Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Top 5 al celor mai frumoase orase din Europa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
hot_diana_frumoasa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 04, 2009 7:04 pm    Titlul subiectului: Top 5 al celor mai frumoase orase din Europa Răspunde cu citat (quote)

Haideti sa vedem preferintele fiecaruia si daca se poate si cu ceva motivatii.

Orasele mele sunt:
1.Aubagne (amintiri frumoase)
2. Londra -shopping cat cuprinde
3. Piatra Neamt
4. Sofia
5. Barcelona.
elful.prietenos
Turist

MesajTrimis: Dum Apr 05, 2009 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu as zice asa:
1. PARIS
2. Roma
3. Locul meu de bastina, Iasi.
4. Dortmund
5.Torino
invincibila_armada
Turist

MesajTrimis: Lun Apr 06, 2009 10:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

oameni buni, voi se pare ca nu ati vizitat tara sa vedeti orase frumoase.
De departe orasul meu preferat ramane Sighisoara, deci...
1. Sighisoara
2. Bucuresti
3. Budapesta
4. Sofia
5.Iasi
utopium
Turist

Data înscrierii: 18/Dec/2008
Locație: Cluj-Napoca

MesajTrimis: Mar Apr 07, 2009 12:04 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Dintre cele pe care le-am vizitat:
1. Salzburg - zona montana, orasel linistit, Mozart, ciocolata, gradinile Mirabell, castel medieval pastrat excelent, magazine cu vitrine super
2. Florenta - atmosfera din piete, arta la tot pasul, muzica, o gramada de cladiri super, Ponte Vecchio, muzee de top (pe care insa nu am apucat sa le vizitez)
3. Roma - muzeu in aer liber, arta, istorie, religie, arhitectura la superlativ, piete superbe, vatican, inghetata, atmosfera mediteraneeana
4. Viena - gradinile de la Palatul Schonbrunn, palatele imperiale, biserici/catedrale interesante, spirit german, strudel, centru cu trafic auto redus
5. Venetia - canale, poduri, strazi inguste, piata San Marco, insulele, magazinele de sticla/masti (poate daca stateam mai mult era mai sus in top)

Din Romania ar fi Sibiu si Brasov ... Sighisoara are parti interesante dar pe ansamblu m-a cam dezamagit pentru ca intr-o ora ai cam terminat cu vizitatul si sunt prea multe strazi din cetate lasate in paragina

Din cele pe care nu le-am vizitat inca ar fi Paris, Praga, Dubrovnik, Barcelona, Sankt Petersburg
Boogdi
Turist

Data înscrierii: 14/Apr/2009

MesajTrimis: Mar Apr 14, 2009 3:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

1.Oradea
2.Beius
3.Praga
4.Oslo
5.Copenhaga
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Mateea
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Mar Apr 21, 2009 6:48 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Mi-e tare greu sa ma decid. Sunt atatea locuri minunate in vechea Europa... Dar voi trece orasele care m-au miscat cel mai mult si in care tare as vrea sa revin.
1. Paris. Fara echivoc. L-am vazut de doua ori si chiar am simtit ca o parte din inima mi-a ramas acolo.
2. Budapesta. Am plecat cu asteptari modeste spre Budapesta. I-am alocat in turul meu doar trei zile, dar a fost o adevarata fascinatie. Ma bucur ca exista acum zboruri directe Iasi-Budapesta, am speranca ca pot sa ma intorc oricand!
3. Chamonix. Orasul de la poalele uriasului Mont Blanc. Cand urci pe acest munte, simti cum te incarci cu o energie inexplicabila.
4. Mont St. Michele (Franta). Este o manastire construita pe o stanca (ei ii spun munte) de doar 110 metri inaltime ce este inconjurata de o vasta intindere argiloasa, care se umple de apa marii la flux. Aici sunt cele mai inalte maree din Europa (pot ajunge la 15 metri cand este luna plina) si toata stanca este inconjurata de mare, deci imposibil de ajuns. Este grozav sa vezi cum vine seara apa si cum trebuie sa iti muti masina din parcarea manastirii intr-o zona mai inalta (daca vrei sa o mai ai...).
5. Berna (Elvetia). Un oras cochet, mic, dar impunator.
Acum as mai putea continua cu altele. Si in Romania sunt atat de multe locuri frumoase, dar mai trebuie sa lucram la capitolul civilizatie (a oamenilor), care in tara lor arunca gunoaie peste tot, dar cum ies in Occident, ca prin farmec incep sa caute tomberoane. Sa fie ceva in atmosfera?!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Alte destinatii externe Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Cel mai frumos muzeu din Europa 0
Nu sunt mesaje noi Rent-a-car in Europa 4
Nu sunt mesaje noi Shopping in Europa, Locatii. 3