|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
Bursucu05
Data înscrierii: 30/Iun/2009 Mesaje: 4 Locație: Tulcea, Tg-Mures
|
Trimis: Mar Iun 30, 2009 9:06 pm Titlul subiectului: Transport in Delta Dunarii |
|
|
|
Ofer transport in Delta Dunarii, cu ambarcatiune rapida,an fabricatie 2008, capacitate 8 persoane. Pantru detalii : PM
Ultima modificare efectuată de către Bursucu05 la Sâm Iul 11, 2009 4:49 pm, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
mary Turist
Data înscrierii: 29/Mai/2009 Mesaje: 11
|
Trimis: Sâm Iul 11, 2009 3:16 pm Titlul subiectului: Re: Transport in Delta Dunarii |
|
|
|
| Bursucu05 a scris: | | Ofer transport in Delta Dunarii, cu ambarcatiune rapida,an fabricatie 2008, capacitate 8 persoane. Pantru detalii : 0746-275401 sau PM | nenea nu ai auzit de sit-uri pentru anunturi de mica publicitate inca? vezi ca sunt si sit-uri cu anunturi gratuite (daca nu stiai) ia si fa-ti acolo reclama cata vrei ca nimeni nu se supara. te rog nu transforma acest forum intr-un loc de vanatoare de clienti ca nu ne simtim tintele nimanu si nici nu suntem vaci de muls bani, ok? aici pe forum se face altceva decat reclame. |
|
|
| Sus |
|
 |
Bursucu05
|
Trimis: Sâm Iul 11, 2009 4:44 pm Titlul subiectului: Asa voi face |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
|
Trimis: Dum Iul 12, 2009 10:31 am Titlul subiectului: Re: Asa voi face |
|
|
|
ai demonstrat inca odata cat de mitocan esti sper din toata inima ca cei ce vor citi aceasta conversatie sa poata inteleaga la ce fel de persoana esti d-ta. sa nu se astepte sa fii prea amabil . Dragilor va spun cu inima deschisa ca acest gen de persoane sunt pe toate canalele din delta dupa ce va jacmanesc de bani, ( nu se justifica pretul mare pe transport in conditiile in care un motor de barca consuma 0.280 grame de combustibil pe cal putere) va rad in nas. dupa cum v-am mai spus deschideti bine ochii cand apelati la cineva din delta. |
|
|
| Sus |
|
 |
Bursucu05
|
Trimis: Dum Iul 12, 2009 11:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Domnita draga, un motor de barca de 100cp, consuma in jur de 14l/h,la un drum de 2 ore ai pus benzina de 150 RON de aici si preturile atat de mari. Daca nu iti poti permite nu te obliga nimeni sa mergi cu salupe rapide si plus de asta intr-o salupa incap 7 persoane cu bagaje lejer. Impartit la 7 300 RON nu e atat de mult, e undeva la 43 RON,adica cu 10 RON mai scump decat cu vaporul, dar ajungi int-o ora, nu in 4 cat faci cu un vapor de pasageri. Nu este convenabil daca vin doua sau trei persoane asta e adevarat, dar in cazul unui grup este mai rentabil cu salupa + ca nu depinzi de programul vapoarelor. Spre exemplu daca vrei sa ajungi in Delta si nu prinzi vaporul la ora 13 din Tulcea, cu ce mai ajungi?
Daca dumneavoastra faceti un calcul simplu 0.280l x 100cp = 28l. 28l=150 RON + uzura barcii si a motorului + conducatorul ambarcatiunii, asa se calculeaza pretul. Cine nu stie zice, poi pune benzina de un milion si restu de 2 ii intra in buzunar.  |
|
|
| Sus |
|
 |
Andrei_RDS
Data înscrierii: 12/Iul/2009 Mesaje: 1 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Dum Iul 12, 2009 12:08 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Eu am fost in Delta, in luna mai cu niste prieteni, si am mers cu cineva cu o ambarcatiune rapida, am platit de la Tulcea la Mila 23, in jur de 310 RON, dar am ajuns in mai putin de o ora. La ora 12 eram la Tulcea si la 13 jumate prindeam peste pe Sontea. Nici nu se compara cu vapoarele, daca doresti poti merge pe o alta ruta pana la Mila 23, nu ruta pe care merg vapoarele, e putin mai lunga, adica cu salupa faci in jur de o ora, dar mergi prin mijlocul Deltei. Eu recomand oricui salupa in defavoarea vapoarelor, chiar daca e mai scump, dar la un mic grup, e nesemnificativ.
Si mai trebuie stiut, ca turismul in Delta Dunarii, este un turism de lux, spuneau si la o emisiune pe TVR 2, in urma cu un an, acolo totul este mai scump, deoarece toate alimentele si produsele trebuiesc duse pe apa, pentru ca nu exista zone de acces cu masinile.
Eu va recomand, cu caldura Mila 23, merg de vreo 5 ani acolo si de fiecare data m-am simtit extraordinar, am nimerit si niste gazde foarte cumsecade, cu mancare f f buna, curatenie si preturi acceptabile. Pentru cei ce ajung in Mila 23, puteti incerca la Fam. Chitai sau la Fam. Butilchin, eu acolo am stat.
Fir intins  |
|
|
| Sus |
|
 |
mary Turist
|
Trimis: Mar Iul 14, 2009 5:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| Bursucu05 a scris: | Domnita draga, un motor de barca de 100cp, consuma in jur de 14l/h,la un drum de 2 ore ai pus benzina de 150 RON de aici si preturile atat de mari. Daca nu iti poti permite nu te obliga nimeni sa mergi cu salupe rapide si plus de asta intr-o salupa incap 7 persoane cu bagaje lejer. Impartit la 7 300 RON nu e atat de mult, e undeva la 43 RON,adica cu 10 RON mai scump decat cu vaporul, dar ajungi int-o ora, nu in 4 cat faci cu un vapor de pasageri. Nu este convenabil daca vin doua sau trei persoane asta e adevarat, dar in cazul unui grup este mai rentabil cu salupa + ca nu depinzi de programul vapoarelor. Spre exemplu daca vrei sa ajungi in Delta si nu prinzi vaporul la ora 13 din Tulcea, cu ce mai ajungi?
Daca dumneavoastra faceti un calcul simplu 0.280l x 100cp = 28l. 28l=150 RON + uzura barcii si a motorului + conducatorul ambarcatiunii, asa se calculeaza pretul. Cine nu stie zice, poi pune benzina de un milion si restu de 2 ii intra in buzunar.  | pe langa pasager mai ai si acele rapide pe schiuri care fac 2 ore pana la sulina la un pret de 45 lei de persoana si nu stau sa mai caut inca alte persoane sa mearga cu mine pe cand la tine este 5 milioane si spui sa mai caut alte persoane. si vezi ca ai ajuns la vb mele ca ne vezi vaci de muls? voi credeti ca, castigul de 2 milioane pe 1 ora este un castig mediu? se mai zice ca sunteti generosi ....aiurea draga tot mai bine este unde merg eu la niste oameni cu situatie dar cu adevarat ospitalieri si in acelasi timp generosi. In ceea ce priveste priveste calculul de pret nu este asa cum ziceti d-voastra ma pricep destul de bine la calculul profitului draga. uzura motorului este de 12% din pretul de combustibil iar la toate cheltuielie pe care le ai se adauga un adaos de "jemii %"nu mai convin sa stii mai incearc si cu altii poate reusesti |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|