
Gabriel S
Turist

Data înscrierii: 01/Mar/2011

MesajTrimis: Vin Noi 11, 2011 1:23 pm    Titlul subiectului: Merita o vizita Răspunde cu citat (quote)

Cetatea Rasnov nu este la fel de mediatizata ca si Castelul Bran, dar este cel putin la fel de frumoasa (chiar mai interesanta in opinia mea).

Sper sa apara ma multe unitati care oferca cazare in Rasnov, o cazare cu servicii de calitate.
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Sâm Noi 12, 2011 4:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te poti distra bine pe acolo...????
laleaneagra
Turist

Data înscrierii: 25/Oct/2011

MesajTrimis: Mie Noi 16, 2011 9:49 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Daca nu gasesti ceva sa iti placa in Rasnov poti oricand sa dai o fuga pana la Brasov.
sorin30
Turist

Data înscrierii: 15/Noi/2011

MesajTrimis: Lun Dec 12, 2011 1:11 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu nu am ajuns niciodata acolo si vad ca toata lumea pare incantata de locul acesta! Iata ca este o varianta, nu chiar pentru sarbatori dar pentru un concediu de cateva zile...in plus, personal imi place sa calatoresc cu masina prin tara mai mult vara, e mult mai frumos, peisajele sunt altfel...
djtatoo

Data înscrierii: 18/Mar/2012
Locație: brasov

MesajTrimis: Dum Mar 18, 2012 9:37 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Rasnovul e o zona care"creste"din punct de vedere turistic.Avantajele ar fii ca va puteti caza in citeva pensiuni noi la preturi inca "promotionale"",zona este frumoasa si linistita.Daca nu cautati cluburi si party-uri pina dimineata la 5,vizitati zona Rasnovului pentru 1- 2 zile de liniste ,peisaje superbe indiferent de anotimp si oameni calzi si primitori
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cetatea de la Rasnov 18