| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
TurulDeWeekend Turist
Data înscrierii: 12/Sep/2011 Mesaje: 24
|
Trimis: Mie Sep 14, 2011 6:44 am Titlul subiectului: Transalpina ... 2011 versus 2009 ? |
|
|
|
Deja cred ca nu mai este niciun secret fapul ca transalpina s-a asfaltat in intregime...
Va propun urmatorul articol publicat pe blogul meu unde puteti gasi informatii si tot ce aveti nevoie pentru a va planifica un weekend in zona
Un nume sonor care te cheama la aventura, la necunoscut, la descoperiri neobisnuite... L-am auzit rostit cu multe prilejuri in ultima vreme, in media, intre colegi si cunoscuti si are o rezonanta nobila, fara indoiala. Ca geograf, am inchis ochii la aceasta denumire (om avea noi Alpii Transilvaniei, dar nu sunt chiar Alpii adevarati), dar ce conteaza, numele este foarte frumos...
Transalpina _________________ Turul de weekend: Destinatii de weekend si vacanta !
Ultima modificare efectuată de către TurulDeWeekend la Mar Sep 27, 2011 7:14 am, modificat de 1 dată în total |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
 |
Tzoale Turist
Data înscrierii: 19/Sep/2011 Mesaje: 9
|
Trimis: Mar Sep 20, 2011 7:47 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Este un loc plin de mister care ma intriga foarte mult si pe care visesz sa il cunosc... |
|
|
| Sus |
|
 |
alexandra_ro
Data înscrierii: 02/Oct/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Dum Oct 02, 2011 11:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Daca ajungi in zona in saptamana viitoare, opreste-te si in Targu-Jiu, o sa fie saptamana turismului gorjean, iar duminica e o zi destinata turismului de aventura  |
|
|
| Sus |
|
 |
TurulDeWeekend Turist
Data înscrierii: 12/Sep/2011 Mesaje: 24
|
Trimis: Mie Oct 05, 2011 8:18 am Titlul subiectului: |
|
|
|
foarte interesant, dar din pacate nu am ajuns .. .a ajuns cineva? _________________ Turul de weekend: Destinatii de weekend si vacanta ! |
|
|
| Sus |
|
 |
Turistul1
Data înscrierii: 13/Oct/2011 Mesaje: 1
|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 8:56 am Titlul subiectului: ... |
|
|
|
Saptamana viitoare o sa ajung prin zona, cand ma intorc o sa va zic cum a fost oricum din cate vad tuturor v-a placut Transalpina deci trebuie sa ma astept la ceva frumos  _________________ http://www.lapensiuni.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
alex_r Turist
Data înscrierii: 13/Oct/2011 Mesaje: 7
|
Trimis: Joi Oct 13, 2011 9:36 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Distractie placuta, poate reusesti sa faci si niste poze sa le postezi aici. _________________ bilete avion budapesta |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Mar Oct 25, 2011 1:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
As vrea tare mult sa ne spuna cineva CUM s-a asfaltat. Eu am fost pe platoul din Bucegi. Au asfaltat drumul pana in saua Dichiu. Un lucru bun daca s-ar hotara sa faca sens unic pe acolo. Drumul este foarte ingust si nu are nici un fel de protectie laterala. Mai mai sa spun ca ar fi fost mai bine sa il lase cum era inainte... Era mai sigur.
De aici si intrebarea: "cum este asfaltat?" _________________ Cazare in Romania |
|
|
| Sus |
|
 |
kristyn
Data înscrierii: 12/Noi/2011 Mesaje: 4
|
Trimis: Sâm Noi 12, 2011 9:50 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Au fost niste prieteni pe acolo recent ....e foarte frumos si e toata asfaltata , abia astept sa vina primavara sa merg si eu  _________________ Kristyn Design |
|
|
| Sus |
|
 |
laleaneagra Turist
Data înscrierii: 25/Oct/2011 Mesaje: 14
|
Trimis: Mie Noi 16, 2011 9:59 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 36
|
Trimis: Mie Dec 21, 2011 9:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
palfi.andrei Turist
Data înscrierii: 21/Aug/2009 Mesaje: 21 Locație: bucuresti
|
Trimis: Mie Ian 25, 2012 11:30 am Titlul subiectului: transalpina |
|
|
|
Salutare!
recomand cu mare caldura o expeditie pe transalpina...mai ales ca este complet asfaltata,o cale de rulare nou nouta,fara gropi inca:D
pentru impatimitii campingului recomand un sejur de cateva zile pe malul lotrului...eu am fost in august anul trecut la Obarsia Lotrului..o zona superba unde daca te p[ozitionez cu inspiratie ai parte de toate facilitatile pe care mutele ti le poate oferi: apa,umbra,etc un loc tocmai bun de pus cortul.
Am promis ca si in acest an voi instala cortul acolo pentru cateva zile pentru ca m-am simtit ft bine,este un loc care te relaxeaza enorm prin linistea si simplitatea peisajului.
un impediment ar fi lipsa semnalului gsm..dar asta se poate rezolva cu o plimbare de un sfert de ceas inspre petrosani in jos.
sper sa va fi starnit interesul pentru aceasta zona..pe care eu o consider ft frumoasa...va astept cu sugestii si comentarii .
va doresc un sejur cat mia frumos,plin de aventura pentru cei care o cauta:D
toate bune! _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
|
Trimis: Joi Ian 26, 2012 10:39 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Nu cred ca lipsa semnalului este o problema, chiar ma bucur cand nu este semnal... dar, cu cortul acum? _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
palfi.andrei Turist
|
Trimis: Vin Ian 27, 2012 5:44 am Titlul subiectului: transalpina |
|
|
|
hmm...nu vred ca asta este vreme de cort...
insa de cum a trecutl luna lui aprilie...eu iau in calcul varianta aceasta de cazare:D
referitor la semnal...oricat de romantic si linistitor este atunci cand nu te sacaie telefonul...este esential uneori vital sa poti lua legatura cu cineva din civilizatie:P
de multe ori si eu am fost tentat sa inchid telefonul la inceputul concediului insa...nu e bine
am inceput mai demult un topic cu zone frumoase de campat...
poate ai o sugestie in acest sens...
astept cu interes...toate cele bune! _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
|
Trimis: Vin Ian 27, 2012 10:12 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
palfi.andrei Turist
|
Trimis: Vin Ian 27, 2012 4:24 pm Titlul subiectului: transalpina |
|
|
|
haide,recunoaste ca ar fi o provocare:))sa traiesti cateva zile doar cu ce iti ofera mama matura:)) _________________ viata merita traita in toata lumea ...PLIMBATI-VA!!! |
|
|
| Sus |
|
 |
 |
|