|
Forum Turism - TripInfo.ro Forum de discutii despre turism intern si extern. Comunitatea utilizatorilor romani de servicii turistice.
|
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Sulina sau Sf. Gheorghe |
| Sulina |
|
45% |
[ 5 ] |
| Sf. Gheorghe |
|
54% |
[ 6 ] |
|
| Voturi totale : 11 |
|
| Autor |
Mesaj |
Laura VIP
Data înscrierii: 27/Iun/2007 Mesaje: 432
|
Trimis: Vin Sep 07, 2007 1:09 pm Titlul subiectului: Sulina sau Sf. Gheorghe |
|
|
|
Ce ati alege pentru o saptamana ?
Care are plaja mai frumoasa? _________________ Niciodata nu-i prea tarziu |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
 |
Vali Turist expert
Data înscrierii: 16/Iun/2007 Mesaje: 50 Locație: Galati
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 2:46 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Sincer, ca 2 fete frumoase ce sunt, le-as alege pe amandoua, dar pe rand . Sulina e mai cosmopolita, mai de tineret, mi-e teama sa nu se transforme in timp in ceva asemanator imensului WC public numit Vama Veche (nici o sansa, spun fanii), Sf. Gheorghe e de-a dreptul patriarhal, "statiunea copiilor si babelor", cum spunea un prieten, asta in afara sezonului festivalului de film. As alege Sulina pentru distractie si Sf. Gheorghe pentru odihna. De 10 ani merg la Sf. Gheorghe in fiecare vara cu cortul, si la Sulina am fost de vreo 8 ori. Ceea ce e cu adevarat superb e faptul ca, spre deosebire de orice statiune de pe litoral, aici ai senzatia de nemarginire, parca totul iti apartine, poti pleca pe plaja cati kilometri doresti ca sa te pierzi de lume, te simti cu adevarat ca in nesfarsitele vacante ale copilariei... _________________ Fan Delta Dunarii  |
|
|
| Sus |
|
 |
Madalina VIP
Data înscrierii: 16/Iul/2007 Mesaje: 235
|
Trimis: Mar Sep 11, 2007 6:04 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Frumoasa descriere si intr-adevar asa este.  _________________ OnLiNE |
|
|
| Sus |
|
 |
mihaela84
Data înscrierii: 12/Ian/2010 Mesaje: 4
|
Trimis: Mar Ian 12, 2010 12:31 pm Titlul subiectului: Sigur sulina |
|
|
|
Sigur Sulina, nu am chef sa ma plictisesc in Sfantu gheroghe plus ca poti ajunge cu o barca sau cu masina pana in Sfantu Gheorghe.
Sulina e mai dezvoltata din punct de vedere turistic |
|
|
| Sus |
|
 |
roxanana Turist
Data înscrierii: 29/Noi/2009 Mesaje: 39
|
Trimis: Joi Feb 25, 2010 8:28 am Titlul subiectului: |
|
|
|
actually tin sa protestez la descrierea comparativa a celor 2 statiuni: la sf gheorghe nu sunt babe si nu sunt copii, ci tineri, mai ales ecologisti, mai ales in grupuri, mai ales care urasc artificializarea unei statiuni in exces. deci chiar daca unii din voi zic ca e culmea plictiselii fara terase si darts si concerte si tarabe cu chinezarii, parerea mea este ca e pentru oameni autosuficienti, care pot si mai ales vor sa se simta bine fara artificii... fara lumini si zgomote care sa-i faca sa uite de prietenii cu care au venit, sau mai ales de cadrul natural in care se afla... cum se intampla in general in statiuni populare. deci da, e un concept mai hippy dar este. _________________ http://www.protravel.ro/welcome.action |
|
|
| Sus |
|
 |
cris23 Turist
Data înscrierii: 12/Mar/2010 Mesaje: 10
|
Trimis: Mar Mar 23, 2010 12:18 pm Titlul subiectului: |
|
|
|
Cred ca Delta Dunarii ar trebui vizitata cu barca si macar o noapte sa stati intr-un sat de pescari. Asta e farmecul oamenilor. N-are rost sa cautati in Delta ceea ce se gaseste la Costinesti.
In schimb insectele sunt o problema foarte mare. Sa va luati creme impotriva tantarilor, obligatoriu.
Si chiar daca aveti de gand sa stati intr-un singur loc, macar intr-o zi sa luati o barca si sa va plimbati. |
|
|
| Sus |
|
 |
banatul.turistic Turist
Data înscrierii: 16/Iun/2010 Mesaje: 6
|
Trimis: Mie Iun 16, 2010 10:47 am Titlul subiectului: |
|
|
|
| Vali a scris: | Sincer, ca 2 fete frumoase ce sunt, le-as alege pe amandoua, dar pe rand . Sulina e mai cosmopolita, mai de tineret, mi-e teama sa nu se transforme in timp in ceva asemanator imensului WC public numit Vama Veche (nici o sansa, spun fanii), Sf. Gheorghe e de-a dreptul patriarhal, "statiunea copiilor si babelor", cum spunea un prieten, asta in afara sezonului festivalului de film. As alege Sulina pentru distractie si Sf. Gheorghe pentru odihna. De 10 ani merg la Sf. Gheorghe in fiecare vara cu cortul, si la Sulina am fost de vreo 8 ori. Ceea ce e cu adevarat superb e faptul ca, spre deosebire de orice statiune de pe litoral, aici ai senzatia de nemarginire, parca totul iti apartine, poti pleca pe plaja cati kilometri doresti ca sa te pierzi de lume, te simti cu adevarat ca in nesfarsitele vacante ale copilariei... |
Minunata descriere. cam asta am simtit si eu acolo. _________________ http://banatul-turistic.ro/ |
|
|
| Sus |
|
 |
piatra_elfa Turist
Data înscrierii: 04/Apr/2009 Mesaje: 46
|
Trimis: Joi Iul 29, 2010 11:17 am Titlul subiectului: |
|
|
|
Ceea ce e ok la Sulina e faptul ca marea nu e asa adanca si poti sa mergi si 50 de metri in larg fara ca apa sa iti depaseasca nivelul pieptului.
grija mare la terase ca o sa incercati sa fiti trasi in piept, pe motiv ca nu ati platit. Mie mi au cerut sa platesc de 2 ori mancarea, dar nu le-a mers asa usor. In rest, sulina e chiar ok, fara preturi mari. Ba chiar sunt extrem de accesibile. _________________ noi sa fim sanatosi... |
|
|
| Sus |
|
 |
|
|
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|