| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ciprian.mlk
Data înscrierii: 09/Sep/2008 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Sep 09, 2008 6:58 pm Titlul subiectului: TURCIA - ALANYA |
|
|
|
Cea mai mare teapa din viata mea am luato cand am ales sa-mi petrec concediul in Turcia.
Biletul l-am cumparat de la agentia de turism BANAT TOURISM GROUP SRL din jud Caras-Severin. Acestia lucreaza cu marea agentie TEZ TOUR, agentie care vad ca are obiceiul sa-si trimita clientii la hoteluri de trei lalele.
Mai exact ni s-a promis un sejur de 7 zile in conditii de un lux iesit din comun, servire ireprosabila si bineinteles All Inclusive. Am primit mizerie de nedescris, servire execrabila si mancare stricata si apa indiferent de bautura aleasa. Aceste conditii au fost oferite la GRAND PARADISE HOTEL din Alanya, Turcia.
NU VA RECOMAND SA TRECETI IN VIZITA PE ACOLO, DAR SA MAI SI PETRECETI UN SEJUR!!!! [/b] |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
MihaelaAlbu Turist
Data înscrierii: 15/Feb/2011 Mesaje: 8 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Feb 15, 2011 1:02 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
daca nu ati cautat comentarii despre locatia unde mergeti...se mai intampla |
|
|
| Sus |
|
 |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Mar Mar 01, 2011 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
cand pleci undeva unde nu ai mai fost niciodata tre sa te documentezi bine de tot. cauti pareri, impresii, critici la adresele respective. nu tre sa credem tot ce auzim, mai ales ca agentiile de turism vor doar sa ne ia banii, ca doar nu stau ei in locurile respective. aveti grija pe viitor pe unde mai mergeti. _________________ Hoteluri Romania Hoteluri Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
Cappyan2010 Turist
Data înscrierii: 05/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Apr 05, 2011 9:09 am Titlul subiectului: |
|
|
|
scuze ca iti zik dar nu poti baga toata turcia in aceeasi oala din cauza unui hotel .......... asa mai stiu si eu cateva hoteluri mizerabile ....... dar cunosc si hoteluri exceptionale.... |
|
|
| Sus |
|
 |
inlume Turist expert
Data înscrierii: 01/Iun/2011 Mesaje: 97 Locație: România
|
Trimis: Mie Iun 01, 2011 8:20 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Joi Sep 08, 2011 7:38 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pacat ca nu v-ati putut bucura de sejur, dar se intampla daca nu te documentezi inainte de plecare. _________________ bilete avion anglia |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|