Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Turism in Amsterdam

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Olanda
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
truckme

Data înscrierii: 23/Feb/2009
Locație: Olanda; Amsterdam

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 2:48 pm    Titlul subiectului: Turism in Amsterdam Răspunde cu citat (quote)

Amsterdam reprezinta mai mult decat cele cateva stereotipuri referitoare la sex, weed, lalele, branza sau cumparaturi de toale la preturi reduse. Locuiesc in Amsterdam de 5 ani si ofer cu placere orice fel de informatii turistice traditionale dutch pentru cei care vor sa vada mai mult de Red Light District sau coffeshops. Astept intrebari diverse si sper sa contactez cati mai multi romani din Amsterdam sau cu intentia de vizita.
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 7:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost pana acu' de 20 de ori in Olanda dar niciodata in coffeeshop (well...o singura data din greseala in eindhoven pt. cam jumate de minut) si nici in rld decat la plimbare.... Rolling Eyes
O fi ceva in neregula cu mine? Idea
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
truckme

Data înscrierii: 23/Feb/2009
Locație: Olanda; Amsterdam

MesajTrimis: Lun Feb 23, 2009 7:46 pm    Titlul subiectului: :) Răspunde cu citat (quote)

de ce ma intrebi pe mine? Tu iti cunosti mai bine interesele.
Altii se trezesc in perimetrul ''Centrale Station'' viziteaza Red Light , fac si ceva cumparaturi prin zona, se proptesc la un joint si ajung acasa spunand ca Olanda e o tara de tot rahatul. Sunt multe lucruri interesante de vizitat. Te superi pe mine daca incerc sa ajut pe cei interesati?
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Mar Feb 24, 2009 9:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu man, cum sa ma supar....? Dimpotriva, iti multumec pt. bunele intentii.

Incercam doar sa fac si eu o gluma....
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 9:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

plimbarea cu bicicleta cred ca mi-a placut cel mai mult, pentru ca amsterdam are o ecologie urbana absolut admirabila: e un loc unde iti place sa te uiti si sa visezi in timp ce mergi, nu sa stai cu capul in pamant...ca in bucuresti.
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Sâm Feb 27, 2010 7:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Imi place mult Amsterdamul si Olanda... De fapt am fost student un an in Maastricht looooooong time agooooo Smile E un loc divers care trebuie descoperit in liniste.... Din pacate, n-am mai fost in 2006, dar cine stie... poate in curand. Amintiri de la 1 Mai absolut senzational la Amsterdam - Ziua Reginei + Keukenhof

http://imperatortravel.blogspot.com/2009/11/de-1-mai-la-amsterdam.html
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mar Iul 12, 2011 12:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Numai este valabil link-ul.
inlume
Turist expert

Data înscrierii: 01/Iun/2011
Locație: România

MesajTrimis: Joi Iul 14, 2011 12:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si-a mutat intreg siteul
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Joi Noi 03, 2011 3:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cu drag am as te contactez cand voi dori sa fac o vizita... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
danielstaiculescu

Data înscrierii: 14/Dec/2011

MesajTrimis: Mie Dec 14, 2011 11:03 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost si eu in Olanda acum cativa ani, in Amsterdam si Rotterdam. Mi-placut foarte mult. Am prins si un meci important si multa lume se ducea la meci in papuci de lemn traditionali. A fost foarte frumos.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Olanda Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Tarom reia zborurile catre Amsterdam 5
Nu sunt mesaje noi Turism....matrimonial sau turism pentru cei singuri 6
Nu sunt mesaje noi turism rural 0