| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 10:14 am Titlul subiectului: Targ de Turism de Iarna |
|
|
|
Cand va avea loc urmatorul Targ de Turism unde putem vedea oferte pentru iarna ? |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 10:15 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Va avea loc in perioada 18-21.10.2007 la ROMEXPO . _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
tripper Turist expert
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 155 Locație: Bacau
|
Trimis: Sâm Sep 08, 2007 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ok multumesc mult. Sunt curios sa vad ce oferte atractive voi gasi... |
|
|
| Sus |
|
 |
DaNN VIP
Data înscrierii: 19/Iun/2007 Mesaje: 282
|
Trimis: Dum Oct 21, 2007 10:07 am Titlul subiectului: |
|
|
|
A fost cineva ? Ce oferte sunt ? _________________ Nicaieri nu-i mai bine ca acasa. |
|
|
| Sus |
|
 |
SimonaGL Turist
Data înscrierii: 09/Dec/2009 Mesaje: 15
|
Trimis: Mie Dec 09, 2009 5:44 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Va pot spune ca am fost eu, ma duc de 2 ori pe an de cam 3 ani .. nu sunt din Bucuresti insa tatal meu are agentie de turism..Ce sa fie, mai ales in anul 2009 a cam batut vantul.Chiriile sunt enorme pt standuri iar agentiile cu adevarat bune nu isi mai cheltuie sute de euro pe asa ceva si nici nu-si mai permit sa piarda 3 zile si sa lipseasca de la birou .
Eu marturisesc ca m-am dus in vizita, sa arunc o privire si de asemenea sa ma intalnesc cu partenera de afaceri din Israel si sa discutam diferite programe si programari de grupuri .
Ca de obicei , ElAl, BlueAir , paralela45, romantic travel , omnia turism , christian tour alibaba ,tunisiana,bestreisen si FOARTE PUTINE asta inseamna nu mai mult de 10 hoteluri si cabane din Romania..in rest sky austria, grecia, turcia, egipt .. oferte colorate cu preturi de sute de euro ..
Va recomand cu o caldura imensa agentia Omnia - are ghizi f buni desi programele sunt f incarcate /aglomerate de asemenea si christian tour au break`city f bun .Daca doriti tunisia va recomand tunisiana sau bestreisen, sunt frate si sora cei ce detin afacerile ..
Cel mai sigur va sfatuiesc sa va orientari la 2-3-4 agentii din localitatea d-voastra, si sa va interesati si cine are plecari din localitatea d-voastra cu programe proprii nu doar cu plecare din bucuresti pt ca programul de sosire si plecare este noaptea ..si este extrem de obositor |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|