Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

TAROM

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
matei_iurea
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Apr 09, 2009 7:07 am    Titlul subiectului: TAROM Răspunde cu citat (quote)

Eh, acum sa vorbim despre serviciile companiei nationale.
Personal, nu am zburat cu ei, desi as fi vrut,dar.... costurile mi s-au parut un pic cam mari.
Ca fapt divers, am cautat sa vad daca pot ajunge in Timisoara din Bacau, si puteam ajunge, intr-adevar, doar ca ruta era ceva in genul: bacau-paris-viena-timisoara iar pretul biletului era pe undeva pe la 1000 de euro Shocked
ingerii_patriei
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Sâm Apr 25, 2009 10:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

despre Tarom, numai de bine.
Exceptand faptul ca sunt ceva mai scumpi (deh, Romanika) zborurile sunt chiar ok, iar personalul este foarte amabil.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
ti_adm
Site Admin

Data înscrierii: 18/Mai/2007

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 3:45 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Au inceput sa apara si la Tarom multe promotii pe destul de multe destinatii externe. De ex. poti zbura cu 50 de euro + taxe in Europa in anumite conditii, ceea ce este super ok (180-190 euro tarif final)
Sus
deuxiemmereg
Turist

Data înscrierii: 06/Apr/2009

MesajTrimis: Dum Apr 26, 2009 8:36 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Chiar si in conditiile acestea, tot sunt mai costisitori. Avantajul e ca au multe puncte de aterizare, puncte unde conpaniile low-cost nu prea au acces sau nu ajung din cauza distantei prea mari. Doar atunci sa fie viabile zborurile cu aceasta companie. In rest, gama low-cost e mai mult decat convenabila!
Sus
globalholidays

Data înscrierii: 22/Oct/2010
Locație: Buzau

MesajTrimis: Dum Oct 24, 2010 3:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Parerea mea despre Tarom este una foarte buna!

Daca vrei sa zbori in conditii foarte bune, sa nu ai surprize neplacute... daca vrei sa nu ai de-a face cu Baneasa, un aeroport mult prea pestrit pentru unele gusturi... atunci alegi Tarom.

Daca vrei sa iei ieftin, este atat de ieftin cat poate ajunge un bilet de avion. 50 de euro pentru un bilet dus/intors nu mi se pare mult. Problema ar fi taxele de aeroport, care, sa stie toata lumea, nu depind de ei!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Vizitează site-ul autorului Codul Yahoo Messenger
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Mijloace de transport: avion, autocar, tren, vapor Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Tarom reia zborurile catre Amsterdam 5