Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Teapa

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
paula

Data înscrierii: 23/Aug/2008

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2008 1:36 pm    Titlul subiectului: Teapa Răspunde cu citat (quote)

Tocmai m-am intors din Turcia unde ar fi trebuit sa fie o vacanta de vis conform tuturor celor cu care am vorbit vreodata despre aceasta tara. ... si totusi am avut o surpriza de proportii la care si-au adus contributia Agentia Maraton din Brasov si Agentia Tez Tour. Am ajuns la un hotel de 4 stele care nu avea destule camere pentru grupul nostru si ca urmare o familie a fost cazata pentru o noapte la alt hotel, a doua zi dimineata nu am avut curent si apa calda pentru cateva ore, iar apa calda a mai lipsit si in alte zile. Erau destul de putine sortimente de mancare si in plus ce nu se manca dimineata se refolosea la masa de pranz si seara, ca urmare "salatele" aveau un aspect si miros destul de dubios. Sala de mese nu avea aer conditionat si asta insemna ca trebuia sa mancam afara dar afara nu era sala speciala de mese ci se folosea terasa de langa piscina. Unii poate ar spune "si ce-i cu asta", "ce atatea pretentii" dar avand in vedere ca nu puteai sa folosesti piscina inainte de 8.00 si dupa 18.00, in conditiile in care esti in vancanta si vrei sa iti faci programul cat mai flexibil, incepe sa te deranjeze. Dar asta nu e tot, nimeni din personal nu vorbea engleza, nici macar managerul hotelului, doar un sef de la receptie stia putin, dar sa nu va imaginati ca era la un nivel satisfacator. Se vorbea turceste si... rusa. Alte doua aspecte au fost foarte suparatoare: toaletele pentru femei de la piscina au fost continuu stricate, ca urmare deveneau incredibil de murdare si imposibil de descris, dupa cateva ore de utilizare, avand in vedere calitatea apei si a mancarii si faptul ca au chemat politia pentru o situatie aparuta din vina lor. Intr-o seara am decis sa lipim 3 mese de plastic de langa piscina si sa mancam impreuna (la fel ca in seara precedenta), dar a venit un chelner care prin semne ne-a cerut una dintre mese care era mai mare, pentru managerul hotelului si ne-a adus alte 2 in loc. Apoi a venit altul care a luat mesele aduse de colegului lui sa le asese in alta pozitie, fara sa ne spuna (chiar si prin semne) ce vrea sa faca. Adica ne-a pus paharele in mana si ne-a luat masa din fata. Bineinteles ca unul dintre barbatii din grup s-a enervat si a aruncat un pahar cu vin pe chelner, deci a fost chemata politia si am fost foarte aproape sa petrecem noaptea la arest fiindca NIMENI nu vorbea engleza iar opinia clientului nu conteaza. Ni s-a spus ca suntem pe proprietate privata si trebuie sa respectam regulile! Care reguli? nu stim nici acum!

A cui e vina? A mea fiindca nu m-am uitat pe Forumuri? (fiindca pe site-ul hotelului totul e ok!), a agentiei Maraton din Brasov fiindca nu a verificat hotelul si nu ne-a pus la curent cu reclamatiile altora despre care am auzit ulterior ca au fost destule si pentru ca nu are un sistem clar de evaluare a hotelurilor chiar daca aceasta evaluare ar trebui facuta si semnata de partenerul din Turcia, adica agentia Tez Tour? sau a agentiei Tez Tour fiindca stia ca sunt probleme cu acest hotel dar a tacut si si-a luat banii?

Voi decideti cu cine vreti sa lucrati si cu cine nu! Eu va doresc sa NU aveti parte de asa vacante!
Paula
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Sâm Aug 23, 2008 8:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca ai uitat sa mentionezi hotelul.

Oricum, imi pare rau pt. vacanta ratata.
Sus
nova79

Data înscrierii: 01/Sep/2008

MesajTrimis: Lun Sep 01, 2008 11:37 am    Titlul subiectului: Re: Teapa Răspunde cu citat (quote)

