| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 6:34 pm Titlul subiectului: tren Bucuresti - Praga |
|
|
|
Stie cineva cat este un bilet de tren Bucuresti-Praga? La cuseta...A fost cineva cu trenul? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 6:35 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
136 de euro(dus-intors) plus inca vreo 20 de euro cuseta/dus. |
|
|
| Sus |
|
 |
Cosmin VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 218 Locație: far away :)
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 6:37 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am nevoie doar de biletul de intoarcere ( Praga - Bucuresti ) deoarece la ducere ma duc cu niste prieteni , insa eu trebuie sa ma intorc mai repede ca incep munca. Il pot cumpara de aici , sau din gara de la Praga ? |
|
|
| Sus |
|
 |
Alice VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 368 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 6:38 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu stiu ce sa zic...indicat ar fi sa te suni la informatii CFR... |
|
|
| Sus |
|
 |
Yara
Data înscrierii: 22/Apr/2008 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 22, 2008 1:26 pm Titlul subiectului: calatorii cu trenul |
|
|
|
zilele acestea am citit intrun ziar ca a aparut si in Romania un reprezentant al Rail Europe, este ceva f. bun in Romania cred, desi, ma gandeam cata lume va prefera o calatorie cu trenul in europa...??
Anul trecut am mers cu Eurostar de la Londra la Paris, am traversat canalul englez ...drumul sub apa este fascinant.... cred ca am ajuns intr-o ora si un pic la Paris, in mijlocul orasului, astfel am evitat drumul de la aeroport si aglomeratia...cred ca in Franta este cel mai dezvoltat sistem feroviar. In aceasta vara intentionez sa fac turul Frantei, tot cu trenul. Pentru cine ar fi interesat de o astfel de calatorie, m-am interesat la Perfect Tour, reprezentantul Rail Europe in Ro. ptr a ajunge in Franta, plecam mai intai la Budapesta (163 euro, clasa I), Budapesta-Viena (61 euro, cl.I), Viena-Strasbourg (98 euro), Strasbourg-Paris (61 euro la cl.I). _________________ I'm just curious... |
|
|
| Sus |
|
 |
cosminlive Turist
Data înscrierii: 14/Iul/2009 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Iul 14, 2009 11:48 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
o alterantiva catre Praga este:
- cursa catre viena cu Sky Europe
- Viena - Praga - autocar Student Travel (super luxoase) si au capat la Florenc in Praga. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|