Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

tren Bucuresti - Praga

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 6:34 pm    Titlul subiectului: tren Bucuresti - Praga Răspunde cu citat (quote)

Stie cineva cat este un bilet de tren Bucuresti-Praga? La cuseta...A fost cineva cu trenul?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 6:35 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

136 de euro(dus-intors) plus inca vreo 20 de euro cuseta/dus.
Sus
Cosmin
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007
Locație: far away :)

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 6:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am nevoie doar de biletul de intoarcere ( Praga - Bucuresti ) deoarece la ducere ma duc cu niste prieteni , insa eu trebuie sa ma intorc mai repede ca incep munca. Il pot cumpara de aici , sau din gara de la Praga ?
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 6:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Nu stiu ce sa zic...indicat ar fi sa te suni la informatii CFR...
Sus
Yara

Data înscrierii: 22/Apr/2008

MesajTrimis: Mar Apr 22, 2008 1:26 pm    Titlul subiectului: calatorii cu trenul Răspunde cu citat (quote)

zilele acestea am citit intrun ziar ca a aparut si in Romania un reprezentant al Rail Europe, este ceva f. bun in Romania cred, desi, ma gandeam cata lume va prefera o calatorie cu trenul in europa...??
Anul trecut am mers cu Eurostar de la Londra la Paris, am traversat canalul englez ...drumul sub apa este fascinant....Smile cred ca am ajuns intr-o ora si un pic la Paris, in mijlocul orasului, astfel am evitat drumul de la aeroport si aglomeratia...cred ca in Franta este cel mai dezvoltat sistem feroviar. In aceasta vara intentionez sa fac turul Frantei, tot cu trenul. Pentru cine ar fi interesat de o astfel de calatorie, m-am interesat la Perfect Tour, reprezentantul Rail Europe in Ro. ptr a ajunge in Franta, plecam mai intai la Budapesta (163 euro, clasa I), Budapesta-Viena (61 euro, cl.I), Viena-Strasbourg (98 euro), Strasbourg-Paris (61 euro la cl.I).
cosminlive
Turist

Data înscrierii: 14/Iul/2009

MesajTrimis: Mar Iul 14, 2009 11:48 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

o alterantiva catre Praga este:
- cursa catre viena cu Sky Europe
- Viena - Praga - autocar Student Travel (super luxoase) si au capat la Florenc in Praga.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi EXCURSIE-PRAGA-28.04.2008-04.05.2008 190 de E + 300 RON 2
Nu sunt mesaje noi BUCURESTI 2
Nu sunt mesaje noi Praga, va rog! 3