|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
alltur
Data înscrierii: 20/Iul/2011 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mie Iul 20, 2011 12:58 pm Titlul subiectului: TRANSPORT AUTOCAR LITORAL BULGARIA |
|
|
|
Oferta de transport a ALLTUR cuprinde aproape toate statiunile de pe litoralul bulgaresc, in nord pana la Balcic iar in sud pana la Nessebar. Compania asigura in pret si transferul turistilor catre/de la fiecare hotel in parte + cafea si apa minerala pe durata transportului. Pretul este 35 EUR/adult si 25 EUR/copil dus-intors, pentru oricare dintre localitati. Plecarile sunt zilnice in perioada 10.06 - 17.09.2011. Mai multe detalii se pot gasi pe site-ul Alltur sau la telefon: 021-310.12.76/77 sau email: transport@alltur.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
crama Turist expert
Data înscrierii: 10/Feb/2011 Mesaje: 53 Locație: Predeal
|
Trimis: Mar Aug 02, 2011 8:19 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
RobyM
Data înscrierii: 30/Aug/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Mar Aug 30, 2011 11:28 pm Titlul subiectului: Leon Trans |
|
|
|
Daca vreti peripetii, duceti-va cu Leon Trans.
Am fost in Nessebar cu ei, in Bulgaria, ni s-a dat un grafic cu orele la care ajunge autocarul in statiunile respective si ni s-a spus "la intoarcere sa fiti cu un sfert de ora inainte la locul de intalnire".
Ne-am dus de la 12.00 ca sa nu intarziem la intalnirea de la 12.30 si pe la 1 si ceva am sunat pe don' sofer sa-l intreb - ce facem, mai stam, mergem sa facem o baie? si cu rugamintea sa ne opreasca 2 locuri in fata, ca sotiei ii e rau de masina, si daca sta in primele 3-4 locuri nu mai simte la fel starea de rau. -Aaa.. pai s-au completat locurile, ca acum suntem in Sunny Beach - vine prompt raspunsul / -pai nu trebuia sa veniti intai in Nessebar, zic eu? /Pai da, da' stiti cum e.. daca vreti mergeti pe locul ghidului..
Cum o fi, nu stiu, atata timp cat platesc un serviciu..
..a venit autocarul pe la 1.30.. ne urcam, facem vreo 5 minute, se opreste autocarul..
-de ce ne-am oprit?
In fata il vad pe unu' de vreo 60 de ani, ciufulit, ca balbaie ceva.. "cine vrea sa isi ia ceva, ca e ieftin"..
Ma uit pe fereastra, oprise autocarul in dreptul unui magazin - supermarket.
Am stat un sfert de ora sa-si faca omu' cumparaturile, ca deh, era ieftin.. apoi am plecat si am admirat serpentinele de pe undeva de pe locul 8-9 - pe la mijloc, unde se simte bine motorul autocarului.. si pana in Bucuresti nu ne-am mai oprit..
Am fi vrut noi.. ne-am oprit odata printr-un sat din Bulgaria, sa-si ia soferul nustiuce.. o fi fost tot "ieftin" ceva..
Ne-am mai oprit odata intr-o benzinarie tot in Bulgaria, sa .. si noi ca oamenii, si sa mancam, si cand ne-am intors de la toaleta ca sa-ti iei sandvich-ul din ghiozdanel, incearca sa intri in autocar.. soferul era la masa, inchisese autocarul, noi stateam si ne uitam.. juma' de ora, cautand o metoda sa intram in autocar.
Prin Giurgiu am ajuns pe la 8.00 - si pana la 8.30 a trebuit sa stam sa asteptam intr-o alta benzinarie ca soferul trebuia sa alimenteze cu combustibil.
Am zis "bogdaproste" cand s-a intors inapoi cu autocarul cu tot cu bagajele noastre..
P.S. sa nu va puna al' de sus sa aveti vreo discutie in contradictoriu cu soferul, ca ati putea auzi cuvinte gen "eaa dreaacuu' nesimtitaa, ca daca nu eram noi, stateati la vama 2 ore"
Am mai fost si cu alte firme de transport si n-am stat 2 ore in vama.. nu stiu, poate don' sofer stie mai bine..
Cam asta e. |
|
|
| Sus |
|
 |
adriana_s Turist
Data înscrierii: 07/Sep/2011 Mesaje: 20
|
Trimis: Mie Sep 07, 2011 2:07 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
alltur
Data înscrierii: 20/Iul/2011 Mesaje: 3 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Lun Mai 21, 2012 2:49 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Oferta Alltur pentru transport litoral Bulgaria este valabila si in anul 2012. Transportul se desfasoara tot zilnic in perioada 01.06 - 17.09. Transferul la si de la hotelul unde sunt cazati turistii este inclus in pret.
Fata de anul trecut, in oferta din 2012 este introdus si internet WiFi gratuit pe durata transportului, atat pe teritoriul romanesc cat si pe cel bulgaresc. |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|