Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

TRANSALPINA-cu bicicleta

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
lup08
Turist

Data înscrierii: 07/Aug/2007
Locație: Lupeni

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 8:52 am    Titlul subiectului: TRANSALPINA-cu bicicleta Răspunde cu citat (quote)

Transalpina traverseaza Muntii Parang,este un drum de la Sebes pana la Novaci,eu am fost cu masina doar de la Obrsia Lotrului la Novaci...este un drum nasol pentru msina,dar fain cu bicicleta...ati fost cu o bicicleta pe acolo? Smile
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
darkstar_tfd
VIP

Data înscrierii: 14/Iun/2007
Locație: http://www.vjonline.eu

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 2:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu unul nu am incercat niciodata cu bicicleta asa de departe de casa. Nu se stie ce se poate intampla.
lup08
Turist

MesajTrimis: Mar Aug 07, 2007 3:52 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da ai dreptate....eu ma refer la toata lumea,dar mai ales la cei care stau prin apropiere. Smile
Sus
catalin.mantescu
Turist

Data înscrierii: 14/Aug/2007
Locație: Bucuresti

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 9:55 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am facut drumul asta pe bicicleta dar in sens invers.... Razz
Am urcat in Ranca (nu vrei sa sti cum... era o caldura) si am coborat in Obarsie... apoi am continuat pa Valea Frumoasei, Valea Sadului... a fost un circuit destul de mare si frumos.
Oricum daca pana la Ranca iti trece de aventuri si de tot dupa Ranca si dupa urcarea pe Vf Papusa se schimba radical lucrurile... Shocked Treci intr-o alta lume si termini etapa cu 10 km coborare pe un drum forestier de mare exceptie, care serpuieste printre pajisti si paduri Razz
Marita efortul. Exclamation
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
lup08
Turist

MesajTrimis: Mar Aug 14, 2007 5:48 pm    Titlul subiectului: TRANSALPINA Răspunde cu citat (quote)

Este obositor drumul....si cum te-ai simtit cand ai ajuns la Obarsie(mai ales ca era caldura)???

Cred ca este foarte interesant sa faci drumul cu bicicleta Exclamation
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> La munte Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Transalpina ... 2011 versus 2009 ? 17