| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:44 pm Titlul subiectului: un oras dificil |
|
|
|
Nu vreau sa jignesc , dar Bucurestiul mi se pare un oras dificil si bucurestenii niste persoane foarte rezistente la stres. Am fost vara trecuta in Capitala si in cca 6 ore cat am stat pe acolo mi-a fost foarte greu sa ma descurc intr`o aglmeratie teribila , multi oameni grabiti , nimeni nu avea timp sa imi ofere o indrumare spre un anume magazin...
Intrebarea mea este : CUM rezistati ( cei care sunteti din Bucuresti) ? _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
SkinBlue VIP
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 204
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 6:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ce sa zic? Eu sunt bucurestean prin adoptie si m-am acomodat cu nebunia Bucurestiului.Nu l-as da pentru nici un alt oras.Cat despre aglomeratie,ai dreptate.Solutia mea este sa fug pe cat posibil din bucuresti pe durata week end ului. iar in timpul saptamanii nu am ce face,ma adaptez si eu |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Vin Iun 15, 2007 9:51 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Ca tot spuneam despre orase aglomerate. Cred ca s-ar putea sa fie si vina mea , ma adaptez prea greu la aglomeratie. Am fost astazi in Timisoara, din nou bataie de cap cu orasul , greu de ajuns undeva , mai ales cu masina , praf , oameni care se grabesc ..dar si fete frumoase . _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 5:48 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Vezi? Deci in parte e si problema ta. Nu i atat de rau Bucurestiul , trebuie doar sa te adaptezi |
|
|
| Sus |
|
 |
ruthless VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 230
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 8:11 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Exact . Acum depinde de fiecare om in parte. Mie mi-a luat foarte putin timp sa ma adaptez la "conditiile" Bucurestiului. |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:19 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Exact , ruthless. Eu am venit dintr un orasel de provincie si m-am adaptat repede. Tin minte ca dupa cateva luni de Bucuresti, mi-a fost foarte greu sa conving pe cineva ca nu sunt bucurestean get- beget, a trebuit sa i arat buletinul.
Mai grue imi este cand plec pe la ai mei, o saptamana/ doua si ma intorc in Bucuresti. Atunci am un soc, dar imi revin repede  |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 8:53 am Titlul subiectului: |
|
|
|
nu e un loc prietenos, mai ales pentru pietoni, dar it pays the bills. cam asta e foarte important, toata lumea se adapteaza pentru bani. o problema ar fi ca, in comparatie cu metropolele civilizate, nu prea merita... e la fel de scump, aglomerat, murdar, dar nu mai ofera muuulte altele pe langa asta... nu poti fi mandru ca esti la bucuresti si nu in roma sau amsterdam,sincer... si totul bucuresti e apogeul orasului romanesc. universitar, financiar... asta e _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
Chelu
Data înscrierii: 31/Oct/2010 Mesaje: 4 Locație: Undeva in Romania.
|
Trimis: Dum Oct 31, 2010 2:30 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In primul rand, vreau sa incep prin a spune un respectuos:
Buna ziua!
Fiind nou pe forum mi se pare normal sa fac asta.
Acum sa revenim la subiect:
Sincer, nu prea stiu ce as putea spune, nascut si crescut aici, mi se pare normal orasu' asta. _________________ Sunt buimacit ca deh, daca toti aveau mintea acasa a mea se plictisea singura in deplasare. |
|
|
| Sus |
|
 |
emtix Turist
Data înscrierii: 08/Iun/2011 Mesaje: 6
|
Trimis: Joi Iun 09, 2011 6:55 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 35
|
Trimis: Mar Noi 15, 2011 11:05 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Te obisnuiesti! Tinerilor le place, e un oras agitat, plin, mereu gasesti lucruri noi de facut. Ce-i drept, sa stai pana la 35-40 de ani, e foarte ok. Apoi cred ca e de preferat sa te retragi intr-un loc ceva mai linistit. Si daca bucurestenii par rezistenti la stres, ei bine, nu stiu sigur daca este chiar asa. Pe principiul ca nu prea au incotro  |
|
|
| Sus |
|
 |
denaly
Data înscrierii: 25/Noi/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Vin Noi 25, 2011 2:24 pm Titlul subiectului: cu parere de rau ... |
|
|
|
Buna ziua! am fost mai zilele trecute prin Bucuresti in vizita, am stat doar o zi; dar am ramas tare dezamagita.... Este capitala tarii si cu toate astea RUSINE... Ori pe unde mergi (centru mai ales - acolo am fost eu) e plin de rahat de caine, trebuie sa fi cu privirea vesnic in pamant sa incerci sa faci slalom. Nu am mai vazut in nici un alt oras din tara sau strainatate atata rahat - pe buna dreptate s-ar putea numi orasul de rahat. Am vazut la colt de strada sau in plin trotuar pe calea victoriei pusa mancare pt caini insa nici un iubitor de animale nu s-ar sinchisi sa adune si rahatul. la capitolul parcari e groaznic: nu am cuvinte; la institutiile publice unde noi cei din provincie suntem obligati sa mergem pt. orice fleac nici macar nu au locuri de parcare, da de cum loc pt. musafiri. La capitolul arhitectura - mi-e scarba de vechi amestect cu nou si cu gunoaie in plin centru. La capitolul mancare - doar fast food de proasta calitate si produse congelate (pizza de ex.) in restaurant!!!!! Sigur este circulat si aglomerat - nu m-a deranjat; mi-a fost teribil de frica in fata parcului cotroceni cand in amiaza mare am dat peste o haita de caini vagabonzi ( care sincer sunt mai fiorosi, cu priviri ratacite si mult mai agresivi ca cei din alte orase), si o gramada de cersetori de care nu mai stiam cum sa scap. Am vrut sa vizitez muzeul de istorie : mi s-a explicat ca e inchis de 9 ani - asta dupa ce marea majoritate a vestigiilor istorice din tara au fost mutate in bucuresti - RUSINE; RUSINE DE TREI ORI RUSINE. Sper sa nu mai fiu nevoita sa mai calc in acest oras - si sincer nu il recomand nimanui. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|