| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Gabriel S Turist
Data înscrierii: 01/Mar/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Vin Mar 04, 2011 2:08 pm Titlul subiectului: Traseu montan |
|
|
|
Daca ar fi sa alegeti un sigur traseu montan, cel mai frumos din Romania. Care ar fi acela?
De preferat sa nu fie unul extrem de dificil (desi stiu ca in general acelea sunt si impresionante). Unul care sa poata fi parcurs de oameni fara o deosebita experienta.
Multumesc _________________ Acum este mai usor sa-ti gasesti Cazare la Pensiuni/ Hoteluri |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Lun Mar 07, 2011 8:32 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
daniel.ene Turist
Data înscrierii: 16/Feb/2011 Mesaje: 26
|
Trimis: Lun Mar 07, 2011 2:01 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am facut un traseu destul de greu pana la lacul Iezer si varful Iezer Papusa. Am plecat de dimineata la ora 8 de la cabana Voina, pentru urcare am ales traseul Jepi, ca timp de urcare au fost cam 5 ore numai prin padure, traseul este destul de greu. La intoarcere am ales alt traseu, pe la stana Iezer fiind mai lung dar mai usor. Am ajuns la Voina cam pe la 8 seara. Pe timp de iarna traseul Jepi este inchis. _________________ Hoteluri Romania Hoteluri Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
artfoto Turist
Data înscrierii: 23/Apr/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Apr 23, 2011 6:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
pt inceput babele-omu si apoi se poate incerca moldoveanu _________________ www.f64.ro/f384487/ cel mai mare magazin foto |
|
|
| Sus |
|
 |
maria29 Turist
Data înscrierii: 09/Aug/2011 Mesaje: 11
|
Trimis: Mar Aug 23, 2011 11:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ai mai putea sa incerci si Busteni (855 m) – Gura Diham (982 m) – Cabana Poiana Izvoarelor (1455 m) daca nu ai fost deja pentru ca este destul de cunoscut si circulat. _________________ cazare Romania cazare munte cazare litoral |
|
|
| Sus |
|
 |
monk72 Turist
Data înscrierii: 04/Sep/2011 Mesaje: 5
|
Trimis: Dum Sep 04, 2011 8:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Se poate incerca un traseu spre Creasta Cocosului din M'tii Gutai (Maramures), cu atat mai mult cu cat ai parte de un traseu "light" si peisaje "hardcore" |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Mie Noi 16, 2011 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Si in Apuseni poti sa faci drumetii frumoase....  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|