Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Targ de Turism de Iarna

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de afaceri
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
tripper
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iul/2007
Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 10:14 am    Titlul subiectului: Targ de Turism de Iarna Răspunde cu citat (quote)

Cand va avea loc urmatorul Targ de Turism unde putem vedea oferte pentru iarna ?
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Madalina
VIP

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 10:15 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va avea loc in perioada 18-21.10.2007 la ROMEXPO .
tripper
Turist expert

Locație: Bacau

MesajTrimis: Sâm Sep 08, 2007 10:16 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ok multumesc mult. Sunt curios sa vad ce oferte atractive voi gasi...
Sus
DaNN
VIP

Data înscrierii: 19/Iun/2007

MesajTrimis: Dum Oct 21, 2007 10:07 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

A fost cineva ? Ce oferte sunt ?
SimonaGL
Turist

Data înscrierii: 09/Dec/2009

MesajTrimis: Mie Dec 09, 2009 5:44 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va pot spune ca am fost eu, ma duc de 2 ori pe an de cam 3 ani .. nu sunt din Bucuresti insa tatal meu are agentie de turism..Ce sa fie, mai ales in anul 2009 a cam batut vantul.Chiriile sunt enorme pt standuri iar agentiile cu adevarat bune nu isi mai cheltuie sute de euro pe asa ceva si nici nu-si mai permit sa piarda 3 zile si sa lipseasca de la birou .

Eu marturisesc ca m-am dus in vizita, sa arunc o privire si de asemenea sa ma intalnesc cu partenera de afaceri din Israel si sa discutam diferite programe si programari de grupuri .

Ca de obicei , ElAl, BlueAir , paralela45, romantic travel , omnia turism , christian tour alibaba ,tunisiana,bestreisen si FOARTE PUTINE asta inseamna nu mai mult de 10 hoteluri si cabane din Romania..in rest sky austria, grecia, turcia, egipt .. oferte colorate cu preturi de sute de euro ..

Va recomand cu o caldura imensa agentia Omnia - are ghizi f buni desi programele sunt f incarcate /aglomerate de asemenea si christian tour au break`city f bun .Daca doriti tunisia va recomand tunisiana sau bestreisen, sunt frate si sora cei ce detin afacerile ..

Cel mai sigur va sfatuiesc sa va orientari la 2-3-4 agentii din localitatea d-voastra, si sa va interesati si cine are plecari din localitatea d-voastra cu programe proprii nu doar cu plecare din bucuresti pt ca programul de sosire si plecare este noaptea ..si este extrem de obositor
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Turism de afaceri Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi TARG DE CRACIUN la BUDAPESTA 0
Nu sunt mesaje noi Viziteaza primul targ de turism online 2
Nu sunt mesaje noi Vacanta de iarna la Bran 1