|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
matei_iurea Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 48
|
Trimis: Joi Apr 09, 2009 7:07 am Titlul subiectului: TAROM |
|
|
|
Eh, acum sa vorbim despre serviciile companiei nationale.
Personal, nu am zburat cu ei, desi as fi vrut,dar.... costurile mi s-au parut un pic cam mari.
Ca fapt divers, am cautat sa vad daca pot ajunge in Timisoara din Bacau, si puteam ajunge, intr-adevar, doar ca ruta era ceva in genul: bacau-paris-viena-timisoara iar pretul biletului era pe undeva pe la 1000 de euro  _________________ noi gandim, nu muncim! |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
ingerii_patriei Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 17
|
Trimis: Sâm Apr 25, 2009 10:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
despre Tarom, numai de bine.
Exceptand faptul ca sunt ceva mai scumpi (deh, Romanika) zborurile sunt chiar ok, iar personalul este foarte amabil. |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 3:45 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Au inceput sa apara si la Tarom multe promotii pe destul de multe destinatii externe. De ex. poti zbura cu 50 de euro + taxe in Europa in anumite conditii, ceea ce este super ok (180-190 euro tarif final) |
|
|
| Sus |
|
 |
deuxiemmereg Turist
Data înscrierii: 06/Apr/2009 Mesaje: 16
|
Trimis: Dum Apr 26, 2009 8:36 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Chiar si in conditiile acestea, tot sunt mai costisitori. Avantajul e ca au multe puncte de aterizare, puncte unde conpaniile low-cost nu prea au acces sau nu ajung din cauza distantei prea mari. Doar atunci sa fie viabile zborurile cu aceasta companie. In rest, gama low-cost e mai mult decat convenabila! |
|
|
| Sus |
|
 |
globalholidays
Data înscrierii: 22/Oct/2010 Mesaje: 4 Locație: Buzau
|
Trimis: Dum Oct 24, 2010 3:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Parerea mea despre Tarom este una foarte buna!
Daca vrei sa zbori in conditii foarte bune, sa nu ai surprize neplacute... daca vrei sa nu ai de-a face cu Baneasa, un aeroport mult prea pestrit pentru unele gusturi... atunci alegi Tarom.
Daca vrei sa iei ieftin, este atat de ieftin cat poate ajunge un bilet de avion. 50 de euro pentru un bilet dus/intors nu mi se pare mult. Problema ar fi taxele de aeroport, care, sa stie toata lumea, nu depind de ei! _________________ Global Holidays
http://www.globalholidays.ro
office@globalholidays.ro |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|