Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro Forum Turism - TripInfo.ro
Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.

FAQFAQ   CăutareCăutare   MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 
 ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private   AutentificareAutentificare 
 Cele mai noi subiecte pe Tripinfo.ro 

Lista agentii de turism din Romania. Lista siteuri cu harta Romaniei.
Portal cu oferte inchirieri masini in Romania.

Sulina sau Sf. Gheorghe

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii
Subiectul anterior :: Subiectul următor  

Sulina sau Sf. Gheorghe
Sulina
45%
 45%  [ 5 ]
Sf. Gheorghe
54%
 54%  [ 6 ]
Voturi totale : 11

Autor Mesaj
Laura
VIP

Data înscrierii: 27/Iun/2007

MesajTrimis: Vin Sep 07, 2007 1:09 pm    Titlul subiectului: Sulina sau Sf. Gheorghe Răspunde cu citat (quote)

Ce ati alege pentru o saptamana ?
Care are plaja mai frumoasa?
Vali
Turist expert

Data înscrierii: 16/Iun/2007
Locație: Galati

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 2:46 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Sincer, ca 2 fete frumoase ce sunt, le-as alege pe amandoua, dar pe rand Wink. Sulina e mai cosmopolita, mai de tineret, mi-e teama sa nu se transforme in timp in ceva asemanator imensului WC public numit Vama Veche (nici o sansa, spun fanii), Sf. Gheorghe e de-a dreptul patriarhal, "statiunea copiilor si babelor", cum spunea un prieten, asta in afara sezonului festivalului de film. As alege Sulina pentru distractie si Sf. Gheorghe pentru odihna. De 10 ani merg la Sf. Gheorghe in fiecare vara cu cortul, si la Sulina am fost de vreo 8 ori. Ceea ce e cu adevarat superb e faptul ca, spre deosebire de orice statiune de pe litoral, aici ai senzatia de nemarginire, parca totul iti apartine, poti pleca pe plaja cati kilometri doresti ca sa te pierzi de lume, te simti cu adevarat ca in nesfarsitele vacante ale copilariei...
Madalina
VIP

Data înscrierii: 16/Iul/2007

MesajTrimis: Mar Sep 11, 2007 6:04 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Frumoasa descriere si intr-adevar asa este. Wink
mihaela84

Data înscrierii: 12/Ian/2010

MesajTrimis: Mar Ian 12, 2010 12:31 pm    Titlul subiectului: Sigur sulina Răspunde cu citat (quote)

Sigur Sulina, nu am chef sa ma plictisesc in Sfantu gheroghe plus ca poti ajunge cu o barca sau cu masina pana in Sfantu Gheorghe.

Sulina e mai dezvoltata din punct de vedere turistic
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
roxanana
Turist

Data înscrierii: 29/Noi/2009

MesajTrimis: Joi Feb 25, 2010 8:28 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

actually tin sa protestez la descrierea comparativa a celor 2 statiuni: la sf gheorghe nu sunt babe si nu sunt copii, ci tineri, mai ales ecologisti, mai ales in grupuri, mai ales care urasc artificializarea unei statiuni in exces. deci chiar daca unii din voi zic ca e culmea plictiselii fara terase si darts si concerte si tarabe cu chinezarii, parerea mea este ca e pentru oameni autosuficienti, care pot si mai ales vor sa se simta bine fara artificii... fara lumini si zgomote care sa-i faca sa uite de prietenii cu care au venit, sau mai ales de cadrul natural in care se afla... cum se intampla in general in statiuni populare. deci da, e un concept mai hippy dar este.
cris23
Turist

Data înscrierii: 12/Mar/2010

MesajTrimis: Mar Mar 23, 2010 12:18 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Cred ca Delta Dunarii ar trebui vizitata cu barca si macar o noapte sa stati intr-un sat de pescari. Asta e farmecul oamenilor. N-are rost sa cautati in Delta ceea ce se gaseste la Costinesti.
In schimb insectele sunt o problema foarte mare. Sa va luati creme impotriva tantarilor, obligatoriu.
Si chiar daca aveti de gand sa stati intr-un singur loc, macar intr-o zi sa luati o barca si sa va plimbati.
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
banatul.turistic
Turist

Data înscrierii: 16/Iun/2010

MesajTrimis: Mie Iun 16, 2010 10:47 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Vali a scris:
Sincer, ca 2 fete frumoase ce sunt, le-as alege pe amandoua, dar pe rand Wink. Sulina e mai cosmopolita, mai de tineret, mi-e teama sa nu se transforme in timp in ceva asemanator imensului WC public numit Vama Veche (nici o sansa, spun fanii), Sf. Gheorghe e de-a dreptul patriarhal, "statiunea copiilor si babelor", cum spunea un prieten, asta in afara sezonului festivalului de film. As alege Sulina pentru distractie si Sf. Gheorghe pentru odihna. De 10 ani merg la Sf. Gheorghe in fiecare vara cu cortul, si la Sulina am fost de vreo 8 ori. Ceea ce e cu adevarat superb e faptul ca, spre deosebire de orice statiune de pe litoral, aici ai senzatia de nemarginire, parca totul iti apartine, poti pleca pe plaja cati kilometri doresti ca sa te pierzi de lume, te simti cu adevarat ca in nesfarsitele vacante ale copilariei...

Minunata descriere. cam asta am simtit si eu acolo.
piatra_elfa
Turist

Data înscrierii: 04/Apr/2009

MesajTrimis: Joi Iul 29, 2010 11:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ceea ce e ok la Sulina e faptul ca marea nu e asa adanca si poti sa mergi si 50 de metri in larg fara ca apa sa iti depaseasca nivelul pieptului.

grija mare la terase ca o sa incercati sa fiti trasi in piept, pe motiv ca nu ati platit. Mie mi au cerut sa platesc de 2 ori mancarea, dar nu le-a mers asa usor. In rest, sulina e chiar ok, fara preturi mari. Ba chiar sunt extrem de accesibile.
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Forum Turism - TripInfo.ro -> Delta Dunarii Ora este GMT
Pagina 1 din 1

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum

Subiecte similare
 Subiecte   Răspunsuri 
Nu sunt mesaje noi Sulina, in august 36
Nu sunt mesaje noi Cazare Sulina 0
Nu sunt mesaje noi sfaturi despre cazarea din Sulina 5