paula a scris:
Tocmai m-am intors din Turcia unde ar fi trebuit sa fie o vacanta de vis conform tuturor celor cu care am vorbit vreodata despre aceasta tara. ... si totusi am avut o surpriza de proportii la care si-au adus contributia Agentia Maraton din Brasov si Agentia Tez Tour. Am ajuns la un hotel de 4 stele care nu avea destule camere pentru grupul nostru si ca urmare o familie a fost cazata pentru o noapte la alt hotel, a doua zi dimineata nu am avut curent si apa calda pentru cateva ore, iar apa calda a mai lipsit si in alte zile. Erau destul de putine sortimente de mancare si in plus ce nu se manca dimineata se refolosea la masa de pranz si seara, ca urmare "salatele" aveau un aspect si miros destul de dubios. Sala de mese nu avea aer conditionat si asta insemna ca trebuia sa mancam afara dar afara nu era sala speciala de mese ci se folosea terasa de langa piscina. Unii poate ar spune "si ce-i cu asta", "ce atatea pretentii" dar avand in vedere ca nu puteai sa folosesti piscina inainte de 8.00 si dupa 18.00, in conditiile in care esti in vancanta si vrei sa iti faci programul cat mai flexibil, incepe sa te deranjeze. Dar asta nu e tot, nimeni din personal nu vorbea engleza, nici macar managerul hotelului, doar un sef de la receptie stia putin, dar sa nu va imaginati ca era la un nivel satisfacator. Se vorbea turceste si... rusa. Alte doua aspecte au fost foarte suparatoare: toaletele pentru femei de la piscina au fost continuu stricate, ca urmare deveneau incredibil de murdare si imposibil de descris, dupa cateva ore de utilizare, avand in vedere calitatea apei si a mancarii si faptul ca au chemat politia pentru o situatie aparuta din vina lor. Intr-o seara am decis sa lipim 3 mese de plastic de langa piscina si sa mancam impreuna (la fel ca in seara precedenta), dar a venit un chelner care prin semne ne-a cerut una dintre mese care era mai mare, pentru managerul hotelului si ne-a adus alte 2 in loc. Apoi a venit altul care a luat mesele aduse de colegului lui sa le asese in alta pozitie, fara sa ne spuna (chiar si prin semne) ce vrea sa faca. Adica ne-a pus paharele in mana si ne-a luat masa din fata. Bineinteles ca unul dintre barbatii din grup s-a enervat si a aruncat un pahar cu vin pe chelner, deci a fost chemata politia si am fost foarte aproape sa petrecem noaptea la arest fiindca NIMENI nu vorbea engleza iar opinia clientului nu conteaza. Ni s-a spus ca suntem pe proprietate privata si trebuie sa respectam regulile! Care reguli? nu stim nici acum!

A cui e vina? A mea fiindca nu m-am uitat pe Forumuri? (fiindca pe site-ul hotelului totul e ok!), a agentiei Maraton din Brasov fiindca nu a verificat hotelul si nu ne-a pus la curent cu reclamatiile altora despre care am auzit ulterior ca au fost destule si pentru ca nu are un sistem clar de evaluare a hotelurilor chiar daca aceasta evaluare ar trebui facuta si semnata de partenerul din Turcia, adica agentia Tez Tour? sau a agentiei Tez Tour fiindca stia ca sunt probleme cu acest hotel dar a tacut si si-a luat banii?

Voi decideti cu cine vreti sa lucrati si cu cine nu! Eu va doresc sa NU aveti parte de asa vacante!
Paula

Are mare dreptate Paula.
In data de 20-08-08 m-am intors din Turcia Hotel Egeria Beach. Cea ce se spune este o poveste frumoasa; REALITATEA DEZASTRU. Camera care se spune ca este minuntata este un jeg aproximativ 2 *, mancare - aceaasi in fiecare zi si foarte condimenta : cascaval cu boia, branza cu boia, piept de pui cu boia,ciorba de faina, suc de tec, cafea dozator, bere la pahare de 100g si nu exagerez, serviciile de doi lei: ospatari care aveau camasile super mudare iar deodorantul unul ^^natural^^, 2 suluri de hartie igenica tot sejurul, 4 prosoape pe tot sejurul, plaja si apa OK, in concluzie cum a spuns rentzo o mare TEAPA. Daca nu vreti sa va rati concediul nu calcati in acest Hotel pardon MOTEL.
Sus
oxxide

