|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
amazingrace.ro
Data înscrierii: 10/Mar/2008 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mar 10, 2008 12:10 pm Titlul subiectului: Un week end la puscarie (Slovenia) |
|
|
|
Imi pare rau ca nu pot sa atasez la postul asta niste poze, ca sa vedeti cat de misto au transformat niste oameni destepti o inchisoare in "The Hippest Hostel in the World" dupa o clasificare Lonely Planet.
Pretul e de 26 Euro/camera, cu mic dejun inclus, poti sa iti alegi celula in care vrei sa stai si c ulmea fitei, pentru 4 Euro/noapte, primiti acces internet la pat
Celulele sunt foarte cool decorate, una dintre ele are versurile lui Leonard Cohen pictate pe zid.
In mijlocul iernii te duci in picioarele goale la toaleta, ca un detinut si descoperi ca podeaua aproape ca frige (au incalzire in pardoseala). Acum nu ramane decat sa vrea si partenerul/a sa va petreceti 2 zile in puscarie ) _________________ www.amazingrace.ro: Idei de vacanta, fara agentie de turism |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Lylah Turist
Data înscrierii: 01/Aug/2009 Mesaje: 6
|
Trimis: Sâm Aug 01, 2009 7:18 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Si cum se numeste, si unde mai exact in Slovenia se gaseste? |
|
|
| Sus |
|
 |
vilasantana Turist
Data înscrierii: 21/Feb/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Lun Feb 21, 2011 11:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ideea e interesanta..dar cred ca raman deocamdata cu ideea  |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|