Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

transfagarasanul

Du-te la pagina 1, 2  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
kara12
Turist

Data înscrierii: 30/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Aug 03, 2007 4:21 pm    Titlul subiectului: transfagarasanul Răspunde cu citat (quote)

vreau sa fac un circuit:pitesti-curtea de arges-victoria-sibiu-ramnicu valcea-pitesti(cu masina personala si cortul)
ce imi recomandati sa vizitez pe acest traseu?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
SkinBlue
VIP

Data înscrierii: 07/Iun/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 04, 2007 7:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Curtea de Arges mi s-a parut un orasel atat de frumos,mi a placut la nebunie sa ma plimb pe stradute si sa vizitez Manastirea
Sus
Alice
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Dum Aug 12, 2007 5:57 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La Ramnicu Valcea sa te opresti macar o zi la Strandul Ocnele Mari ( apa sarata )
Sus
kara12
Turist

MesajTrimis: Dum Aug 12, 2007 8:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am fost pe transfagarasan ptr prima data:e sublim
nu am ajuns la lacul capra(nu aveam incaltarile adecvate) de aceea voi reveni pe tfg
am campat la cumpana si la balea cascada
am vrut sa ajung pana sus la cascada,dar pe portiunea grea a urcusului am rezistat doar vreo 200 de metri(nu am antrenamentul necesar si era si cam tarziu si imi era teama sa nu ne prinda noaptea prin padure)
Sus
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 12:27 pm    Titlul subiectului: Re: transfagarasanul Răspunde cu citat (quote)

kara12 a scris:
vreau sa fac un circuit:pitesti-curtea de arges-victoria-sibiu-ramnicu valcea-pitesti(cu masina personala si cortul)
ce imi recomandati sa vizitez pe acest traseu?

Pana la urma ai facut acest circuit?
kara12
Turist

MesajTrimis: Lun Aug 13, 2007 8:45 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

da,dar m-am intors tot pe tfg. ptr ca trebuia sa scurtez sejurul
Sus
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 6:18 am    Titlul subiectului: Transfagarasanul Răspunde cu citat (quote)

ITI SPUN SA MERGI PE TRANSFAGARASAN,deoarece nu vei regreta sunt niste peisaje foarte faine,un drum cu multe serpentine....si eu am fost nu doar o data si de fiecare data a fost frumos....dar daca ai o masina de teren iti recomand sa faci TRANSALPINA...este foate fain,mai ales daca este senin Smile
Sus
diako

Data înscrierii: 10/Aug/2009
Locație: Curtea de Arges

MesajTrimis: Lun Aug 10, 2009 10:42 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe Transfagarasan :

*Manastirea Curtea de Arges (arhitectura unica in Europa)
*Cetatea Poenari (singura cetate cladita de Vlad Tepes)
*Barajul si lacul Vidraru
*Piscul negru
*Capra
*Balea
-toate pe acelasi drum national (DN7c) Smile asta e o zona prea putin promovata pt potentialul pe care il are.....
Sus
AlexCalator
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 9:35 am    Titlul subiectului: Alte obiective Răspunde cu citat (quote)

Uite aici http://vacanteromanesti.wordpress.com/2009/08/13/tichete-vacanta-arges-concediu-vacante-romanesti-pitesti-curtea-de-arges-mioveni-campulung-muscel/ alte obiective de vizitat in drum spre Transfagarasan.
Sus
de-weekend
Turist

Data înscrierii: 14/Sep/2009
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Lun Sep 14, 2009 12:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

propun o alternativa transfagaraseanului

http://de-weekend.blogspot.com/2009/09/transalpina-cea-mai-inalta-si.html nu veti regreta Smile

si transf.
http://de-weekend.blogspot.com/2009/03/barajul-vidraru-balea-lac.html
soso0304
Turist

Data înscrierii: 16/Noi/2009
Locație: Motru

MesajTrimis: Lun Noi 16, 2009 6:29 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

de-weekend a scris:
propun o alternativa transfagaraseanului

http://de-weekend.blogspot.com/2009/09/transalpina-cea-mai-inalta-si.html nu veti regreta Smile

si transf.
http://de-weekend.blogspot.com/2009/03/barajul-vidraru-balea-lac.html

merge Wink
roxyy
Turist

Data înscrierii: 21/Ian/2010

MesajTrimis: Joi Ian 21, 2010 3:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

noi am fost in fagaras vara trecuta cu cortul!
superb!!
poze aici:
POZE FAGARAS
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului
TurulDeWeekend
Turist

Data înscrierii: 12/Sep/2011

MesajTrimis: Mar Sep 13, 2011 6:44 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Transalpina ia "fata" Transfagarasanului ? Smile

Adica ... o avem o noua sosea a gratarelor ?

Transfagarasan Balea - poze, mici si gratare
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Lun Noi 14, 2011 4:01 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Te indragostesti de peisaje... Very Happy Very Happy Very Happy
sorin30
Turist

Data înscrierii: 15/Noi/2011

MesajTrimis: Mar Noi 15, 2011 10:39 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

E foarte fain ca Transfagarasanul a devenit un loc pe care trebuie sa il vizitezi macar o data in vaiata. Si partea cea mai frumoasa este ca a devenit un must have si pentru turistii straini. E loc unic, intradevar! Si ma bucur sa vad ca din ce in ce mai multi romani apreciaza locurile din din tara.
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Du-te la pagina 1, 2  Următoare
Pagina 1 din 2

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum