| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 07, 2007 8:16 pm Titlul subiectului: = Turism de fite ? |
|
|
|
Voi ce credeti? Chiar e rentabil sa mergi in afara sa faci cumparaturi sau romanii merg doar ptr ca este " trendy " ?
Astept parerile voastre! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
darkstar_tfd VIP
Data înscrierii: 14/Iun/2007 Mesaje: 328 Locație: http://www.vjonline.eu
|
Trimis: Joi Iun 14, 2007 12:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Parerea mea este ca romanii merg in strainatate ca sa faca shopping doar de "fite" pentru ca nu cred ca produsele de afara sunt mai ieftine decat in Romania si nu cred ca romanii nu fac haine destul de bune pt Romani.
Cand spun "bune" ma refer la haine care sa fie la moda , sa fie okay pentru anumite ocazii , alese.
Oricum nu prea cunosc persoane care sa faca asta , decat daca au banii necesari de o excursie , si ca amintire eventual sa cumpere cateva haine , obiecte din strainatate. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Mie Iun 20, 2007 9:02 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am fost prin Port de Bouc , vara trecuta si mi-am luat haine la reducere ( 50 % ) din Carrefour . Tin minte ca am luat niste Adidasi adidas clima cool la 30 E . Iar aici ii gaseam in mall la 2.5 mil. |
|
|
| Sus |
|
 |
cristianbluestar Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 76
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 9:25 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| DaNN a scris: | | Eu am fost prin Port de Bouc , vara trecuta si mi-am luat haine la reducere ( 50 % ) din Carrefour . Tin minte ca am luat niste Adidasi adidas clima cool la 30 E . Iar aici ii gaseam in mall la 2.5 mil. |
Asta inseamna ca esti in favoarea turismului de shopping? In alte parti ai mai fost cu scopul asta, de a lua haine/ imbracaminte la pret redus? |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Joi Iun 21, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| cristianbluestar a scris: |
Asta inseamna ca esti in favoarea turismului de shopping? In alte parti ai mai fost cu scopul asta, de a lua haine/ imbracaminte la pret redus? |
Nu am mai fost in alta parte, insa si eu am fost (placut) surprins de faptul ca am gasit aceste articole cu o reducere de 50 % intr-un hiper-market din Port de Bouc. |
|
|
| Sus |
|
 |
alinalin0 Turist
Data înscrierii: 02/Iul/2007 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 1:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 5:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
In Grecia ? Mai precis in ce oras ? |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Mar Iul 03, 2007 7:26 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
Iuli_denisa Turist expert
Data înscrierii: 07/Iun/2007 Mesaje: 94
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 7:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In Atena in general sau exista anumite zone din Atena in care gasesti magazine cu preturi mici? |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Mie Iul 04, 2007 8:17 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Iuli_denisa a scris: | | In Atena in general sau exista anumite zone din Atena in care gasesti magazine cu preturi mici? |
Si ce inseamna preturi mici ? Mai mici ca la noi ? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
In Atena in general , nu mi s-a spus nimic de vreo zona anume , si preturi mici inseamna tricouri adidas cu 30 euro . In Market in Deva acelasi tricouri ajungeau la 190 ron. Deci cred ca da , mai mici decat la noi. _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Vin Iul 06, 2007 12:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
In mall-urile din Bucharest un tricou ajunge la 130-200 RON....deci da...mai ieftin ca la noi. _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
darkstar_tfd VIP
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 4:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Laura a scris: | | In mall-urile din Bucharest un tricou ajunge la 130-200 RON....deci da...mai ieftin ca la noi. |
Merci de informatii , nu stiu exact preturile din Bucuresti pentru ca nu trec atat de des pe acolo , insa Deva este foarte aproape si mai mereu trec si prin Market . _________________ Used cars | Piese auto | Hoteluri Bucuresti | Harta Timisoara |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 7:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Acum s-au mai ieftinit preturile in Mall-urile din Bucuresti , cel putin la unele firme , sunt reduceri de 60 % |
|
|
| Sus |
|
 |
bogdan78 VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 226
|
Trimis: Lun Iul 09, 2007 7:25 pm Titlul subiectului: |
|
|
|