Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Tari exotice

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cereri de oferta turism extern
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
radubv

Data înscrierii: 28/Sep/2009

MesajTrimis: Lun Sep 28, 2009 11:54 am    Titlul subiectului: Tari exotice Răspunde cu citat (quote)

Nu am vazut asemenea subiect in forum. Oare nu sunt amatori de vacante de vis in Bali, de exemplu? Bineinteles ca biletul de avion nu e chiar ieftin, dar cazarea si mancarea sunt ieftine aici si insula e superba, nu degeaba a fost votata (nu imi aduc aminte pe ce forum) drept cea mai pitoreasca insula din lume. Sunt momente de neuitat : surfing la "Dreamland beach" , sau cina (fructe de mare/peste proaspat) pe malul oceanului la apusul soarelui, ca sa nu mai vorbim de viata de noapte ...
Acestea merita traite, si va recomand din plin: vizitati Bali!
Pentru informatii suplimentare ma puteti oricand contacta pe forum.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Lun Noi 30, 2009 11:04 pm    Titlul subiectului: Re: Tari exotice Răspunde cu citat (quote)

radubv a scris:
Nu am vazut asemenea subiect in forum. Oare nu sunt amatori de vacante de vis in Bali, de exemplu? Bineinteles ca biletul de avion nu e chiar ieftin, dar cazarea si mancarea sunt ieftine aici si insula e superba, nu degeaba a fost votata (nu imi aduc aminte pe ce forum) drept cea mai pitoreasca insula din lume. Sunt momente de neuitat : surfing la "Dreamland beach" , sau cina (fructe de mare/peste proaspat) pe malul oceanului la apusul soarelui, ca sa nu mai vorbim de viata de noapte ...
Acestea merita traite, si va recomand din plin: vizitati Bali!
Pentru informatii suplimentare ma puteti oricand contacta pe forum.

Am fost de 2 ori in Bali, ultima oara asta-vara. Confirm, este locul cel mai apropiat de paradis pe care l-am vizitat Smile
radubv

Data înscrierii: 28/Sep/2009

MesajTrimis: Mar Dec 01, 2009 8:12 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Pe cand un revelion in Bali?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Mar Dec 01, 2009 10:06 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

radubv a scris:
Pe cand un revelion in Bali?

In general cand ma duc pe vreundeva, caut sa ma duc in perioada cea mai buna din punct de vedere climatic. De revelion, in Bali este varful sezonului ploios, asa ca doar daca ma mut acolo definitiv, nu cred ca o sa fac revelion in Bali. Anul asta, fac revul in Sri Lanka, tocmai am sciris pe blog amanunte Smile
pantoficustil
Turist expert

Data înscrierii: 12/Oct/2011

MesajTrimis: Sâm Noi 05, 2011 4:32 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si cat costa un bilet de avion...
sorin30
Turist

Data înscrierii: 15/Noi/2011

MesajTrimis: Lun Noi 28, 2011 9:58 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Da, ar fi interesant un subict cu tarile exotice. Exista ideea ca ai nevoie de foarte multi bani pentru o calatorie inedita insa lucrurile nu sunt chiar asa....sunt foarte multe de povestit cred eu Smile
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Cereri de oferta turism extern Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Ar fi frumos sa fie si Italia la tari 4
Nu sunt mesaje noi SUPER DESTINATII EXOTICE 0
Nu sunt mesaje noi Tari vizitate 11