|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Joi Mar 19, 2009 1:04 pm Titlul subiectului: Tarom reia zborurile catre Amsterdam |
|
|
|
Se pare ca Tarom va relua zborurile catre Amsterdam, Schiphol incepand cu aceasta vara.
Vestea si mai buna este ca, cel putin deocamdata, biletele sunt la un tarif extrem de scazut, adica in jur de 180 de euro, ceea ce inseamna cam 60% din tariful KLM pentru aceeasi data.
Se pare ca se va zbura cu aeronave foarte moderne, 737-700.
Zborul Bucuresti-Amsterdam pleaca la ora 12.05 iar cel de intoarcere pleaca la ora 15.
Una peste alta, super veste in special pentru cei care zboara regulat la A'dam printre care se numara si subsemnatul. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Lun Noi 30, 2009 11:03 pm Titlul subiectului: Re: Tarom reia zborurile catre Amsterdam |
|
|
|
| ti_adm a scris: | Se pare ca Tarom va relua zborurile catre Amsterdam, Schiphol incepand cu aceasta vara.
Vestea si mai buna este ca, cel putin deocamdata, biletele sunt la un tarif extrem de scazut, adica in jur de 180 de euro, ceea ce inseamna cam 60% din tariful KLM pentru aceeasi data.
Se pare ca se va zbura cu aeronave foarte moderne, 737-700.
Zborul Bucuresti-Amsterdam pleaca la ora 12.05 iar cel de intoarcere pleaca la ora 15.
Una peste alta, super veste in special pentru cei care zboara regulat la A'dam printre care se numara si subsemnatul. |
Zilele astea pretul e chiar sub 100 euro  _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
ti_adm Site Admin
Data înscrierii: 18/Mai/2007 Mesaje: 100
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 5:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Intr-adevar, interesanta promotie, doar sa ai bafta s-o si prinzi...
Pana acum cel mai ieftin era 137 direct de pe site Tarom (din experienta personala - cumparat cu 30 de zile inainte). Cand te gandesti la faptul ca KLM avea tarife de peste 300 inainte sa inceapa sa zboare si Tarom...
De vre-o luna pare ca sunt iar numai 3 zboruri OTP-A'dam (pare ca KLM a renuntat la unul dintre cele 3 pe care le avea iar acum sunt 2 KLM si 1 Tarom).
Tot de vre-o luna au inceput sa diversifice aeronavele cu care se zboara catre A'dam, in fctie de ziua saptamanii cred (duminica 737-800, Luni 737-700, Sambata 737-300) dar nu cred ca regula este 100% aceeasi in iecare saptamana. |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 10:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
| ti_adm a scris: | Intr-adevar, interesanta promotie, doar sa ai bafta s-o si prinzi...
Pana acum cel mai ieftin era 137 direct de pe site Tarom (din experienta personala - cumparat cu 30 de zile inainte). Cand te gandesti la faptul ca KLM avea tarife de peste 300 inainte sa inceapa sa zboare si Tarom...
De vre-o luna pare ca sunt iar numai 3 zboruri OTP-A'dam (pare ca KLM a renuntat la unul dintre cele 3 pe care le avea iar acum sunt 2 KLM si 1 Tarom).
Tot de vre-o luna au inceput sa diversifice aeronavele cu care se zboara catre A'dam, in fctie de ziua saptamanii cred (duminica 737-800, Luni 737-700, Sambata 737-300) dar nu cred ca regula este 100% aceeasi in iecare saptamana. |
Pentru KLM, cursa de Bucuresti era o vaca de muls... nu avea nici o competitie, nu tu un low cost, nu tu Tarom... Acum, vorba aia, competitia face minuni. Mi-e frica insa dupa ce Tarom o sa intre in Sky Team cica la anu' sa nu trebuiasca sa se alinieze la preturile practicate de KLM care va fi fratele mai mare  _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 8:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Joi Noi 03, 2011 3:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Super tare, numai oferte...  _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|