Data înscrierii: 09/Sep/2008
Locație: Tg. Mures

MesajTrimis: Mar Sep 09, 2008 12:50 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Aceleasi sentimente si de la Tg.Mures. De abia ne-am intors din Turcia (Bodrum, hotel Art Bodrum, 4 stele cica) unde am avut conditii mizere. Sa incepem cu cazarea: datorita intarzierii pe care a avut-o avionul nostru am ajuns la hotel in jurul orei 22:30, unde am fost informati cu regret ca nu se mai serveste masa, dar ca ne-au pregatit o mica gustarica (un sandwich cat de cat). Am fost cazati in prima seara in club (bungalow), desi noi cerusem expres de la agentia Alibaba Tour din Bucuresti camera in hotel. Am reusit sa vorbesc la receptie (eu in engleza, ei....ma rog) cu cineva care mi-a spus ca da, este adevarat, avem rezervare pentru camera de hotel, dar ei nu au camere libere si ca vom primi camera a doua zi la ora 12. A doua zi ne-am luat camera in primire, insa conditiile de acolo erau peste limita imaginatiei: dupa ce femeia de serviciu (care am vazut ca avea in dotare un mop, o galeata si o matura, nimic mai mult) curatase camera, aceasta era plina de panza de paianjen, murdarie, mocheta arsa, urme de adidasi pe pereti etc. etc. Nu sunt un om cu pretentii foarte mari si stiam ca nu ma pot astepta la conditii extraordinare (desi cand te gandesti 4 stele all inclusive...e ceva ceva pe acolo), dar cand am intrat in baie am avut un sentiment de cocina de porci. Un miros greu de suportat, toaleta curatata si nu prea (in zilele urmatoare femeia de serviciu schimba doar eticheta de sterilizat, pot sa dovedesc ca nu curata nimic), instalatia de la dus ruginita si cu o flora dezvoltata pe ea incat isi schimbase culoarea in verde, un smoc mare de par pe sifon care a persistat cateva zile deoarece nu am avut greata necesara sa-l luam de acolo, sentiment impartasit de femeia de serviciu. Am apelat la managerul hotelului care intre doua vorbe stalcite in engleza mi-a spus, citez: "camera nu este murdara, este doar veche"!?! Am stabilit de comun acord cu el ca a doua zi sa ne intalnim la receptie sa vedem alte camere unde am putea fi cazati (ciudat, oamenii astia aveau numai 1 camera libera pe zi, sau cel putin asta vroiau ei sa cred). Lucrul acesta nu s-a intamplat deoarece distinsul domn nu a venit a doua zi nici la ora 12, cand trebuia sa ne intalnim, nici macar la ora 14:30 de altfel. Mai cu forta am luat de la receptie alte chei si am vizitat si alte camere (libere), dar care mi-au lasat un gust amar, facandu-ne sa regretam bungalow-ul care, desi avea ceva gandacei prin baie, era mai ok decat toate celelalte camere la un loc. Am decis sa ramanem in camera noastra, dupa ce s-a remediat problema cu apa calda (care lipsea prin excelenta).
Am dat apoi de staff-ul de la restaurant si am ramas masca. Oameni jegosi, nespalati si prost crescuti, care cautau o cotizatie sa te faca sa te simti cum ar trebui la banii pe care i-ai platit. Mancarea... jalnica, putina, rece, sincer ma mir cum de nu am facut o toxiinfectie alimentara... Bauturile... reci si atat... Gheata, daca mai doreai si gaseai un barman care sa inteleaga notiunea de "ice", se punea cu "clestisorul magic", degetelele de la mana ospatarului care incontinuu se stergea la nas cu ele si cu care curata barul.
As putea sa mai umplu cred cateva pagini cu detalii, insa vreau sa zic ca dupa un zbor cu peripetii, la intoarcere, am trecut pe la agentia Alibaba Tour din Bucuresti, bd. Lascar Catargiu nr. 43 din sectorul 1 (http://www.alibabatour.com/ro/Default.htm) unde am discutat cu d-na Rodica Vlad care ne-a facut sa intelegem ca este constienta de aceste conditii, dar ca nu le poate expune clientilor (stim cu totii de ce... ba chiar mai mult, a zis ca nu poate sa spuna clientilor ca se face diferentierea intre orice alta natie si romani in Turcia). In plus, impreuna cu colega ei ne-au dat de inteles ca trebuia sa cotizam la receptie, asa cum facuse una dintre doamne care la hotel Rixos parca (s-ar putea sa ma insel) a cotizat 50 de lire pentru a schimba camera cu vedere la un zid cu o camera cu vedere inspre gradina.
Va las pe voi sa trageti alte concluzii si va invit, daca considerati ca exagerez sau vreti sa va convingeti cu ochii vostri, sa ma contactati pe mail, unde, in limita posibilitatilor, pot detaila chiar si cu poze si filmulete.
Multumesc pentru timpul acordat
Radu
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turcia Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi croaziera de lux teapa cu kara travel 1