|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
moldovan carmen
Data înscrierii: 25/Mai/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mai 27, 2010 5:09 pm Titlul subiectului: Tunisia - un vis devenit realitate |
|
|
|
Recomandare pentru iubitorii de vacante in care se pot combina relaxarea cu aventura, am fost luna trecuta cu cei de la Alfa Travel in Tunisia, mereu mi -am dorit sa ajuns acolo dar mi se parea greu si scump dar aceasta agentie mi-a oferit un pachet perfect si chiar deloc costisitoare pentru serviciile puse la dispozitie si pentru vizitele care le-am facut. in cazul in care mergeti cea mai buna locatie de cazare este Sousse, de acolo vizita portului el Kantaoui si sa nu ratati ocazia de a face excursiile optionale, cei de la Alfa Travel ne-au ajutat sa avem un concediu extraordinar. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
dana.borz
Data înscrierii: 25/Mai/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Mai 27, 2010 6:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
e frumoasa Tunisia, am fost si eu acu 2 ani, sunt multe de vazut si ai prins si o oferta foarte buna la alfatravel, am vazut ca au o multime de oferte, cred ca am sa ma duc anul acesta si eu cu ei. |
|
|
| Sus |
|
 |
moniroman42
Data înscrierii: 26/Mai/2010 Mesaje: 1
|
Trimis: Mie Iun 02, 2010 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
buna, vreau anul acesta sa ajung si eu in Tunisia si as vrea sa stiu si eu cum e mancare pentru noi europenii, cum este tara, cum au fost conditiile de cazare. multumesc |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|