| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
radubv
Data înscrierii: 28/Sep/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Sep 28, 2009 11:54 am Titlul subiectului: Tari exotice |
|
|
|
Nu am vazut asemenea subiect in forum. Oare nu sunt amatori de vacante de vis in Bali, de exemplu? Bineinteles ca biletul de avion nu e chiar ieftin, dar cazarea si mancarea sunt ieftine aici si insula e superba, nu degeaba a fost votata (nu imi aduc aminte pe ce forum) drept cea mai pitoreasca insula din lume. Sunt momente de neuitat : surfing la "Dreamland beach" , sau cina (fructe de mare/peste proaspat) pe malul oceanului la apusul soarelui, ca sa nu mai vorbim de viata de noapte ...
Acestea merita traite, si va recomand din plin: vizitati Bali!
Pentru informatii suplimentare ma puteti oricand contacta pe forum. |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Lun Noi 30, 2009 11:04 pm Titlul subiectului: Re: Tari exotice |
|
|
|
| radubv a scris: | Nu am vazut asemenea subiect in forum. Oare nu sunt amatori de vacante de vis in Bali, de exemplu? Bineinteles ca biletul de avion nu e chiar ieftin, dar cazarea si mancarea sunt ieftine aici si insula e superba, nu degeaba a fost votata (nu imi aduc aminte pe ce forum) drept cea mai pitoreasca insula din lume. Sunt momente de neuitat : surfing la "Dreamland beach" , sau cina (fructe de mare/peste proaspat) pe malul oceanului la apusul soarelui, ca sa nu mai vorbim de viata de noapte ...
Acestea merita traite, si va recomand din plin: vizitati Bali!
Pentru informatii suplimentare ma puteti oricand contacta pe forum. |
Am fost de 2 ori in Bali, ultima oara asta-vara. Confirm, este locul cel mai apropiat de paradis pe care l-am vizitat  _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
radubv
Data înscrierii: 28/Sep/2009 Mesaje: 2
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 8:12 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Pe cand un revelion in Bali? |
|
|
| Sus |
|
 |
Imperator Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 22
|
Trimis: Mar Dec 01, 2009 10:06 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| radubv a scris: | | Pe cand un revelion in Bali? |
In general cand ma duc pe vreundeva, caut sa ma duc in perioada cea mai buna din punct de vedere climatic. De revelion, in Bali este varful sezonului ploios, asa ca doar daca ma mut acolo definitiv, nu cred ca o sa fac revelion in Bali. Anul asta, fac revul in Sri Lanka, tocmai am sciris pe blog amanunte  _________________ http://imperatortravel.blogspot.com/ |
|
|
| Sus |
|
 |
pantoficustil Turist expert
Data înscrierii: 12/Oct/2011 Mesaje: 73
|
Trimis: Sâm Noi 05, 2011 4:32 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
si cat costa un bilet de avion... _________________ Posete Dama |
|
|
| Sus |
|
 |
sorin30 Turist
Data înscrierii: 15/Noi/2011 Mesaje: 35
|
Trimis: Lun Noi 28, 2011 9:58 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Da, ar fi interesant un subict cu tarile exotice. Exista ideea ca ai nevoie de foarte multi bani pentru o calatorie inedita insa lucrurile nu sunt chiar asa....sunt foarte multe de povestit cred eu  _________________ http://www.asigura.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|