Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Taba - Egipt

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Mateea
Turist

Data înscrierii: 17/Apr/2009
Locație: Iasi

MesajTrimis: Lun Apr 27, 2009 1:50 pm    Titlul subiectului: Taba - Egipt Răspunde cu citat (quote)

Am vazut in ofertele turistice o noua propunere: statiunea Taba. Am inteles ca este o statiune noua. Sunt curioasa daca a fost cineva pe acolo. Ce am citit pe Internet despre amplasare, posibilitati de vizitare, conditii etc. suna excelent, dar as vrea sa citesc impresiile cuiva care a fost acolo.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
giorgica

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 4:33 pm    Titlul subiectului: Re: Taba - Egipt Răspunde cu citat (quote)

Mateea a scris:
Am vazut in ofertele turistice o noua propunere: statiunea Taba. Am inteles ca este o statiune noua. Sunt curioasa daca a fost cineva pe acolo. Ce am citit pe Internet despre amplasare, posibilitati de vizitare, conditii etc. suna excelent, dar as vrea sa citesc impresiile cuiva care a fost acolo.

Am vazut intrebarea si desi a trecut de mult timpul scriu acum pentru a nu mai pati si altii ce am patit eu. Am fost la Taba la hotel Mariot 5* all inclusive, in noiembrie.
1. Taba este de fapt un grup de 4 hoteluri in PLIN DESERT fara nimic imprejur ca localitate. In afara de ce ofera cele 4 hoteluri nu ai nimic ce face, cumpara, vizita etc. Desi poti calatori intre cele 4 cu un minibus deschis nu ai acces decat contra cost la majoritatea facilitatilor de alte hoteluri decat la al tau, care :
2. Hotelul MARIOT TABA cu mare ingaduinta poate primi 3 *. Prima impresie este data de murdaria omniprezenta inca de la intrare, fotoliile cu tapiteria rupta si murdara, geamurile nesterse, etc.
Desi camerele sunt spatioase si cu asternuturi OK, lipsesc halate, papuci, iar cosmeticele- sapun, sampoon,gel dus , sunt de o calitate excrecabila. Mobilierul este deasemenea vechi, scorojit, ca si usile de fapt. peste tot s-a dat un strat de vopsea albastru industrial, si acela prost dat.
Mancarea la all inclusive ( de fapt cea oferita tuturor, caci erau si turisti cu demipensiune) era de multe ori necomestibila si in sortimente de tot rasul. la pranz era doar o supa, un singur fel de carne de vita gatita suvite mici cu sos si la fel un singur fel de pui. Seara era ceva mai bine, dar tot departe mult de tot de normalitatea unui hotel de 5*.
As avea multe de spus dar sper ca cei care vor sa mai mearga acolo, sa fie in cunostinta de cauza.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
Imperator
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Dum Noi 29, 2009 9:24 pm    Titlul subiectului: Re: Taba - Egipt Răspunde cu citat (quote)

giorgica a scris:
Mateea a scris:

Am vazut intrebarea si desi a trecut de mult timpul scriu acum pentru a nu mai pati si altii ce am patit eu. Am fost la Taba la hotel Mariot 5* all inclusive, in noiembrie.
1. Taba este de fapt un grup de 4 hoteluri in PLIN DESERT fara nimic imprejur ca localitate. In afara de ce ofera cele 4 hoteluri nu ai nimic ce face, cumpara, vizita etc. Desi poti calatori intre cele 4 cu un minibus deschis nu ai acces decat contra cost la majoritatea facilitatilor de alte hoteluri decat la al tau, care :
2. Hotelul MARIOT TABA cu mare ingaduinta poate primi 3 *. Prima impresie este data de murdaria omniprezenta inca de la intrare, fotoliile cu tapiteria rupta si murdara, geamurile nesterse, etc.
Desi camerele sunt spatioase si cu asternuturi OK, lipsesc halate, papuci, iar cosmeticele- sapun, sampoon,gel dus , sunt de o calitate excrecabila. Mobilierul este deasemenea vechi, scorojit, ca si usile de fapt. peste tot s-a dat un strat de vopsea albastru industrial, si acela prost dat.
Mancarea la all inclusive ( de fapt cea oferita tuturor, caci erau si turisti cu demipensiune) era de multe ori necomestibila si in sortimente de tot rasul. la pranz era doar o supa, un singur fel de carne de vita gatita suvite mici cu sos si la fel un singur fel de pui. Seara era ceva mai bine, dar tot departe mult de tot de normalitatea unui hotel de 5*.
As avea multe de spus dar sper ca cei care vor sa mai mearga acolo, sa fie in cunostinta de cauza.

Mda, Taba e de fapt prima statiune din Sinai, deschisa imediat dupa invazia israeliana din 1967. Apropos, mai exista Hilton-ul lovit acum cativa ani de fratii musulmani ?
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Egipt Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi In august , in Egipt 14
Nu sunt mesaje noi Revelion in Egipt 13
Nu sunt mesaje noi Despre Egipt , preturi...etc 22
Acest subiect este închis, nu se pot crea sau răspunde la mesaje viza pentru egipt 6
Nu sunt mesaje noi Croaziera in Egipt 3