Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

= Turism de fite ?

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
cristianbluestar
Turist expert

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Joi Iun 07, 2007 8:16 pm    Titlul subiectului: = Turism de fite ? Răspunde cu citat (quote)

Voi ce credeti? Chiar e rentabil sa mergi in afara sa faci cumparaturi sau romanii merg doar ptr ca este " trendy " ?
Astept parerile voastre!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Joi Iun 14, 2007 12:47 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea este ca romanii merg in strainatate ca sa faca shopping doar de "fite" pentru ca nu cred ca produsele de afara sunt mai ieftine decat in Romania si nu cred ca romanii nu fac haine destul de bune pt Romani.

Cand spun "bune" ma refer la haine care sa fie la moda , sa fie okay pentru anumite ocazii , alese.

Oricum nu prea cunosc persoane care sa faca asta , decat daca au banii necesari de o excursie , si ca amintire eventual sa cumpere cateva haine , obiecte din strainatate.
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Mie Iun 20, 2007 9:02 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am fost prin Port de Bouc , vara trecuta si mi-am luat haine la reducere ( 50 % ) din Carrefour . Tin minte ca am luat niste Adidasi adidas clima cool la 30 E . Iar aici ii gaseam in mall la 2.5 mil.
Sus
cristianbluestar
Turist expert

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 9:25 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

DaNN a scris:
Eu am fost prin Port de Bouc , vara trecuta si mi-am luat haine la reducere ( 50 % ) din Carrefour . Tin minte ca am luat niste Adidasi adidas clima cool la 30 E . Iar aici ii gaseam in mall la 2.5 mil.

Asta inseamna ca esti in favoarea turismului de shopping? In alte parti ai mai fost cu scopul asta, de a lua haine/ imbracaminte la pret redus?
Sus
DaNN
VIP

MesajTrimis: Joi Iun 21, 2007 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

cristianbluestar a scris:

Asta inseamna ca esti in favoarea turismului de shopping? In alte parti ai mai fost cu scopul asta, de a lua haine/ imbracaminte la pret redus?

Nu am mai fost in alta parte, insa si eu am fost (placut) surprins de faptul ca am gasit aceste articole cu o reducere de 50 % intr-un hiper-market din Port de Bouc.
Sus
alinalin0
Turist

Data înscrierii: 02/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 1:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Grecia si Franta sunt cele mai mici preturi la haine si incaltaminte.
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 5:59 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Grecia ? Mai precis in ce oras ?
Sus
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Mar Iul 03, 2007 7:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cosmin a scris:
In Grecia ? Mai precis in ce oras ?

Probabil Atena , statiunile nu prea cred ca au preturi mici. Ceva prieteni au facut cumparaturi acolo, la ceva reducere.
Iuli_denisa
Turist expert

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 7:59 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Atena in general sau exista anumite zone din Atena in care gasesti magazine cu preturi mici?
Sus
Laura
VIP

MesajTrimis: Mie Iul 04, 2007 8:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Iuli_denisa a scris:
In Atena in general sau exista anumite zone din Atena in care gasesti magazine cu preturi mici?

Si ce inseamna preturi mici ? Mai mici ca la noi ?
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 9:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In Atena in general , nu mi s-a spus nimic de vreo zona anume , si preturi mici inseamna tricouri adidas cu 30 euro . In Market in Deva acelasi tricouri ajungeau la 190 ron. Deci cred ca da , mai mici decat la noi.
Laura
VIP

MesajTrimis: Vin Iul 06, 2007 12:02 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

In mall-urile din Bucharest un tricou ajunge la 130-200 RON....deci da...mai ieftin ca la noi.
darkstar_tfd
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 4:28 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Laura a scris:
In mall-urile din Bucharest un tricou ajunge la 130-200 RON....deci da...mai ieftin ca la noi.

Merci de informatii , nu stiu exact preturile din Bucuresti pentru ca nu trec atat de des pe acolo , insa Deva este foarte aproape si mai mereu trec si prin Market .
Alice
VIP

Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 7:24 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Acum s-au mai ieftinit preturile in Mall-urile din Bucuresti , cel putin la unele firme , sunt reduceri de 60 %
Sus
bogdan78
VIP

MesajTrimis: Lun Iul 09, 2007 7:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Oare chiar sunt ? Sau doar asa...de ochii lumii.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de shopping Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Turism in Amsterdam 9
Nu sunt mesaje noi Turism....matrimonial sau turism pentru cei singuri 6