| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
hot_diana_frumoasa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 30
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:22 am Titlul subiectului: Turul Romaniei. |
|
|
|
Am de gand ca in primul concediu, nu minivacanta de PAsti, sa fac un tur al Romaniei. Eu stau in Bacau si as vrea sa inconjor Romania, dar nu stiu cu ce sa incep. Ma ajutati voi? _________________ salut la toata lumea! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
elful.prietenos Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 18
|
Trimis: Dum Apr 05, 2009 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca tot esti moldoveanca, ia partea de nord a tarii si tot Maramuresul la rand si nu ai sa fii dezamagita. !00%. _________________ silva tirri! |
|
|
| Sus |
|
 |
invincibila_armada Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 25
|
Trimis: Lun Apr 06, 2009 10:34 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Incearca asa si ai sa vezi ca nu o sa-ti para rau. In prealabil, ar fi bine sa te informezi cu privire la toate obiectivele de pe traseu.
deci :bacau-suceava-bistrita-cluj-alba iulia-sibiu-brasov-miercurea ciuc-cheile bicazului-piatra neamt-bacau. _________________ invincibila armada! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mar Apr 14, 2009 3:00 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Mai daca esti din Bacau iti propun astfel:
Bacau -Miercurea ciuc - Sovata ( acol ola Salina la Praid) - Targu Mures -ClujNapoca -( gradina Zoologica , Gradina Botanica , orasul e minunat) - O iei spre Oradea - pe drum vei gasi satul Ciucea ( casa memoriala Octavian Goga (adica castelul lui ...e minunat am fost si io) -ajungi in Oradea ( viziteaza orasul si manastirea Sfintei Cruci ) - iao in jos spre Baile Felis si 1 Mai sunt 2 statiuni cu apa termala si strand ca apa termala 7 lei persoana adica e ieftin si acol oam fost , cat iesti la 1 Mai viziteaza lacul cu nuferi termali , unici in lume , nu glumesc) iao in fos ajungi in Beius o localitate pitoareasca ( e un mic oras) apoi ai 2 optiuni ori mergi la Stana de Vale 20 km departare de Beius prin satul Budureasa ori mergi la Pestera ursilor prin Chiscau tot aproape de Beius ( in pestera sunt Schelete de ursii preistorici) cat timp esti la Chiscau cauta muzeul fluturilor-iao spre Deva - mai intai ajunci in orasul Brad ( acolo e muzeul Aurului , acolo gasesti diamante , minereri pretioase si bucati mai de aur)
- Ajungi La Deva( acol oruca la Cetate , vezi panorama Orasului ) , daca vrei mergi spre orasul Hunedoara si mergi la Castelul Corvinilor ( e imens , sala tronului e gigantica si curtile interioare ca si ale unui castel din filmele cu tematica medievala) - ai griji la vanzatorii ambulantii de acolo ca te trag i nteapa mai rau ca Vlad tepes - apoi zic sa mergi spre Sibiu( viziteaza orasul ca merita si imprejurimile orasului) iao spre Media si Sighisoara ( 2 orase istorice , in stil medieval) mersi spre Brasov ( incearca sa ajungi la castelul Bran) - mergi in continoare pana ajungi la Sfantul Gheorghe ( te ghideaza indicataorele) - apoi iao spre Focsani si dupa pana la Galati acolo mergi cu vaporul pe Dunare pana in Braila ajungi din nou in Galati apoi mergi spre Teccuci -si mergi pana in Focsani - din Focsani mergi la Marasti si Marasesti (sa vezi acolo monumentele de la razboiul contra GERMANILOR) mergi spre Adjud si ajungi spre acelasi drum la Bacau. Sper sa alegi aceasta optiune dar te sfatuiesc ai grija ce cumperi si de unde cumperi ( suveniruri) eu am patito si sa iti duc cel putin 5.000.000 bani vechi pt placerile personale! |
|
|
| Sus |
|
 |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 2:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
bogdi, tot respectul pentru rabdarea pe care o ai, dar ai te rog grija la mama ma-sii de gramatica!
sorry de off-topic. _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
Boogdi Turist
Data înscrierii: 14/Apr/2009 Mesaje: 31
|
Trimis: Mie Apr 15, 2009 2:53 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Stiu matei_iurea sunt dezastru la gramatica , scuze oricum! Am sa incerc sa scriu mai corect !apropo mi-a placut fraza cu '' mama ma-sii de gramatica" |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|